Tuesday?
DATUM: 2012-07-10 | TID: 10:13:18 | KATEGORI: Dagens kleder

Hej hopp! Jag drömde sjuka dåliga drömmar inatt och imorse vaknade jag och var förvirrad, varför ringer larmet på en lördag? Efter någon minuts betänketid insåg jag att det var tisdag och då var det bara att hasa sig upp. Några timmar senare sitter jag på jobbet. Lika burrigt idag men inte klagar jag för det, jag ska ju ändå sitta inne hela dagen och sen springa till tåget vid 18 ^^ Längtar! provade förresten det nya schampoot imorse, luktar u n d e r b a r t och håret känns rent och fräscht. 
.
Såhär ser jag ut idag fast bilden är gammal ^^

♥ SKRIVET AV Rozie

Hej hopp! Jobbar du kvar på TP? Det där med drömmar är knepigt. Jag drömmer ofta att jag är kvar på TP fast jag ju slutade i januari. Jag knallar in på jobbet sätter mig vid en dator och loggar in. Ni andra tycks inte "reagera" på att jag är där. Tycker inte ens att det är konstigt. Allt är precis som vanligt. Så vaknar jag och saknaden efter er och jobbet känns svår. Men nu hör det till saken att det "i verkliga livet" är ER jag saknar. Jobbet som sådant saknar jag inte! Men trots detta, så saknar jag det när jag drömmer om det... Hmmm...knepigt det där! ;-)
Kram på dig, vännen / Rozie

DATUM: 2012-07-10 | TID: 14:44:40
BLOGG/HEMSIDA: http://roziefilosoferar.blogspot.com/
♥ SKRIVET AV Malin Westman

Sv; mm ja jo, har lite mammakläder sen förra gången! Men kan kanske vara för liten för dom än...men ska prova dom sen så får vi se! Största problemet är väl byxor antar jag ^^

DATUM: 2012-07-10 | TID: 15:49:36
BLOGG/HEMSIDA: http://malinwestman.blogg.se
♥ SKRIVET AV Malin Westman

Sv; jo det kommer nog blir en shopping runda lite senare tror jag!

DATUM: 2012-07-10 | TID: 19:14:36
BLOGG/HEMSIDA: http://malinwestman.blogg.se
♥ SKRIVET AV Elina

SV: Nätverkstekniker :)

DATUM: 2012-07-11 | TID: 21:37:30
BLOGG/HEMSIDA: http://icelandic.bloggplatsen.se



Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?