# lunch
DATUM: 2014-07-31 | TID: 14:51:31 | KATEGORI: Ätbart

Alltså.. Jag klagar inte.. MEN.. Jag börjar bli väldigt missnöjd med min mobilsituation. Det funkar att ringa och smsa med min lånemobil (en Samsung xcover), men inte mycket mer.. Korten blir skit.. Men jag KLAGAR inte ; ) Anyways.. Till lunch idag blev det en grekisk sallad. Min mage mår MYCKET bättre om jag äter sallad än något annat. Har ju haft ont i magen i flera veckors tid nu så jag ska försöka äta mer vegetariskt och se om det blir någon skillnad. Till middag blir det samma sak och sen ska jag städa trappor : ) Därefter Söderhamn i vanlig ordning. Härligt med fredag imorgon hörni :D
 
 

# ett två
DATUM: 2014-07-31 | TID: 09:48:00 | KATEGORI: Vardagligt

HEEEJ! Nu är det mindre än TVÅ dagar kvar. Så skönt!! Jag är på jobbet just nu och har break, sitter ute i solen ^^ Har lite bildbrist just nu så bjuder på en från förra sommaren då jag var i Sthlm : ) Någon sa att det väntades svalare väder men enligt SMHI ska det vara runt 25 grader både till helgen och veckan efter, wiehoo!
 
 

# ett två tre
DATUM: 2014-07-30 | TID: 08:52:12 | KATEGORI: Vardagligt

MORRN! Nedräkningen fortsätter :D Idag är det onsdag och jag är så jäkla trött. Ser verkligen fram emot att få semester. Dock blir det nog ingen sovmorgon i helgen eftersom jag vill vara på grönan vid öppningstid på söndag ; ) Igår var jag och min älskling ut till en badstrand. Var meningen att vi skulle hitta en udde där man såg ut emot havet men vi hittade den aldrig så då åkte vi till en badstrand istället : ) Där åt vi upp resten av ost och kexen och bara myste ^^ Ingen badning dock då det var kallt i vattnet och bara 2O grader ute :3
 
Bilderna är från lånemobilen
 

# tralalalala
DATUM: 2014-07-29 | TID: 17:46:49 | KATEGORI: Vardagligt

Heeej! Dagen har gått bra och jag ska strax kila till tåget. Ska beställa en kycklingsallad efter vägen också, inte ett dugg sugen på broccoligratäng idag :3 Ge mig kall mat! Har även skurit upp en massa vattenmelon ^^ När jag kommer fram ska vi kanske åka och bada, beroende på hur kallt det är i vattnet : ) Premiär för mig kanske?
 
Dagens cam Carro, haha
 

# Fin kväll
DATUM: 2014-07-29 | TID: 08:15:45 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Vi avlsutade min allmänt tråkiga måndag med ost och kex vid vattnet. Det var otroligt fint och 27 grader varmt! Lite skillnad från ösregnet jag lämnade i Ljusdal : ) Fick låna en sprucken samsung från Eddy men den laddar inte, är låst och mitt simkort passar inte :3 Kommer få låna en Iphone av min moster så det känns bra : ) För tillfället har jag mitt simkort i P:s surfplatta men det funkar inte heller så bra. Vaaarför skulle jag vara så klantig? :3 Anyways, idag ska bli en bättre dag! 
 
 

# fan
DATUM: 2014-07-28 | TID: 17:48:13 | KATEGORI: Vardagligt

Alltsåååååå jag gråter flooooder! Spöregn ute, sprang från coop och hem, hade plånbok, mobil, paket och paraply i handen, vad gör jag? TAPPAR mobilen i stengolvet. Min typ en månad gamla mobil. Whyyy. Riktigt hörde hur displayen sprack. Buuuhuu. Jag som sålt min gamla mobil.. Inte kunde jag sura heller för sminket ligger i Söderhamn. Buuu. 

# I love fruit
DATUM: 2014-07-28 | TID: 11:50:16 | KATEGORI: Ätbart

Just ätit lite lunch och nu ska jag kila tillbaka till jobbet. Älskar vädret alltså! Så himla skönt att kunna dra på sig en klänning och sen gå ut ^^ Fixade lite frukt till eftermiddagsrasten också, blir rätt hungrig när jag har lunch 11.15 : ) Vattenmelon, jordgubbar och mandarin ^^ Juste, har fått en avi också om ett paket som ska hämtas ut men jag vet inte om att jag väntar på något paket? Spännande minst sagt ; )
 
 

# Five days left
DATUM: 2014-07-28 | TID: 09:32:43 | KATEGORI: Vardagligt

HELLO! Känns helt okej med måndag trots att jag är galet trött. Köpte med mig en celcius som jag ska dricka på jobbet ^^ Tänk att det bara är FEM dagar kvar till semestern :D Wiiiee! Har faktiskt mycket roligt planerat denna vecka också. Ost och kexkväll, eventuellt vada ut till Sandskär (lågvatten!) och så middag på en mysig restaurang : ) Redan på lördag fm åker jag till familjen i Sthlm och på söndagen blir det GRÖNAN! Det längtar jag allra mest till just nu. WOHO! Lillebror Marshall (5 år) ville åka Blå tåget med mig då, får se om han vågar ; ) Vi ska även besöka Friends Of Adam cafeet men det blir nog på måndagen ^^
 
 

# Sunday
DATUM: 2014-07-27 | TID: 13:02:03 | KATEGORI: Ätbart

HELLO! Jag sitter i soffan just nu med fläkten på. Skööönt! Skönt ute, klippigt och varmt inne :3 Har just betalat räkningar och för en stund sen var jag ner till tvättstugan för andra gången. Ska dit igen snaaart. Sen blir det en välbehövlig dusch. Ska även på coop och handla lite ingredienser till matlådor till veckan plus dagens middag. Har haft så dålig fantasi de senaste veckorna och jag känner mig lite smått matle. Det enda jag typ är sugen på är grekisk sallad men det kan jag ju inte äta varenda dag.. Lurar på att slänga ihop en broccoligratäng till matlådor i alla fall, den är ju lättgjord (brukar ha i broccoli, champinjoner, purjo och matlagningsgrädde). Sist hade jag i fetaost också men det smakade blä :3 Till middag trooor jag att vi ska göra i ordning kycklingfilé (om det finns på extrapris) annars vette tusan.. Senare idag hoppas jag på gymmen sen ikväll åker vi åter till Söderhamn men denna gång är det sista gången på riktigt :p Har planerat in massa mysigheter varje kväll och sen slutar han på torsdag så det känns okej : ) 
 
Dagens frukost blev liknande från igår men lite nytt i soygurten ^^
 

# Bra lördag
DATUM: 2014-07-26 | TID: 21:47:36 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Jag ligger och jäser lite efter middagen med min familj familj i Nor.. Först grillat och sen äppelpaj : ) Tidigare idag så var jag och P iväg med fyrhjulingen till Ljusnan. Badade upp till knäna :p Skorna funkade väldigt bra trots att dom var så fula ; ) Älskar detta underbara väder alltså! Hoppas det håller i sig under semestern också så man får njuta till fullo ^^ Tänk, bara 6 dagar kvar :D Angående bilden längst ner så hade kobebisarna rymt en sväng men kort efter gick dom in i hagen igen ^^
 
 

# My kind of brekfast
DATUM: 2014-07-26 | TID: 09:49:49 | KATEGORI: Ätbart

MORRN! Jag vaknade vid 8 och började göra iordning frukost. Har varit himla varmt här inatt så vi hade balkongdörren öppen och fläkten på : ) Om en stund ska vi ta en tripp till dollar (ska köpa foppatofflor som jag kan bada i när det är stenigt) sen ska vi ta med oss jordgubbar, vattenmelon, potatissallad och nå mer och åka fyrhjuligt till ljusnan. Sola och eventuellt bada : ) Jag fick ju min TheHealthyBox igår så till frukost åt jag bla alpro soya naturell soygurt med Bara Bär havtorn och mango, Hampafrön, Gojibär och Mullbär. NOM! Åt även som bilderna visar blåbärssmoothie, två ägg och ett stort glas citronvatten (startade med citronvattnet). Jordgubbarna ställde vi in igen för jag fick matkoma ^^
 
Nånting märkligt som hänt är att jag har en massa ilningar i en tand uppe i vänster sida, mest när jag äter. Tandläkarn sa sist att det kunde ila i några veckor eftersom hålet var så stort men jag var helt övertygad om att jag lagade en tand nere till vänster? Vet inte om jag vågar ringa och fråga heller :p :3
 
 

# f r e d a g
DATUM: 2014-07-25 | TID: 10:47:00 | KATEGORI: Vardagligt

God morgon! Jag är på jobbet och har rast, ska precis kila ut och dricka en sockerfri NOBE : ) Älskar att det är fredag! Ikväll ska jag och min älskling ha fredagsmys i vanlig ordning med god mat och senaste avsnitten av Dominion, The Flash och Last Ship. Wiiie! Får hoppas att vi orkar vara vaken för alla tre avsnitten ; ) Tänkte köpa jordgubbar efter jobbet också, dom hade inte plockat fram nå imorse när jag skulle till jobbet :3
 
Igår var vi även till Faxeholmen som ligger mitt i Söderhamn ^^
 
 

# Stenö
DATUM: 2014-07-24 | TID: 22:42:57 | KATEGORI: Vardagligt

Ikväll har vi varit till stenön och badat fötterna. Otroligt härligt väder! Vi såg min låtsaspappas stuga (eller snarare hus) på ön Sandskär också ^^ Nu är det läggdags så man orkar med morgondagen : ) 
 
 

# Breakfast
DATUM: 2014-07-24 | TID: 09:01:42 | KATEGORI: Vardagligt

MORRN! Jag har i vanlig ordning ätit frukost och ska strax tralla till jobbet. Ska springa in på coop och köpa en celcius också för damn va trött jag är :p Bion igår var kanonbra, bättre än vad jag förväntade mig : ) Imorgon är det äntligen äntligen äntligen fredag! Och löning på det dessutom! : )
 
 
 

# on The go
DATUM: 2014-07-23 | TID: 19:01:19 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Jag sitter på tåget och är hungrig. Köpte sallad på Coop men nja, några tuggor sen tycker jag inte att det är så gott längre. Hade nog varit godare om dom haft den butiksgjorda sweet chilisåsen som dom har på Ica i Söderhamn ; ) Anyways, när jag kommer fram till Söderhamn så ska vi åka direkt till bion, wiiee! 
 
 

# bio bio bio
DATUM: 2014-07-23 | TID: 16:58:00 | KATEGORI: Vardagligt

 Ikväll är det bio som gäller. Tyckte första filmen var riktigt bra så jag ser fram emot denna. Dock misstänker jag att denna inte är lika gullig :3 Ska bli gott med popcorn och cola zero, mmmmhh! (lägg märken till cola zeron i texten x)
Längesen vi var på bio nu så det ska bli mysigt ^^

# wednesday
DATUM: 2014-07-23 | TID: 07:36:44 | KATEGORI: Vardagligt

God morgon! Jag har just ätit frukost och nu ska jag springa till jobbet. Startar dagen med en friskvårdstimme så då blir det nog ett varv runt kyrksjön : ) Ska bli 32 grader varmt idag så då känns det bäst att gå direkt på morgonen. Ikväll ska jag och min älskling på bio ^^ Två bilder från igår. På lördag ska jag sola benen ; ) 
 
 

# Tonight
DATUM: 2014-07-22 | TID: 22:25:19 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Vi åt middag vid bryggan ikväll. Eller ja, sallad och cola zero för mig och minimilkshake för P. Fantastiskt fin och härlig kväll. Nu är det läggdags (alldeles för sent igen) så man orkar med morgondagen : ) 
 
 

# Sunny day
DATUM: 2014-07-22 | TID: 08:47:00 | KATEGORI: Vardagligt

MORRN! Det ska bli 31 grader varmt idag!!! Åååhh va jag önskar att jag var LEDIG! Nåväl. Ska strax springa till jobbet. Klänning idag! Har köpt NOBE idag, två smaker jag inte smakat tror jag. Mango är min favorit men den var slut, likaså den sockerfria. Kiwi nånting smakade jag förut men den gillade jag inte värst mycket. Kan inte alla vara sockerfria men gjord på stevia istället? Har kommit en sockerfri persika smak också.. Undrar just vad den är gjord på? Tycker i alla fall det är himla gott med dom där små aloe vera pluttarna som finns i. NOM! Dom är dessutom väldigt fräscha. Två för 29:- på Pressbyrån 
 
 

# summer
DATUM: 2014-07-21 | TID: 12:28:24 | KATEGORI: Vardagligt

Brukar gå ut på rasten när det är finväder. Fantastiskt varmt och skönt! ♡ Åt en chokladtärning gjord på bla dadlar som smakade kärleksmums : ) Dock var den alldeles för söt för min smak :3
 
 

# 11 dagar
DATUM: 2014-07-21 | TID: 08:10:59 | KATEGORI: Vardagligt

Morrn! Tröttast ever. Bah. Just ätit frukost i vanlig ordning och nu ska jag kila till jobbet. Måtte dessa dagar gå snabbt så jag får semester! Tummen upp för det otroliga vädret i alla fall. Wiiee!
 
 

# watermelon
DATUM: 2014-07-20 | TID: 14:05:18 | KATEGORI: Ätbart

Hello. Jag ligger i soffan och har gjort det typ hela dagen förutom några varv ner till tvättstugan. Ätit vattenmelon och kikat på How I Met Your Mother : ) P är iväg över dagen men kommer hem om någon timme och då blir det middag; korv, strips och sallad ^^ Ikväll bär det av mot Söderhamn igen, förhoppningsvis sista söndagen vi åker : ) Kollade förresten SMHI och Yr (brukar jämföra) och det verkar bli strålande väder hela veckan med upp till 27 grader. WOHO!! :D
 
 

# Nedräkning
DATUM: 2014-07-20 | TID: 11:56:56 | KATEGORI: Vardagligt

Om jag har nedräkning till semestern? Oh yes!
 
Saker jag ser fram emot: 
 
♥ Gröna Lund med min familj
♥ Hälsa på moster
♥ Vildmarksvägen med mitt hjärta
♥ Räkfrossa med bästis
♥ Uppsala med mitt hjärta
♥ Baka en massa
♥ Träffa massa vänner
m.m m.m : )

# Lördagsmys
DATUM: 2014-07-19 | TID: 22:10:13 | KATEGORI: Ätbart

God kväll. Vi har just gjort iordning lite lördagsmys här hemma. Jordgubbar med grädde till mig och yoghurtglass till min pojkvän. Gjorde chokladglass från början som aldrig blev glass utan bara en smet (misslyckas med glass ibland eftersom det är svårt att byta ut grädden mot soyagrädde OCH lyckas.. ><) Till det ska vi se serien The Last Ship för japp, vi är ena riktiga serienördar ^^ Har letat fram ett recept till imorgon bitti också för då ska vi baka Scones : )
 
 

# i soffan
DATUM: 2014-07-19 | TID: 16:29:00 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Jag ligger i soffan med datorn på magen och kikar bloggar (och kläder för jag är så shoppingsugen men jag SKA inte shoppa..) medans det fläktar från balkongdörren. Jag umgicks lite med J förut. Tänk att det går så långt mellan gångerna trots att vi bor på samma gata :3 Efter det var jag iväg till hälsokosten som tyvärr hade stängt så nu fick jag beställa mina "köttpiller" istället. Blev 40:- billigare än i affär men måste istället äta vegetariskt några dagar :p Tror dock att jag har något piller kvar.. P kommer hem om ett tag och då blir det middag sen får vi se om jag orkar träna. Haft sån magvärk idag men så är det ju DEN tiden på månaden också :3 Imorse slängde jag in glassmaskinen i frysen så jag ska hitta något bra recept på mjölkfri glass med stevia i, gärna choklad : ) Minns dock inte om den behöver vara i frysen minst 4 eller 8 timmar..?
 
En kväll tidigare i veckan
 

# Jag älskar frukost
DATUM: 2014-07-19 | TID: 10:44:04 | KATEGORI: Ätbart

Good morning! Vi vaknade vid 8 imorse och åt frukost för ett tag sen. Nu ska vi mumsa vattenmelon till serien Dominion. Senare idag ska jag förhoppningsvis träffa Jessica, gå till hälsokosten för lite pillerhandling och så tänkte jag hinna med ett träningspass med min älskling också : ) Enligt SMHI skulle det regna heeela dagen men just nu skiner solen och jag ser lite blått på den annars väldigt grå himlen. Bra dag helt klart! 
 
Blåbärssmoothie, vattenmelon, glutenfri hårdmacka med ägg och soygurt med boveteflingor och gojibär
 

# Tonight
DATUM: 2014-07-18 | TID: 18:56:45 | KATEGORI: Vardagligt

 
Äntligen helg! Jag och P har just ätit grekisk sallad och nu blir det fredagsmys framför Rise of the Planet of the Apes. Vi ska se tvåan bio nästa vecka så då behöver jag se första innan ; ) För övrigt så har det åskat och blixtrat som bara den idag samt regnat men nu är det uppehåll. Inga direkta planer för helgen har jag heller, var meningen att familjen skulle komma upp men det blev uppskjutet till nästa helg. En fika på Café Verandan imorgon skulle vara mys. 
 
 

# friday
DATUM: 2014-07-18 | TID: 08:12:00 | KATEGORI: Vardagligt

HEJ FREDAG! Jag har just ätit frullis och ska strax tralla till jobbet. Äntligen fredag alltså! Hoppas mitt paket från The Healthy Box kommer idag : ) Wiiiee. Ikväll blir det fredagsmys med min älskling ^^ 
 
 

# T o r s d a g
DATUM: 2014-07-17 | TID: 08:13:49 | KATEGORI: Vardagligt

Tjaaa. Blev ingen träning igår så vi åkte runt lite i Söderhamn istället, bla till sjön nedan. Folk badade men jag tyckte det var lite kyligt :p Kommer nog aldrig bada i Sverige som det känns : ) Burr! Jag har nyss ätit frukost och ska strax kila till jobbet. Älskar vädret! Lite s e m e s t e r på det här sen så :D
 
 

# sallad
DATUM: 2014-07-16 | TID: 18:16:25 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Jag sitter på tåget just nu. Hade hål i en tand så då tyckte tandläkarn att det var lika bra och borra på en gång. Tog över en timme och jag var bedövad till 14 ungefär :3 Var spännande att äta lunch kan jag säga :p Dock fick jag en rejäl huvudvärk när bedövningen släppte och jag har fortfarande väldigt ont trots ipren. Anyways. Spöregnade när jag gick från tandis men nu är det ju riktigt fint ute : ) Imorgon är det äntligen torsdag och sen kommer älskade fredagen :D
 
Dagens lunch. Tänkte köpa morotssoppa men den var slut
 

# half way through
DATUM: 2014-07-16 | TID: 08:11:06 | KATEGORI: Vardagligt

Morrn! Äntligen onsdag, dagen då veckan vänder och vi blickar mot helgen : ) Jag är hemma och kokar ägg just nu, börjar lite senare då jag har tid hos tandläkarn vid 9. Usch :3 Jag ogillar skarpt att gå till tandläkarn, även fast det känns bättre nu hos Dellborg och Nordin är det gjorde hos Folktandvården. Håller tummar och tår att jag inte har några hål. Sånt är tråkigt för både mig och plånboken (men mest för mig för usch va obehagligt det är att borra!) Anyways, nu ska jag äta frukost och kika på How I met your mother : )
 
 

# my morning
DATUM: 2014-07-15 | TID: 08:13:38 | KATEGORI: Vardagligt

GOD MORGON. Regnet öser ner och jag har iiingen lust att gå till jobbet :3 Mycket skönare att ligga i soffan ju : ) Igår fick jag besked om mitt extrajobb som jag brukar ha varje sommar (trappstädning) så om två veckor är det tre veckors extrajobb som gäller. Brukar gå väldigt snabbt och det är alltid nice med lite extra klirr i kassan ^^ Särskilt när jag har så många planer för semestern ; ) Anyways, dags att kila till jobbet. Regnjackan på!
 
 

# Regnig morgon
DATUM: 2014-07-14 | TID: 07:59:37 | KATEGORI: Vardagligt

MORRN! Jag har just ätit frukost och ska kila till jobbet om en sväng. Tröttis och mättis nu! Det har regnat heeela natten så det får gärna komma lite sol nu : ) Efter jobbet åker jag till Söderhamn till min älskling : ) Barsen nedan fick jag och P igår av min moster ^^ 
 
 

# Bra söndag
DATUM: 2014-07-13 | TID: 23:30:00 | KATEGORI: Ätbart

Jag och P började dagen med frulle och sen for vi på loppisen i Färila : ) Fick inte med något hem men det var trevligt i alla fall. Hemma for vi på dollar, köpte en celsius på coop sen taggade vi till för ett styrkepass igen. Gick bra trots att jag var så trött ^^ Jag har för övrigt tvättat, städat, gjort broccolisoppan till veckan och vid 17 kom min moster hit så då åt vi grekisk sallad med grillad kyckling och sen gjorde vi min LCHF cheesecake i glas. Nommigt värre! Till efterrätten så vi filmen Snitch, riktigt bra film!  P är i Söderhamn så det kommer bli tomt i sängen ikväll <3 
 
 
 

# Bildbomb från lördagen
DATUM: 2014-07-13 | TID: 23:19:57 | KATEGORI: Vardagligt

Jag hade en riktigt härlig lördag. Började med god frukost hemma och sen for jag och P iväg för att vara hundvakt en sväng. Därefter tog vi fyrhjulingen till Ljusnan för picknick. Fantastiskt väder! ( Dock brände jag mina ben vilket jag knappt trodde var möjligt så idag har jag smörjt smörjt smörjt.. ) När vi kom hem brände vi av ett snabbt styrkepass sen åkte jag till Nor för att umgås med min familj. Blev grillat, fika och en massa mys : )
 
 
 

# Fredagsmys
DATUM: 2014-07-11 | TID: 19:49:44 | KATEGORI: Vardagligt

Heeej! Ä N T L I G E N helg! Jag och P åt grekisk sallad till middag och nu ska fredagsmyset fram till serien The Last Ship ^^ ♡♡ Till middagen såg vi Dominien. Två nya favoriter till serier ikväll alltså : ) Och vädret!! Blir alldeles salig! ❀
 
 

# Food
DATUM: 2014-07-10 | TID: 18:55:48 | KATEGORI: Ätbart

Heeej. Jag sitter på tåget i vanlig ordning. Sjukt trött. Älskar vädret alltså, allt känns så mycket bättre när det är fint väder : ) Dock är mina fötter väldigt varma då jag inte hittat mina sandaler än :3 Kanske ska kika efter ett par i helgen.. Hade sån dålig inspiration till lunch idag så det fick bli ett ihopplock. Dock var det lite för mycket broccoli. Haha. 
 
 

# östra berget
DATUM: 2014-07-10 | TID: 07:14:16 | KATEGORI: Vardagligt

Morrn! Nu börjar helgen äntligen närma sig : ) Jag har redan planerat in en efterrätt till imorgon kväll, nämligen lchf chokladglass som såg riktigt god ut. Fredagskvällar innebär ju alltid mys i soffan med min älskling ^^ På lördag ska jag träffa familjen om dom kommer upp och på söndag kommer min moster och ska bo hos oss tills på måndag : ) 
 
 

# Some salad on this warm day
DATUM: 2014-07-09 | TID: 19:26:00 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll! Jag sitter på bussen och är snart framme i Söderhamn. Skönt med AC : ) När jag kommer fram ska vi åka upp till det vita "tornet" eller vad det nu kallas sen får vi se om tiden räcker till en powerwalk också : ) Fick sluta lite tidigare idag så jag hann prata med polisen och telefonbanken. Gick bra och kommer troligen få tillbaka mina pengar. Skönt!! Känner mig dock liiite handikappad utan kort men det ska nog gå bra : ) 
 
Dagens lunch, och middag ^^
 

# what a day
DATUM: 2014-07-09 | TID: 07:04:30 | KATEGORI: Vardagligt

God morgon! Mitt bankkort blev kapat igår så jag spenderade kvällen med att ringa Swedbanks spärrtjänst. Efter ungefär två timmar i kö kom jag fram :3 Idag måste jag ringa polisen och Swedbank och göra anmälan. Fuuuck. Dom tog inte alla pengar som tur var så det som fanns kvar förde jag över till sparkontot, utifall. Jäkla trist känns det i alla fall. För övrigt är det onsdag idag, redan fantastiskt varmt och jag väntar på tåget. Sista dagen med utbildning idag, och snart är det helg : ) 
 
Jag idag. Dock ska jag nog skippa strumpbyxorna ^^
 

# Sushi
DATUM: 2014-07-08 | TID: 18:11:39 | KATEGORI: Ätbart

Hello! Åh va jag längtar till semestern idag! Verkligen tokfint väder ute. Wiehoo! Jag satt ute lite på lunchen. Lyxade till det med sushi idag, så mumsigt! För övrigt har dagen gått bra : ) 
 
 

# Morning
DATUM: 2014-07-08 | TID: 08:10:28 | KATEGORI: Vardagligt

God morgon! Vi tog en härlig promenad igår kväll. Ville egentligen inte alls gå ut men väl ute så var det himla skönt. Gick bara en halvtimme men hann bli riktigt svettig ändå. Idag är det tisdag, veckans tröttaste dag. Jag vaknade med illamående och magont :3 Ska peta i mig lite frukost när jag kommer fram sen blir det jobbet och utbildning igen. Hoppas dagen går fort! Idag skippar jag strumpbyxorna också, var för en gångs skull varmt inne också : ) 
 
 

# Grrreat
DATUM: 2014-07-07 | TID: 18:25:53 | KATEGORI: Vardagligt

Hej! Sitter på tåget just nu. Sååå glassugen :3 Helt fantastiskt väder ute. Har bara klänning på mig ^^ Dock är det varmt om fötterna, har fortfarande inte hittat mina sandaler >< För övrigt har dagen gått bra. Utbildning nästan hela dagen. Imorgon åh. På förmiddagsrasten blev jag förresten biten av en myra?! Blev ungefär som ett myggbett och så kliar det massor :3 Haha. 
 
 

# m o n d a y
DATUM: 2014-07-07 | TID: 07:08:13 | KATEGORI: Vardagligt

God morgon! Ännu en trött måndag morgon. Puuh. Jag var med familjen till Sjöbo igår, till minsta syskonens farmor som fyllt år. Blev lite fika där så idag är jag sockerbakis :3 Anyways, jag har utbildning på jobbet denna vecka, känns riktigt nice. 
 
Längs e4an till Söderhamn igår 
 

# a day in the park part 2
DATUM: 2014-07-06 | TID: 19:13:43 | KATEGORI: Vardagligt

Här kommer resten av bilderna, från park nr 2 : )
 

# Pysslarsöndag
DATUM: 2014-07-06 | TID: 14:10:58 | KATEGORI: Vardagligt

HELLO! Underbart sommarväder idag också, härligt! Jag ligger i soffan med väärldens huvudvärk :3 Har tagit alvedon och pimplat vatten men det verkar inte hjälpa. Har hunnit tvätta på förmiddagen idag, var ner och hämtade det sista nyss. P är iväg över dagen. Har även testat olika foundationfärger. Beställde två olika nyanser från Everyday Minerals och idag jämförde jag det olika två. Beställde från Lyko för dom har gratis frakt : ) Skönt att slippa kladdigt smink och fet hy! Senare ska jag iväg och handla till middagen och lite matlådor (kycklingfilé och grekisk sallad) sen bär det iväg till Söderhamn.
 
 

# Fnussjen
DATUM: 2014-07-06 | TID: 12:51:08 | KATEGORI: Vardagligt

Jag och mitt hjärta åkte till Ytterhogdal på en liten dagstur igår. Var meningen att vi skulle äta på Värdshuset där men det var stängt så då åt vi på pizzerian istället : ) Därefter åkte vi upp till Fnussjen där det låg ett utkikstorn som vi klättrade upp i. Magisk utsikt! På vägen hem stannade vi på en rastplats och åt ost och kex ^^ Kvällen spenderade jag i Nor med min familj. Blev grillning och sånt : ) 
 
 

# a day in the park
DATUM: 2014-07-04 | TID: 19:22:00 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll. Mitt tåg var inställt från Ljusdal och det var osäkert om jag skulle hinna med det sista tåget som går från Gävle så jag blir helt enkelt hemma i helgen : ( Ikväll blir det istället serier med min pojkvän samt jordgubbar och chips : ) Först ut är The Last Ship ^^
 
Tidigare i veckan så var vi och promenerade i två parker i Söderhamn. Så himla många färgglada blommor, älskart! Här är några bilder från den första parken ^^
 
 

# S u s h i
DATUM: 2014-07-04 | TID: 14:34:26 | KATEGORI: Ätbart

Idag hade jag lunchdate med Fia på kina. Så himla gott med sushi ju! Hade rejäl matkoma när jag gick tillbaka till jobbet :3 Tycker det är så gott med frukt till också! Omnomnom ^^ Otroooligt fint väder också! HEJ SOMMAR liksom! Har ju varit nära till depression i flera veckor känns det som ><
 

# Längtar
DATUM: 2014-07-03 | TID: 17:09:07 | KATEGORI: We♥It

I augusti har jag semester och det ska bli tokskönt. Min första betalda semester någonsin! Aaaah can't wait! Ganska många planer redan och det som bestämdes först är att jag ska ta med familjen på Gröna Lund. Flera år sen jag var där sist och jag ääälskar ju karuseller så det ska bli tokroligt :D Mamma ska få åka både Fritt Fall Tilt och Berg och dalbanan med mig ; ) Wiiiiee! Tycker ni om karuseller? ^^
 
Bild: weheartit.com

# Flygstaden
DATUM: 2014-07-03 | TID: 07:10:30 | KATEGORI: Vardagligt

Morrn! Jag vaknade med illamående och huvudvärk men jag ska till jobbet idag så då var det bara att pallra sig upp. Baah. Efter jobbet ska jag hämta min ryggsäck som kommit ^^ Imorgon är det fredag och då ska jag till Sthlm och hälsa på min moster : ) 
 
Två bilder från Flygstaden i Söderhamn 
 
 

# elak mage
DATUM: 2014-07-02 | TID: 16:04:00 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Min mage har haft det vääääldigt jobbigt i två dar men nu börjar det äntligen vända så imorgon får/kan jag jobba igen. Så himla tråkigt att vara ifrån jobbet, och dyrt :3 Har fått numret till en allergimottagning i Hudiksvall så imorgon ska jag ringa och boka tid, ska bara kolla vad det kostar först.. Dags att ta itu med vad jag kan och inte kan äta! För övrigt så är solen och värmen tillbaka och det känns underbart!