6 månader i min fina lägenhet
DATUM: 2012-02-29 | TID: 12:04:18 | KATEGORI: Hem ljuva hem

Hej. Skönt med onsdag. Dock har jag åkt på förkyldning. Föga förvånande dock, alla är ju förkylda. Är hemma på lite lunch och mys nu. Ska tillbaka om en stund. Idag firar jag 6 månader i min lägenhet, tänk va tiden går fort. Kanske firar med lite glass ikväll, hihi. Och fortsättningen av Fast and furious 5. Vi blev så trötta igår så vi hann inte se klart. Nån god mat ska vi komma på också. Något som är säkert är att jag trivs himla bra i min lägenhet i alla fall, den är så fin, mysig och precis som jag vill ha den. (Förutom lite småprylar som ska inhandlas vid nästa ikeabesök, hihi)
.
Före. Såhär såg det ut när jag nyligen flyttat in. En efter bild kommer


mot pizzerian!
DATUM: 2012-02-28 | TID: 17:20:00 | KATEGORI: Vardagligt

Jobbat idag. Lite huvudvärk. För övrigt så är jag på väg och ska handla kebaktallrik åt mig och S nu. Gööött. Har en tjockisvecka, helt klart. Till efterrätt blir det kladdkaka, chokladglas, grädde.. You name it. Magen älskar mig. Och en rulle på det. Igår såg vi The Mist, ingen film för mig och gillade inte slutet. Bättre lycka ikväll.
.
Jaha.. Det var alltså såhär håret såg ut från början.. Nu ser det mest.. urtvättad.. Dags att färga snart känner jag, den här färgen nedan var ju mycket finare.
.


lunch
DATUM: 2012-02-27 | TID: 14:36:39 | KATEGORI: Ätbart

Hello. Jag är och var lite frusen så till lunch slog jag på stort och köpte med mig kinamat hem. Nå kycklinggryta tog jag och damn va mycket mat man fick för ynka 60 kr. Räcker nog både till lunch imorgon och på onsdag. Hihi. Nu räknar jag ner tills jag slutar så jag får mysa ner mig i soffan
.

måndag
DATUM: 2012-02-27 | TID: 07:38:48 | KATEGORI: Vardagligt

GOD MORGON! Härligt med måndag känner jag! Sov otroligt bra inatt, drömde roliga drömmar, vaknade utvilad. Skönt! Ser varmt ut ute men min termometer visar -6 så då är det nog mer än -10 i alla fall. Men kanske kan använda converse ändå? Jooo. Så mycket skönare. Så mycket snyggare. Nu är äggen uppätna så nu ska jag fixa håret, göra fruktsallad till första rasten och sen kila till jobbet. PUSS
.

My sunday evening
DATUM: 2012-02-26 | TID: 21:38:07 | KATEGORI:

Ojoj, börjar bli riktigt trött känner jag. Ska bli såå skönt att få lägga sig i en nybäddad säng, i en ren lägenhet. Aahh Sen sist så har jag först haft besök av Sara och Tommy, riktigt trevligt :} Därefter fick jag besök av Anna-Maria och vi käkade toast och sen chokladmuffin till efterrätt. (Skämmes på denna onyttiga helg..) sen kom även Henke förbi med ett tangentbord. Nu sitter jag i soffan och gäspar. Skönt att jobba 8.30 - 17.15 till veckan, gillar de passen. Måste komma igång med träningen till veckan åh, är nästintill frisk så nu är det dags att tagga till igen! Får även myssällskap imorgon kväll. Tralalala. Natti natti. Puss 
.

flowers
DATUM: 2012-02-26 | TID: 15:57:42 | KATEGORI: Blommor/Natur

Dagen till ära
.

like
DATUM: 2012-02-26 | TID: 10:14:00 | KATEGORI: New in

Lite av det jag handlat

T-shirt från Serious Sally


lördag - söndag
DATUM: 2012-02-26 | TID: 08:46:17 | KATEGORI:

GOD MORGON! Jag har varit vaken sen halv 8 ungefär och sen dess har jag slängt in tvätt i två maskiner och ätit frukost. Jag och S var i sundsvall hela dagen igår. Standard med ikeafrukost, ikealunch, fika på waynes coffee och shopping. Dock ångrar jag att jag inte den köpta hårddisken som jag hittade på media markt. Nåja. Dröjer nog inte alltför länge innan vi åker dit igen har jag en känsla av ;} Vi kom hem vid halv 8 igår och då käkade vi glass och såg fortsättningen på Cold Mountain sen somnade vi i soffan. Nu står diskberget sen i fredags och ropar på mig och efter det ska jag packa upp grejerna sen igår, fortsätta tvätta och stäääda. Underbart med finväder!
.
Vi gillar mjölkfri kladdkaka

finally
DATUM: 2012-02-24 | TID: 18:07:00 | KATEGORI: Vardagligt

Wiiee. 18.00 fredag! Underbart! Nu; till familjen med kokosbollar, coop för frukt till fruktsallad sen hem till hjärtat

sweet
DATUM: 2012-02-24 | TID: 13:12:58 | KATEGORI: Ätbart

Kolla vad jag köpt. Åt en sen mådde jag illa. Familjen vill nog ha lådan :}
.

Lite för sweet

bored times need boring actions
DATUM: 2012-02-24 | TID: 12:30:03 | KATEGORI: Vardagligt

1.Vad åt du senast? - 5 kycklingköttbullar och ett stekt ägg
2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? -  Kollegorna? ;3
3. Vilken är den senaste filmen du sett? - Sista harry potter filmen
4. Skriv hela ditt senaste sms - Skrev till Frida ang middag till veckan ^^
5. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - Ringa.
6. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - var aldrig gifta så
7. När såg du senast din mamma? -  På lunchen
8. Icke godkänt i något ämne? -  Jao, matte B, IG ;3
9. När vaknade du idag? - Första gången vid halv 5 sen vid 8
10. Vilken är din favoritplats? - Min soffa med mitt hjärta
11. Vilken plats föredrar du minst? - Sjukhuset
12. Vart tror du att du befinner dig om tio år? - Ingen aning
13. Vad sover du i? - Pyjamas
14. Hur många kuddar har du i sängen? - Två! :D
15. Tycker du om kinamat? -  Vet inte?
16. Tycker du om kaffe? - Inget för mig
17. Vad dricker du helst till frukost? - Juice
18. Kan du spela poker? - Japp
19. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - Japp
20. Kan du några andra språk än svenska? - Engelska
21. Har du någonsin åkt ambulans? - Nej
22. Föredrar du havet eller en bassäng? -  Havet
23. Vad spenderar du helst pengar på? - Kläder  och teknik antar jag
24. Är du cool? - Nja
25. Vem är den roligaste människan du känner?- S ^^
26. Vad har du för ringsignal? -  Skrillex - in for the kill
27. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - Japp.. :3
28. Vad har du närmast dig just nu som är rött? - En colaflaska ;3
29. Kan du byta olja på bilen? - Japp
30. Vilken var den senaste boken du läste? -  No idea
31. När var du i kyrkan senast? - Några år sen
32. Har du någon piercing? -  Näsan
33. Vad ska du göra ikväll? - Chilla
34. Har du några syskon? - Ja, flera ^^

torsdag kväll
DATUM: 2012-02-23 | TID: 22:08:56 | KATEGORI: New in

God kväll. Jag har just språkat i telefonen och innan det hade jag besök av fina Anna-Maria. Hon följde även med mig på promenad efter att jag slutat jobba för att hämta upp Harry Potter böcker som jag vunnit bud på :} Har även städat upp här hemma, diskat, vi har käkat toast och nu ska jag skura badrummet och sen slänga mig i säng. Börjar inte förens 9.15 imorgon och tänker inte göra om samma misstag som igår och lägga mig halv 10 för då ligger man vaken vid halv 5 tiden istället. :p Underbart med fredag imorgon btw, obeskrivligt. Jobbar till 18 och efter det ska jag och min fina laga nachos. Lördag vankas äventyr och shopping. OCH SÅ ÄRE LÖNING IMORGON! HUR AWESOME?! Just det, mycket!
.
En möjlig outfit imorgon.. :}

back
DATUM: 2012-02-23 | TID: 11:07:20 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Im back in business. Mår helt okej får jag väl lov att säga. La mig vid halv 10 igår, var vaken runt halv 5 och sen sov jag till 8. Drömt otroligt mycket. Gladde mig åt att jag hade tvättstugan idag eftersom jag har så mycket tvätt och vad ser jag? Jo att jag har bokat tvättid mellan 7 och 14 idag. Wtf?! Ibland undrar jag vad som försigår i mitt huvud.. Så nu har jag bokat om så jag har samma tid på söndag. Hellre det än om en vecka. Bah. Sullpäran. Färga håret läre jag göra också. Någon villig? (a)
.
Orkade inte platta håret imorse..

food
DATUM: 2012-02-22 | TID: 17:29:54 | KATEGORI: Vardagligt

Halloj! Andra uppdateringen idag, tänka sig. Är lite bättre nu, har till och med diskat och nu gör jag fiskpinnar och potatis. Har mestadels ätit soygurt och hårdbröd de senaste dagarna så det ska bli gott med mat. Och jag ääälskar fiskpinnar. Mihi. Skönt med torsdag imorgon, längtar till fredag för då kommer mitt hjärta hem. Som jag längtar! Dags att äta känner jag. Mihi.
.

Trocadero
DATUM: 2012-02-22 | TID: 09:50:04 | KATEGORI: Vardagligt

God morgon. Jag ligger fortfarande i sängen. La mig 9 igår vilket betyder att jag sovit över 12 timmar inatt. Dock har jag vaknat ett antal gånger men ändå. Jag känner att kroppen inte är i fas än. Hoppas verkligen att jag kan ta mig till jobbet imorgon, är så sjukt less på att ligga hemma. Jao, satsar på att jobba imorgon! Annars då? Jofan. Spenderar mestadels av min tid i soffan framför film eller tvn. Har gått ner till 58kg vilket i sig inte är så dumt och jag är nu sjukt sugen på trocadero! Ska pallra mig upp ur sängen om en liten stund och göra iordning lite frukost.

Update
DATUM: 2012-02-20 | TID: 08:51:41 | KATEGORI: Vardagligt

Man blir ju fan deprimerad. Hör fågelkvitter utanför fönstret, vårkänslorna börjar komma och jag tar mig inte ur sängen. Jag vill jobba, träna och må bra! Är så less på detta nu. Försöker se positivt i allt detta och det som faktiskt är bra är att jag får lära mig att ta det lugnt och bara vara. Inga måsten, inga krav. Bara vara. Nu börjar jag bli hungrig så då ska jag försöka hasa mig till soffan istället. Blöh.

lördag
DATUM: 2012-02-18 | TID: 17:39:21 | KATEGORI: Film/Musik/Bok

Hej hopp. Här har det varit tyst och med all rätt för jag har mått allt annat än bra. Är fortfarande väldigt dålig men förhoppningsvis på bättringsvägen. Legat i soffan hela gårdagen och hela denna dag. Blöh. Annars är det bra. Hade fint sällskap igår kväll med hemmagjord pizza och kärleksmumsmuffins som jag bakat samt filmen Armageddon. Den var riktigt bra! Nu väntar jag på att få hem lite Harry Potter filmer och även Underworld - Evolution. Har hört mycket bra om de sistnämnda och Harry potter filmerna kan man aldrig se för många gånger :} Önskar dock att jag hade en hdmi kabel men äh, kan se filmen på datorn också, är för lat för att gå upp till datorn för att pausa varje gång om jag kopplar den till tv:n. Haha. Får myssällskap även ikväll, thats whats keeps me going for now.. PUSS
.

slut för dagen
DATUM: 2012-02-16 | TID: 17:58:50 | KATEGORI: Vardagligt

Nu ska jag alldeles strax sluta för dagen. Ska först hem till mamma en sväng sen ska jag iväg på coop (som alla andra dagar ehehe) och handla ingredienser till broccoligratäng som jag ska bjuda Anna-Maria på ikväll :} Tänkte även baka kärleksmums alternativt muffins för att ta med till jobbet imorgon. Så himla längesen jag bakade nu och känner att det riktigt kliar i bakfingarana. Hihi. Annars ser kvällen ut att gå i lugnets tecken vilket bara blir skönt. Freeedag imorgon!

torsdag
DATUM: 2012-02-16 | TID: 08:53:34 | KATEGORI: Vardagligt

GOD MORGON. Jag har sovit 9.5 timme inatt. Bra gjort. Känner mig utvilad men nu har jag urinvägsinfektion. Uuuusch. Jag känner mig irriterad. Nåja. Massa vatten och citronvatten kör jag. Satsar på att må bättre imorgon. Oså varma kläder. Nog om den skiten. Just käkat frukost och nu ska jag borsta gaddarna och sen dra till jobbet. Äntligen äntligen fredag imorgon så jag får träffa min älskling igen 

picnik.com
DATUM: 2012-02-15 | TID: 21:15:11 | KATEGORI: Vardagligt

Läste på Catys blogg om ett program där man kan göra massa roligt med bilder. Sååå här kommer ett litet test.
.

paulúns müsli
DATUM: 2012-02-15 | TID: 20:38:34 | KATEGORI: Ätbart

God kväll. Jag sitter i soffan och lurar på att se ett avsnitt av the vampire diaries innan jag tar tag i disken. Annars ikväll så har jag fått mat hos familjen, handlat och städat lite här hemma. Med från coop följde en müsli hem som jag ser fram emot att prova. Äter Paulúns flingor nu så förhoppningsvis är müslin lika god :} Blir nog sängen inom kort för jag är trööött.
.

update
DATUM: 2012-02-15 | TID: 17:01:25 | KATEGORI: Vardagligt

Faan jag har känningar av urinvägsinfektion. Why? Okej jag vet varför men ändå. Varför jag? Hade dessutom feber igår men jag tog en ipren och såg glad ut. Nåååja. Jag var superpepp på träning men nu vågar jag inte träna så nu försöker jag få mig själv att tänka att det ska bli skönt att hänga hemma. Var hem på lunchen också och klädde på mig mer kläder och efter jobbet ska jag på coop och köpa sånt där surt som man ska dricka. Blöh. Annars är livet finfint. Kär och glad, lycklig och allmänt nöjd över tillvaron. Ikväll kommer Mikaela förbi för då ska vi beställa kläder :) Puss, hörs ikväll


hej
DATUM: 2012-02-15 | TID: 11:31:05 | KATEGORI: Dagens kleder

Nya shorts från hm. Bäst bild ever. mjau

kycklingsallad blev
DATUM: 2012-02-15 | TID: 10:37:06 | KATEGORI: Ätbart

Planka med kyckling. Vi sullade på i affären i vanlig ordning så vi hann inte köpa sallad, sen var jag inte supersugen på något kallt igår heller ehehe så istället åt vi plankstek. Min första någonsin. Blev sjukt förvånad och glad när dom sa att både moset och såsen var mjölkfri :D Till efterrätt blev det inte heller fruktsallad som tänkt utan en glasstrut. Ny smak av karamel som var mjölkfri. Mums. Ihihi Träning ikväll, känns bra. Sitter på jobbet och har rast nu. Skapligt trött. Måste visa vad jag fått i alla hjärtans dag present också :}
.

ä n t l i g e n
DATUM: 2012-02-14 | TID: 17:50:54 | KATEGORI: Vardagligt

Äääntligen slog klockan 18. Nu ska jag hämta bilen, hämta väskan och sen gliiida iväg ♥ Inplanerat ikväll är gott att äta och massa mys. Hörs imorgon. PUSS
.

Random
DATUM: 2012-02-14 | TID: 10:44:12 | KATEGORI: Vardagligt

Bilder från mobilen.
Sandra och Sara i lördags

Jag från promenaden i söndags

Marshall igår under middagen

alla ♥ dag
DATUM: 2012-02-14 | TID: 08:38:34 | KATEGORI: Blommor/Natur

MORNIN'! Jag har just ätit två ägg och druckit lite äppeljuice och nu ska jag fixa håret sen dra till the wooork. Vill bara att klockan ska slå 18.00 så jag får åka 
.

Från min mobilkamera imorse

härligt
DATUM: 2012-02-13 | TID: 19:00:03 | KATEGORI: Vardagligt

Äntligen hemma. Dagen har faktiskt gått fort. Känner mig produktiv. Middag fick jag hos mamma, fyra köttbullar och en fjärdedels pära. Haha. Blir en shake efter träningen som jag ska till om 10 minuter. Hittade tre passande alla hjärtans dag presenter på lunchen som jag är nöjd med. Hihi. Ska iväg på mys imorgon efter jobbet. Lääängtar ♥ Kycklingsallad till middag och fruktsallad till efterrätt. Mums. Dags att svira om till träningskläderna nu. Hörs sen. Tjing

monday again
DATUM: 2012-02-13 | TID: 08:58:17 | KATEGORI: Vardagligt

GOD MORGON! Jag vaknade med magont så hoppade träningen imorse, får bli ikväll istället. Nu är jag klar och redo för att ta världen med storm. (Eller i alla fall ta mig till jobbet). Funderar på att äta lunch på för- och eftermiddagsrasten så jag har hela lunchen på mig att köpa en alla hjärtans dag present. Jag brukar alltid vara ute i tid. Vad hände? Dags att kila. Puss
.
Fina Anna-Maria och Mikaela

min söndag
DATUM: 2012-02-12 | TID: 23:00:36 | KATEGORI:

Hello. Har just tagit hand om disken och nu ska jag svira om till pyjamas och lägga mig. Oerhört trött. Min dag började med att jag vaknade av ett sms från Anna-Maria vid 10. 20 minuter senare käkade vi frukost tillsammans. Därefter blev det en promenad runt sjön med Mikaela. Gled hem efter det och började med maten samt städade lite och invändade min fina. Middag blev i form av kycklingfilé och till efterrätt åt vi semla. Gott. Har sena veckan även till veckan så imorgon satsar jag på att vara på gymmet kl 7 med Elina. Tagga tagga! Ny vecka, nya tag. Livet är finfint. Fattas bara våår. Enomt trött på snö, kyla och mörker. Natti natti.
.

lördag
DATUM: 2012-02-11 | TID: 15:37:27 | KATEGORI: Ätbart

Hola. Jag har haft en effektiv dag. Tvättat, städat, diskat, duschat.. Nu ska jag fixa håret och sen dra på matpunkten och handla kyckling och grejer till imorgon för då ska jag bjuda på middag. Middag idag blir det hos familjen, bjuds på tacos :} Vid 7 ska jag hem till Frida sen får jag finbesök 
.
Frukost a la Caroline

äntligen fredag
DATUM: 2012-02-10 | TID: 11:02:57 | KATEGORI: Ätbart

Hello. Jag är tröttis idag. Sov lite, var upp och kissade tre gånger inatt.. Haha. Sockerkoma på det. Mådde illa imorse. Detta måste sluta. Kör sockerdetox och kolhydratsdetox mini från och med måndag. Magen mår iiinte bra när jag äter socker alltså. Får ont, blir uppblåst som en ballong. Not nice. Men nog om magen. Det var kallt idag för er som inte märkt det. Och det enda jag ser fram emot är att få springa till tåget och mysa ner mig med bok, musik eller film och något gott typ miniriskakor. Dom är goooda. Inatt ska vi äta semlor. Hihi. Äntligen äntligen fredag!
.
Goda miniriskakor, inte så salta heller som andra riskakor är. Dom till vänster är mjölkfria. Det gillas.

go bananas
DATUM: 2012-02-10 | TID: 11:00:00 | KATEGORI: Ätbart

To survive the day

den här tiden imorgon så
DATUM: 2012-02-09 | TID: 22:57:19 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll. Haft en übermysig kväll med flickorna. Alltför långt mellan gångerna! Nu sitter jag i soffan och gäspar. Disken är gjord men tror jag duschar imorgon. Jobbar 8-18 imorgon, känner mig lite opepp men tur att det är fredag! Klockan 18.10 tar jag tåget mot söder men är hemma på natten igen. Aaaah om ni bara anar va jag längtar Natti natti med er

mys - part 1
DATUM: 2012-02-09 | TID: 22:54:03 | KATEGORI:


söt
DATUM: 2012-02-09 | TID: 18:33:00 | KATEGORI:


caroline
DATUM: 2012-02-09 | TID: 18:05:00 | KATEGORI: Vardagligt

Lite mysig idag sådär. Nu vill jag hem och förbereda myset med flickorna ♥

lunch
DATUM: 2012-02-09 | TID: 14:32:35 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Just ätit kycklingfilé med dragonsås, var otroligt gott. Nu ska jag sulla runt lite här hemma sen slänga in tvätt i maskinernan innan jag drar te jobbet igen. Såklart så har jag tvättstugan samma dag som det kommer folk men men.. Så dåligt med tvättider så då tar man det som finns. Längtar tills ikväll i alla fall. Kommer bli myyys ♥
.
Haha vem hade sett fel på tvättiderna då? Hade tvättid igår. Tvätta lördag morgon eller köpa nya trosor?

nöjd tjej
DATUM: 2012-02-08 | TID: 23:14:17 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll. Jag har just sett ett avsnitt av vampire diaries, tagit hand om disken och fått över The Edge till mobilen. 55 sekunder tog det ;] (Intern grej, de som fattar fattar) Nu tänkte jag svira om till pyjamas och krypa i säng. Middagen på jnvgs var riktigt nice. Matkoma delux. På vägen hem inhandlade jag det som skall bjudas på imorgon kväll för då kommer bästa tjejerna hit. Kommer bli riktigt mys Satsar på gymmet mellan 7 och 8 imorgon bitti. Här skall brännas fett! Nej sova var det ja.. Fan va livet är uuunderbart. Hörs imorgon bitti.
.
Bild sen -10. Oredigerad och tagen med min Casio Exilim H10

wanties from hm
DATUM: 2012-02-08 | TID: 14:03:00 | KATEGORI:


food och sånt
DATUM: 2012-02-08 | TID: 12:22:28 | KATEGORI: Vardagligt

TJAA. Hemma nu och käkar lite lunch. Kycklingköttbullar och ägg. Haha. Men var faktiskt längesen sist. Jobbar till 18 och då ska jag hem och byta om tror jag sen ska jag iväg med jobbet och käka på järnvägs. Mysonsdag.

just like any other day
DATUM: 2012-02-07 | TID: 19:15:37 | KATEGORI: Vardagligt

Just bytt om till träningskläder och sorterat tvätt inför torsdag. Nu väntar jag på Elina sen blir det ett pass på gymmet. Känner mig lite trött efter dagen och utöver det känner jag saknad, men härlig saknad. Kär Fick middag hos mamma ikväll iaf, sånt uppskattas. Gott vare också. Hörs sen dudes. Nu läre jag peppa!
.

tuesday
DATUM: 2012-02-07 | TID: 09:50:55 | KATEGORI: Vardagligt

GOD MORGON. Jag vaknade med ett leende på läpparna och nu har jag hunnit tagit mig till jobbet och fått min första rast. Jobbar till 18 och då ska jag hem och käka nånting sen dra iväg på gymmet vid 19. Ska bli skööönt. Var vaken tidigt så jag hade egentligen kunnat gå på gymmet imorse också men tänkte att det var skönt och dra sig en stund också :} Annars är livet finfint. Lalala..

Jordgubbsproteinplättar
DATUM: 2012-02-06 | TID: 22:23:44 | KATEGORI: Ätbart

Jag och mina mobilbilder.. Måste dock visa min middag: proteinplättar. Proteinpulver med jordgubbssmak, lite mjöl, ägg och havremjölk. Var väldigt gott, dock tyckte min mage att det var som att äta deg så det som blev över (endast 22 stycken) ska brorsan få imorgon. Jag åt fyra för flera timmar sen och jag är fortfarande mätt så nog funkade dom bra alltid. Annars ikväll så har jag diskat ett gigantiskt diskberg, pratat i telefon samt softat runt i min InOne grej. Lurar på om jag ska dra te gymmet även imorgon bitti eller om jag ska ta det imorgon kväll istället? Eller både och.. Får se hur jag känner mig imorgon bitti. Nu ska jag fortsätta kolla på vampire diaries. Ihi.
.

shortbreak
DATUM: 2012-02-06 | TID: 18:02:00 | KATEGORI:

Helloj. Lite break nu. Huvudvärk från hell och trött på det. Meeen klockan 18.15 ska jag vara på Pace för genomgång av maskiner. Tror dock inte att jag orkar köra ett varv med maskinerna eftersom jag plus huvudvärk har träningsvärk. Menee vi får allt se. Kanske blir pigg när jag kommer dit. Efter träningen ska jag på coop och köpa havremjölk och sen ska jag ta och göra proteinpannkakor med rårörda hallon och grädde till. Mums! För övrigt ser kvällen ut att bli lugn, två telefondater inplanerade ♥ Sjukt sugen på risgrynsgröt är jag också. Eller risalamalta med apelsinbitar i. Fy tusan va gott. Och semlor. Mmmhh..
.

fin mössa som finns här

pepp
DATUM: 2012-02-06 | TID: 06:48:05 | KATEGORI: Vardagligt

GOD MORGON! Jag har träningsvärk deluxe i rumpa och ben så ett pass på crosstrainer känns super nu :3 Hoppas den och roddmaskinen är ledig nurå. Elina kommer om några minuter så antar att det är bäst att klä på sig. En banan har jag fått i mig också. Någon mer än jag som är hungrig direkt när jag vaknar? För övrigt så har jag varit vaken sen 6 meaning trött tjej. Pepp pepp!
.
Trött tjej.se

trött
DATUM: 2012-02-05 | TID: 22:58:08 | KATEGORI:

Hade lite tråkigt. Borde sovit typ nyss. Dags nu kanske. Aah. Natti.
.
Då vet vi att det funkar åh..

hemnes vs hovet
DATUM: 2012-02-05 | TID: 22:38:50 | KATEGORI:

Såå.. Nästa gång vi åker till sundsvall (vilket förhoppningsvis blir snaart) så tänkte jag införskaffa mig en spegel till sovrummet. Just nu har jag bara en liten i hallen och där är det för övrigt trångt. Hittat två stycken på ikea, bra och fina på olika sätt. Den till höger är betydligt större, utöver det är bilderna relativt rättvisa.
.

at familys place
DATUM: 2012-02-05 | TID: 22:27:28 | KATEGORI: Vardagligt

hade lite tråkigt. skitig spegel har dom också

Lillebror Marshall
DATUM: 2012-02-05 | TID: 22:22:20 | KATEGORI: Familjen

"-Säg katt"

in love
DATUM: 2012-02-05 | TID: 20:54:26 | KATEGORI: Vardagligt

Sådääär ja, då var man hemma igen efter ett pass med volleyboll. Var skönt och gick bra. Hunnit äta en skål med soygurt också. Gött. Nu är det bara att tagga för ett pass konditionsträning på Pace imorgon bitti. Ehe. Massa mys från 3 och framåt hann vi med också. Alltid himla härligt Annars ikväll så blir det lugnt. Lite vampire diaries och kanske någonting i fruktväg. Sjukt sugen på kladdkaka dock. Dispans? Näe inte det nä. Tjing!

Belöning
DATUM: 2012-02-05 | TID: 13:56:09 | KATEGORI: Ätbart

Sådär ja, då var lunchen intagen efter ett jobbigt pass på Pace. Skönt med lite folk också så man kunde flumma runt lite som man ville. Blev först uppvärmning på crosstrainern i 15 minuter och sen styrketräning. Nu ska jag iväg till familjen och fota lite grejer sen får jag besök Man kan inte annat än gilla läget alltså. Puss puss puss
.
Mobilbild

Söndag
DATUM: 2012-02-05 | TID: 09:59:47 | KATEGORI: Vardagligt

God morgon, ligger fortfarande kvar i sängen så bloggar från mobilen. Skönt att den är så snabb :] Ska väl snart ta mig upp och koka ägg dock, känner att det börjar kurra i magen. Gårdagen var mys. Vid femtiden var jag till tallåsen och hämtade mitt tennisracket. (tänkte komma igång med spelandet) och efter det kollade jag och Plupp på Poppers pingviner. Söt film :] Åt även ostbågar till och det gick bra. (!!!) bra piller med andra ord. Därefter åkte jag hem och fick besök. Ihi. Näe nu läre jag kliva upp och sen tagga för ett pass på pace. Woop!

update
DATUM: 2012-02-04 | TID: 14:48:33 | KATEGORI: Vardagligt

Helloj. Hemma och har just duschat och sminkat mig. Håret kvar. Var meningen att jag skulle ta mig till någon frisörsalong innan 3 för att klippa luggen men var nog lite tidsoptimist så får ta de nästa helg istället alternativt klippa den själv. Ehe. Gårdagen bestod för övrigt av bio, matkoma delux, lite smågodis och mys. Även denna dag har innehållit mys och en stor frukost men nu är jag själv. Tänkte dra på coop om ett litet tag sen ta tag i städning här hemma. Ska prova mjölkpillerna idag med några naturgodisar. Hoppas på det bästa. Annars är planen att även ta mig till Pace och köra ett pass men vi får se hur motiverad jag känner mig senare ;] Inga direkta planer för kvällen än så länge, jag gillar läget.

en vacker vinterdag -10
DATUM: 2012-02-04 | TID: 14:33:00 | KATEGORI:

Fotade med min Casio Exilim

på väg
DATUM: 2012-02-03 | TID: 14:25:00 | KATEGORI: Vardagligt

Tåg/bussyssla

eh?
DATUM: 2012-02-03 | TID: 13:08:00 | KATEGORI:

varje gång jag känner bristande motivation ser jag tillbaka på gamla kort. never more.
'
15 kg sen..

en dag i juni
DATUM: 2012-02-03 | TID: 11:46:00 | KATEGORI:


Dum eller motiverad?
DATUM: 2012-02-03 | TID: 06:34:53 | KATEGORI: Träning

Så att jag ens är uppe är ett under. Peppad? Jorå. Sov dåligt även inatt så jag är trött och har huvudvärk. Nu väntar jag på Elina för vi ska på Pace för ett pass kondition. Hoppas det inte är folk där redan. Är det fler som är lika puckade som oss? Tur man är morgonpigg iaf. Ska ta mig an crosstrainern tänkte jag, aldrig använt en sån eftersom den alltid varit trasig i den andra gymmet som jag gått i. Känns spännande med tanke på den träningsvärk jag har sen i onsdags i rumpa och lår.
PEPP PEPP!
.

nachos
DATUM: 2012-02-02 | TID: 20:35:39 | KATEGORI: Ätbart

Efter jobbet var jag och Elina på dollar samt matpunkten och handlade. Det var kallt, minst sagt. Därefter blev det mat hos familjen. Klassikern :] Nu håller jag på med lite städning och packning eftersom jag ska bort imorgon. Förhoppningsvis får jag sluta tidigare också. Nu ska jag iväg till Frida med lite grejer sen fortsätta här hemma.
.
'

Food
DATUM: 2012-02-02 | TID: 13:01:59 | KATEGORI: Ätbart

Halv kycklingfilé i dragonsås. Grönsaker. Halv apelsin. Satt fint.

torsdag
DATUM: 2012-02-02 | TID: 10:02:39 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Sitter på jobbet och har lite rast nu. Fryser och har ont i magen. Fail med träning imorse. Trötta tjejer. Nya tag imorgon bitti. Eller ikväll? En promenad vore nice. Synd på vädret bara. När kommer våren? Jag längtar. Jag är less på snö och kyla. En lång vår och sen sommar vore fint. Någon som håller med? Bokat biobiljetter till imorgon, mys mys och mys. Hoppas på att få sluta tidigare också så vi hinner simma och bubbla, mmhh. Längtar ihjäl mig ♥ Måste ta tag i maten också, stannat på samma vikt i flera veckor nu, varför händer i n g e n t i n g? Äta mindre eller träna mer. Antar att jag vet svaret. Vill att saker ska hända n u. Dags att avrunda, jag är trött. Längar till dagens lunch, kycklingfilé och sallad. Mums.

old times
DATUM: 2012-02-01 | TID: 22:52:40 | KATEGORI: Blommor/Natur

En fin sommardag i juni 2009

kvällsupdate
DATUM: 2012-02-01 | TID: 21:51:41 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Kom hem för en liten stund sen och nu tänkte jag sulla runt här hemma, plocka lite och så vidare. Jag och Elina kom iväg på pace för styrketräning direkt efter jobbet. Körde 50 minuter eller så, skönt. Därefter kilade jag hem, duschade och käkade, sen kom Anna-Maria och Mikaela och plockade upp mig. Mys och prat hemma hos Anna-Maria. Long time no see. Försöker få med Elina på ett motionspass imorgon bitti också men vi får se hur det går med den saken ;]

lunch
DATUM: 2012-02-01 | TID: 12:33:29 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Är hemma på lite lunch nu. Blir nog köttbullar, korv och sallad. Haha. Snabbt ska det gå. Drog direkt efter jobbet igår, simning, bubbling och mys. Har lite träningsvärk i armarna idag vilket känns bra. Ikväll efter jobbet blir det föhoppningsvis PACE sen ska jag iväg på lite tjejmys med flickorna. Ska bli härligt. Dock känner jag att jag behöver träningen idag, märks på en gång om det gått någon dag. Både kroppen och magen mår så mycket bättre om jag håller igång med träningen, + äter bra då givetvis. Sååå man kan väl säga att kvällen är planerad :] Skönt dock att börja tidiga passet imorgon. Ska även försöka mig på motionsträning på PACE imorgon bitti vid 06:30, får se om jag får med mig Elina också ;D Är faktiskt riktigt skönt att träna på morgonen och speciellt för mig som är en morgonmänniska. Nej lunch vare ja. TJING.