# Wanties from Nike
DATUM: 2013-10-31 | TID: 14:06:00 | KATEGORI: Vardagligt

Såå sugen på dessa. De florerar på tradera nu (nya såklart) runt 400 men aaaaaldrig i min strl ;3 
Om jag måste välja så blir det nog dom till höger, hihi
 

# Food
DATUM: 2013-10-31 | TID: 13:04:04 | KATEGORI: Vardagligt

Hallu.. Hemma på lunch och ska snart tillbaka till jobbet. Är egentligen klar för dagen men ska dit ändå : ) Vid 16 tar jag tåget i vanlig ordning. Ett bröstpass med P sen ska vi bubbla ^^ Ny torsdagstradition  Passa på när man ändå är där. 
 
Bion igår var jättebra! Rolig, bra story, bra gjord! Lite sent i säng dock eftersom filmen var 2 timmar men äh. Går de åh : ) Längtar till helgen, ska bli så skönt att få sooova. Min familj kommer hem i helgen också, många veckor sen jag träffade dom nu :3 På lördag ska vi bla på 60 års kalas hos Mattias pappa ^^ Japp, en finfin helg som väntar. Och som vi som alltid inleder med härligt fredagsmys i soffan framför serier ♥ 
 
Dagens lunch eheheheh. Groddar, äggröra och köttbullar + en korv
 

# BIO BIO BIO
DATUM: 2013-10-30 | TID: 17:36:00 | KATEGORI: Vardagligt


# Home
DATUM: 2013-10-30 | TID: 15:26:25 | KATEGORI: Vardagligt

Heey! Jag har just kommit hem och ska nu äta lite riskakor framför Greys anatomy innan jag ska springa till tåget ^^ Träning när jag kommer fram! Har även köpt lite smågodis inför kvällen, ihihihihi ♥ 
 
 

# Keep Calm
DATUM: 2013-10-29 | TID: 15:15:47 | KATEGORI: Vardagligt

 
Hej hopp! Jag har slutat för dagen och ska strax ta tag i disken. Därefter ska jag med 16 tåget. I vanlig ordning ^^ Har träningsvärk sen gårdagens axel- och ryggpass. Gött! Ikväll blir det ben eller bröst och mage, lite beroende på vad som är ledigt :3 Dagen har för övrigt varit bra. Börjar dra ihop sig och jag börjar bli nervös. Bah. Men, flera dagar kvar av denna arbetsvecka + en härlig efterlängtad helg sååå. Shoppingsuget sitter fortfarande i också och inte blev det bättre av att Sportamore har 3 betala för 2 just nu. Bäst att hålla klickfingrarna i styr...
 

Bild från tåget imorse
 

# M o n d a y
DATUM: 2013-10-28 | TID: 15:42:10 | KATEGORI: Vardagligt

God dag! Jag har slutat för dagen och har just mumsat i mig några riskakor. 16 tar jag tåget mot Söderhamn. Laddad för träning!! Dagen har gått bra, om än segt. Varit sjukt trött så ikväll hoppas jag att vi lägger oss tidigt. : ) Tröttmössa! Bilden föreställer gårdagens middag. Såå god! Glutenfri botten, tacosås, gethårdost, champinjoner, skinka, rödlök och kalkonbacon. Nom!
 
 

# New in
DATUM: 2013-10-27 | TID: 16:04:06 | KATEGORI: Vardagligt

Heeej. En trött Caroline som skriver. Sovmorgon idag, pannkaksfrukost till filmen Frozen Ground. Ska se klart den till middagen sen ^^ Pojkvän är iväg en sväng och jag har organiserat i garderoberna och packat upp kassar från igår. Ska snart fortsätta. Till middag tänkte vi käka hemmagjord pizza och ikväll åker vi mot Söderhamn igen. Hoppas att jag slipper skriva den meningen många söndagar till, tycker det är dags för P att komma hem på heltid nu : ) ♥ 
 
Julklappsgrejer! Allt är från Lagerhaus förutom snörena som är från Ikea
Vinröd mössa, träningslinne och Gore Tex handskar. Allt från Stadium.
 

# Home sweet home
DATUM: 2013-10-26 | TID: 22:27:23 | KATEGORI: Vardagligt

Hey. Vi kom hem för en stund sen och har just satt ihop ett bord och slängt skräp. Nu ska vi äta korv med bröd. Är så så trött! Bjuder på några bilder från dagen. Tjing! 
 
 

# Efterlängtad fredag!
DATUM: 2013-10-25 | TID: 15:46:10 | KATEGORI: Vardagligt

Rumpan är placerad i soffan, räkningarna är betalda och shoppinglistan för mat och shopping är gjord. Min prins är på väg hem och sen kan helgen börja! ♥ Dagen har varit bra. Jobbade till 14,30 ungefär med undantag för lunch som jag åt med Fia på kina. Mums! ^^ På vägen hem hämtade jag ut två paket. Ett paket till mig och ett paket med julklappar i : ) Fick OK från akassan också, så nu kommer jag få pengar för de dagar jag var arbetslös i sep. Välkommet! Ikväll är det fredagsmys som gäller. Till middag blir det bakad potatis med kycklingröra (fick tjata lite, jag vann! P ville ha pannkakor x) sen blir det nog en eller annan snickerskaka. Ehehe. Men, sockerfri i alla fall så det är ju nånting.
 
Anyways. Har träningsvärk i hela benen sen gårdagens pass. Ökade på alla vikter utom benpressen där jag stannade kvar på 150, hoppas på att kunna öka nästa vecka istället ; ) Avslutade kvällen i relaxen. Såå skönt! Plaskade lite i barnpoolen också, de stora poolerna är alldeles för kalla ;3 Ha en mysig fredag! 
 
 

# L u n c h
DATUM: 2013-10-24 | TID: 12:45:00 | KATEGORI: Ätbart

Tjao! Äntligen torsdag! Jag är även idag proppis i soffan. Ska tillbaka till jobbet om en liten stund. Har inte så mycket kvar för dagen men tänkte sitta kvar lite extra ^^ Vid 16 tar jag tåget till söderhamn. Först ett benpass och sen bubbling. Hihi. Kan man så är det ju bara att passa på ; ) Och det är ju sååå mysigt! För övrigt så ser jag fram emot helgen. Sovmorgon, förhoppningsvis Sundsvall, massa mys, pannkaksfrukost och chill ^^
 
Dagens lunch; Fetaostsallad, stekt ägg och korv
Efterrätt. Än är minivattenmelonen jättegod!
 

# Hej
DATUM: 2013-10-23 | TID: 12:40:33 | KATEGORI: Vardagligt

Woho, onsdag idag! Imorgon är det toooorsdag och sen är det fredag och LÖNING. Jag fick lön sist i aug.. Baaah. Annars då? Proppis i soffan. Kikar Greys och ska strax gå tillbaka till jobbet. Mer info. Puuuh. Håll nu tummarna för att det är varmt i Sundsvall på lördag så jag får shoppa lite julklappar :D Vet typ redan vad jag ska köpa till alla : ) 
 
Aprikoser fixar sockersuget efter lunchen!
 

# Nedräkning
DATUM: 2013-10-22 | TID: 12:41:23 | KATEGORI: Vardagligt

Heeey. Vilket ruskväder det är idag, otrevligt! :3 Annars är det bra. Hemma och ätit lunch i vanlig ordning. Fick bli lite vattenmelon till efterrätt ^^ Jag beställde några julklappar igår, sen var vi på gymmet när jag kom fram. Bröst och axlar. Skönt! Hoppas på träning ikväll med, pepp ju! Har även hittat en klänning på Nelly, bara 99 kr! Funderar på att ha den på julafton. Beroende på om jag jobbar eller inte då. Kommer säkert få jobba ;3 Skitgrejer. Julafton som är årets heligaste dag. Nåja, i annat fall kanske jag kan ha den på juldan : ) Vad tycks?
 
 

# M o n d a y
DATUM: 2013-10-21 | TID: 12:46:45 | KATEGORI: Vardagligt

Heey! Fasiken va helgen försvann snabbt, don't you agree? Måndag idag och jag har just ätit lunch. Stekt potatis, köttbullar och massa broccoli. Mums! Ska tillbaka till jobbet nu. Huvudet känns redan fullt men lite till ska nog gå i ^^ Bjuder på några bilder från denna kyliga dag
 
 

# Banana
DATUM: 2013-10-20 | TID: 16:13:51 | KATEGORI: Ätbart

S U N D A Y ! Vi har spenderat typ hela dagen i soffan men nu har P åkt iväg en sväng och jag har just tagit en dusch. Vi har under dagen sett Sleepy Hollow och filmen White House Down. Skitbra film, helt i min smak : ) När P kommer hem ska vi äta lax och senare ikväll åker vi till Söderhamn.. Bilden föreställer dagens frukost. Pannkakor, igen. Jag mosade dock i banan i mina och jäklarns va mycket godare det blev! Bananälskarn liksom ^^ Så no more original pancakes for me!

# I ♥ breakfast
DATUM: 2013-10-19 | TID: 13:12:53 | KATEGORI: Vardagligt

 
God lördag! Vi har varit vaken några timmar då vi somnade redan klockan 20 igår. Helt galet. Fredagen ba.. POFF! Nåja ^^ Denna dag har hittills spenderats hemma, mest framför serier ^^ Om en stund ska vi åka iväg dock. Ikväll ska jag träffa J en sväng annars inget planerat : ) Hade blåbär i mina pannkakor imorse, väldigt gott!

# 2O13-1O-18
DATUM: 2013-10-18 | TID: 15:03:10 | KATEGORI: Vardagligt

 
 
Heeelg! Hej på er! Kom hem för en stund sen. Såå skönt! Rumpan är placerad i soffan och jag ska strax se senaste avsnittet av Grey's Anatomy. Vid 17 kommer P hem och då ska vi äta middag och sen mysa hela hela kvällen ♥ Ska baka sockerfri snickerskaka också, får nog göra det innan han kommer ^^
 
Gårdagskvällen var supermys. Först hade jag ett jättebra benpass där jag ökade till 150 kg på samtliga set på benpressen (plattan ej inräknad!) Sjukt nöjd! Provade även bänkpressen i smithmaskin och där lyckades jag med 37,5 kg (stången ej inräknad och den väger ca 15 kg). Grymt pass med andra ord! När vi var klara där kilade vi in till relaxavd med lite fika. Mumsade sen bubblade vi och bastade i ångbastu. Behöver jag säga att jag var MÖR när vi gick därifrån? ; ) Anyway, sjukt härligt med helg. Håller på och laddar upp med alla serier inför kvällen nu, woop woop!

# Woopidoo
DATUM: 2013-10-17 | TID: 15:41:51 | KATEGORI: Vardagligt

Heeey. Vet ni? Min dag har varit toppen so far. (Förutom att tåget var en timme försenad imorse, IGEN) Var nervös över dagens lektioner men det gick över förväntan! Man är kanske inte så dum som man ser ut ändå ; ) Slutade för en timme sen och då kilade jag hem och här är jag fortfarande, med rumpan placerad i soffan. Har ätit middag nr 1, (en potatis och två varmkorvar, nom!) och 16 tar jag tåget till Söderhamn. Väl framme ska vi träna, beeen för min del sen när vi är klara ska vi BUBBLA! Wiiiee. Älskar att dom har en relaxavdelningen på badhuset där gymmet ligger. Det är dessutom nedsläckt och tända ljus på torsdagar. Mys! Körde armar och mage igår. Sjuk träningsvärk idag! Särskilt i biceps. Det är toppen att ha pojkvän med på gymmet som peppar : ) Wiiie. Nu ska jag packa väskan och bege mig.
 
 

# 2O13-1O-16
DATUM: 2013-10-16 | TID: 13:41:30 | KATEGORI: Vardagligt

Hallu. Vi slutade vid lunch idag. Såå skönt! Kan verkligen vänja mig vid korta dagar ; ) Slutade dock sent igår så hann inte med någon träning ;3 Ikväll blir det träning tror jag. Har haft huvudvärk hela dagen och är snorig och trött på det. Bah. Så tråkigt. Får känna in när jag kommer fram helt enkelt. Annars då? Joovars. Lite kallare idag så tänkte lämna in min jacka för ny dragkedja i veckan. Bestämde mig för att behålla den ändå, köpte den ju förra vintern och färgen är himla fin ^^ Nu ska jag göra iordning lite äppelbitar med kanel : )
'
 

# Morning
DATUM: 2013-10-15 | TID: 07:29:33 | KATEGORI: Vardagligt

God morgon! Jag sitter på stationen i Bollnäs och väntar. Mitt tåg är över en timme sent. Så drygt! Hoppas tiden ändras, kommer ju jättesent annars :3 Tisdag idag i alla fall. Jag vaknade med träningsvärk. Härligt! Ikväll blir det gymmet igen. Ser fram emot torsdag för då ska vi bubbla efter träningen ^^ 
 
 

# Perfect shoes
DATUM: 2013-10-14 | TID: 14:54:22 | KATEGORI: Vardagligt

Tjeena! Jag kom hem från jobbet för en liten stund sen och ska strax ta tag i disken. Därefter ska jag äta upp resten av broccolisoppan sen tar jag tåget mot Söderhamn. Wieho! Det var lite tungt med måndag imorse men efter någon timme gick det bra. Invigde mina höst/vinterskor idag, sååå sköna! Hihi. Bra köp! Ikväll blir det träning, tänkte köra ben men ångrade mig då jag fortfarande har träningsvärk sen lördagens vandring :3 Hörde förresten att det ska snöa på torsdag, hoppas att det inte stämmer! >< Hoppas alla har en fortsatt fin måndag!  
 
 

# Sunday - funday
DATUM: 2013-10-13 | TID: 16:00:19 | KATEGORI: Vardagligt

God dag. Så var söndagen här igen. Va helgerna går fort! Jag har inte gjort någonting vettigt idag, mer än att ha visat mopedbilen för en potentiell köpare.Ligger i soffan nu och har just sett det senaste Greys Anatomy avsnittet. Wiiee. Mina ben är väldigt möra sen igår, samt ryggen haha. Till veckan blir det mer cardio för det märktes igår att jag har väldigt dålig kondis :3 (P har lovat att vi ska ta stigen nästa gång!) Oh well. Lite disk snart sen invänta pojkvän så vi kan äta middag. Ska testa mororsbiffshamburgare, längesen nu! Ikväll far vi mot Söderhamn igen. 
 
Dessa fat + två tillhörande skålar fick jag av P på vår dag  
 

# Sånfjället
DATUM: 2013-10-13 | TID: 12:25:01 | KATEGORI: Vardagligt

Vi började dagen rätt tidigt och for mot Sveg. Bortanför Sveg fotade jag bla berget som vi skulle uppför.
Berget till vänster är Sånfjället och vi klättrade upp för den branta delen på högersidan.
Här har vi åkt runt så nu syns där vi ska klättra på vänster sida
Väl framme bytte vi om och började gå. Det fanns en stig men nej, vi skulle klättra rakt upp istället. (Iiiinte min idé!) Väl framme var jag helt slut. Två mackor och en cola sen drog vi oss neråt igen. Blåste himla mycket där uppe :3

# Trött
DATUM: 2013-10-12 | TID: 20:56:15 | KATEGORI: Vardagligt

Hallu. Vi har vandrat på sånfjället idag och jag är så så trött. Var helt klart det jobbigaste jag nånsin gjort. Nu ska vi äta amerikanska pannkakor och däcka i soffan framför The Purge. Visar fler bilder imorgon :) 
 
 

# FRIDAY
DATUM: 2013-10-11 | TID: 12:46:57 | KATEGORI: Vardagligt

Wiiiie, F R E D A G ! Slutade för ett tag sen och har sen dess handlat mat till ikväll och nu kokar jag broccolisoppa. Är så hungrig att jag mår illa ;3 Idag ska jag städa lite, promenera med Evelina och vid 17 kommer P hem. Fredagsmys!! ♥ Det blir faktiskt bakad potatis med kycklingröra igen, MEN det är ju så otroligt gott! Särskilt sist när potatisen blev helt perfekt ^^ Även idag får den vara inne i nästan 2 timmar. Haha. För att vara på den säkra sidan liksom. Till middagen blir det Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. Helt klart en av mina nya favoritserier. Älskar superhjältar :D Om jag inte hinner somna så blir det nog ett avsnitt av Revolution eller Sleepy Hollow också ^^ Oh well. Träningen igår gick grymt. Bicept, triceps och mage. Ökade till 10 kg per hantel på biceps. Gött! Ihi. 
 
 Promenad i Söderhamn 2012

# Megatröttis
DATUM: 2013-10-10 | TID: 14:30:35 | KATEGORI: Vardagligt

Hääällo. Jag ligger i soffan hemma. Så.jäkla.trött. Slutade för ett tag sen så håller på och laddar ner lite greys anatomy till mobilen nu sen ska jag kila till bussen som går 14,40. Just nu känns det omöjligt att träna senare men efter en pwo är man nog fit for fight igen. Man kan ju hoppas iaf ^^ Gårdagskvällen var riktigt mys. Åt middag vid 19, då var jag riktigt riktigt hungrig! Planka med kycklingfilé och bea. Sååååå gott! Fick två fina skålar med tillhörande fat i present, urfina ♥ Planerna för kvällen är träna och sova typ. Äntligen fredag imorgon!
 
 

# Did someone say lunch?
DATUM: 2013-10-09 | TID: 12:40:53 | KATEGORI: Ätbart

Tjaa! Är hemma på lunch nu och ska snart dra mig tillbaka till jobbet. Mätt och belåten! En lektion till tror jag så hoppas jag slutar lite tidigare även idag : ) Jag och P firar 2 år idag så ikväll blir det middag ute på restarurang. Kroppen är härligt mör sen gårdagens pass så en vilodag passar finfint!
 
Dagens luuunch. I love food; Kalkonchorizo, stekt ägg, broccoli = NOM!
 

# 2O13-1O-O8
DATUM: 2013-10-08 | TID: 13:04:00 | KATEGORI: Vardagligt

God eftermiddag! Jag har haft en dum mage inatt och idag men utöver det så har dagen varit finfin. Slutade redan 11,40 (yihaa!) så då var jag ut på köpingen och köpte present till P och nu är jag hemma och gör lunch ^^ Imorgon firar vi 2 år tillsammans så då ska vi ut och äta sen firar vi mer på lördag ♥ Annars då? Härlig träningsvärk i benen sen gårdagens träningspass och ikväll laddar jag för axlar och bröst. Ska in med lite mer cardio också så jag blir av med lite (massa) fett ;3 Synd att det är så tråkigt med cardio dock, styrketräning är mycket roligare :'D Anyway, 1440 tar jag bussen till the Söderhamn och innan det tänkte jag hinna med lite plock här hemma också. Tjing på er!
 

# Outfit
DATUM: 2013-10-07 | TID: 12:49:54 | KATEGORI: Vardagligt

 Haaaalloj. Ny vecka, nya tag! Jag har just ätit en megasmarris lunch; kycklingkorv, stekt ägg och sallad på avocado, tomat och rödlök. Nom! Ska springa tillbaka till jobbet om några minuter. Ska komma ihåg att ta med mig snickerskakan också ^^ Skulle ha ringt akassan också men dom hade givetvis lunchstängt. Har fortfarande inte fått papper från min förra arbetsgivare så risken finns att jag inte får nå akassa för sep.. ;3 Men, ska ringa och prata med akassan för säkerhets skull. Jeans med jeans idag, gött! Ha en fortsatt bra måndag va!

# Update
DATUM: 2013-10-06 | TID: 13:16:29 | KATEGORI: Vardagligt

Halloj. Jag sitter i soffan och tar en liten paus. Har hittat vinterjackan och vinterkläder (tjocktröjor, vantar, mössor m.m.) samt min efterlängtade bikini MEN vart är alla linnen?! Vet att det fattas en massa linnen och t-shirts men den lådan verkar vara spårlöst borta.. Har även räknat alla jeansshorts jag har. 16 stycken (!!!) Det är ju galet. Har lagt ner dom i påsar som ska ner i källaren igen då jag ändå inte använder jeansshorts på vintern. OCH lovat mig själv att rensa i dom påsarna till våren. Hehe. Förhoppningsvis blir det en rensning efter de faktum att dom blivit för stora ^^ 
 
 

# American pancakes
DATUM: 2013-10-06 | TID: 09:57:08 | KATEGORI: Vardagligt

 
God morgon! Vi har haft en härlig sovmorgon och nu steker jag pannkakor - igen ^^ Men det är ju såå gott. Synd att det tar sån tid att steka bara >< Dagens plan kan vi sammanfatta i ett ord; förrådet. Vårt förråd är litet, trångt och proppfullt och på någon vänster ska jag leta fram en specifik låda med kläder samt en stor påse med vinterkläder. Dags att börja använda vantar och mössa nu ju. Wish me luck! Vad ska ni göra idag?  

# Mysdag
DATUM: 2013-10-05 | TID: 20:03:00 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll! Vi ska precis se klart Captain America sen ska vi forsätta med filmen The Avengers. Movienight with my love! ♥ Till The Avengers blir det chips, dipp och cola. Japp, vi fortsätter svullandet även idag ^^ Tur man träner va! Eheheh. Annars har dagen gått i lugnets tecken. Mest legat i soffan, tagit det lugnt och ätit nachos.

# Outstanding
DATUM: 2013-10-05 | TID: 09:07:16 | KATEGORI: Ätbart

God morgon! Här vaknade vi redan vid 8, sånt händer alltid när man FÅR sova hur länge man vill. Nåja. Igår var jag på myskväll hos Malin, riktigt trevligt! Vi såg Identity Thief och åt en massa gott ^^ Redan vid 9 blev man trött men det är som vanligt på fredagar det :) Idag har jag ingenting alls planerat. P ska till tandläkaren vid 12 och efter det hoppas jag på ett gympass. Först ut är dock amerianska pannkakor och ägg till frukost, som har blivit lite av en lördagstradition här hemma ^^ Underbart med helg hörni!
 
Min topp tre middag!
Färdiga kycklingbitar
Mango raja
Gräddfil (jag använder alpro soya naturell)
Rödlök
Curry
Bakat potatis
Sallad
NOM!

# Veckans bästa dag
DATUM: 2013-10-04 | TID: 14:32:55 | KATEGORI: Vardagligt

Hallu. Äntligen heeelg! U N D E R B A R T ! Nu är det bara att invänta min darling för middag och lite mys sen ska jag iväg till Malin på filmkväll ^^ Tänkte dock hinna med lite städning och sånt innan så bäst att sätta fart. Först ut är disk och lite dammsugning sen handling. Till middag tänkte jag göra kycklingröra med bakad potatis. Nom! 
 
Lunchdate med Fia idag. Gissa vart vi åt?
 

# Do it like a dude
DATUM: 2013-10-03 | TID: 16:56:38 | KATEGORI: Vardagligt

Hallu. Sitter på tåget just nu. Fick sluta tidigt även idag. Hunnit gjort en snickerskaka samt ätit lite innan jag sprang till tåget och nu ska jag fortsätta se Greys anatomy ^^ Finfin träningsvärk i bröst och axlar idag, och när jag kommer fram ska jag göra biceps, triceps och mage. PEPP!
 
 

# Skön dag
DATUM: 2013-10-02 | TID: 13:50:19 | KATEGORI: Vardagligt

Halloj! Vi har slutat för dagen. HUR skönt?! Jag är superhungrig och tänkte köpa hem sushi från buffén på kina men det var så himla mycket folk vid 12 så tänkte dra dit om en stund istället ^^ Annars då? Träningsvärk from hell i benen, och har mått illa nästan hela dagen. Vet inte varför. Nu har det dock gått över till hunger istället :p Vid 14 tar jag tåget till Söderhamn. Träning och mys även ikväll ^^
 
 

# Tonight
DATUM: 2013-10-01 | TID: 20:04:20 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll. Vi kom hem för en stund sen, gymmat och handlat middag. Jag har kört beeen och nu ska jag äta Thai kyckling. P ska äta sallad ^^ Till det blir det nog Family guy eller nåt annat liknande på plattan. 
 
 

# 2O13-1O-O1
DATUM: 2013-10-01 | TID: 15:30:37 | KATEGORI: Vardagligt

Halloj. Första oktober idag. Hej höst på riktigt! Jag slutade jobba klockan 15 idag. Så.himla.skönt! Just ätit lite samt plockat här hemma och 16 tar jag tåget till Söderhamn. Peppar för träning! Får se vad jag ska träna, beror lite på vad som är ledigt. Mohaa. Dagen har varit bra. Massa nytt som ska in i skallen. Heja heja!