# Good day
DATUM: 2014-03-31 | TID: 17:16:00 | KATEGORI: We♥It

Äntligen hemgång ^^ Fick reda på min semester idag. Tre veckor i augusti. WOHO! 
 

# Monday
DATUM: 2014-03-31 | TID: 10:33:00 | KATEGORI: New in

Morrn! Var -3 imorse, ovälkommet :3 Bara att klä på sig tjocktröja, mössa och vantar : ) Hoppas veeerkligen att det är vår när jag kommer till Sthlm. Är så mysigt att sitta ute i solen och fika ju ^^ Sen slipper jag gärna ta med mig mössa och vantar dit : ) För övrigt är jag sjukt trött idag. Märkes att man förlorat en timme. Baaah. Ikväll har vi tvättid och så ska vi ta hand om trappstädningen. Ska även fota det jag köpt. Blev inte såå mycket shopping ^^ Baka bröd läre jag göra också. Och träääna. Tralalalala.. Är det förresten någon här som testat att tvätta converse? Vågar jag? 
 
Har på mig ett par nya leggings idag. Från HM : )
 

# My day
DATUM: 2014-03-30 | TID: 20:19:03 | KATEGORI: Vardagligt

Dagen har bjudit på sovmorgon, mysfrukost, shopping och fika : ) På stan mötte jag och Frida upp Sandra och Linn. Lite kallare väder idag men vi var mest inomhus ^^ Tog tåget hem vid 16 och nu är jag hemma sedan några timmar sen. Jag och pojkvän ska just dricka en PWO och dra til gymmet så vad jag handlat tänkte jag visa senare : )
 
 

# Mot Gävle
DATUM: 2014-03-29 | TID: 10:16:04 | KATEGORI: Vardagligt

Morrn! Jag sitter på tåget mot Gävle och är en riktig tröttis. Högerfoten värker fortfarande sen gårdagens promenad men humöret är på topp! På hatthyllan ovanför ligger bästis födelsedagspresent ^^ Idag och ikväll blir det festligheter med tjejerna och åh så roligt det ska bli! :D Igår när vi kom hem från gymmet slängde jag ihop en chokladmousse lchf med färska hallon, riktigt gott : )


# Lunch
DATUM: 2014-03-28 | TID: 14:20:46 | KATEGORI: Ätbart

Firade fredagen med en kycklingsallad från Snabbt&gott. Deras kyckling är SÅ god! : )
 

# Finally
DATUM: 2014-03-28 | TID: 10:51:18 | KATEGORI: Vardagligt

HEJ FREDAG! Jag älskar fredagar men det kanske ni märkt? Jag startade arbetsdagen med ett varv runt sjön. Friskvårdstimme is the shit! Solen sken, fåglarna kvittrade och jag pratade med moster halva varvet och resten lyssnade jag på musik. Var tyvärr en dålig idé att gå i converse men ja, lätt att vara efterklok : ) Ikväll är det fredagsmys som gäller. Först god middag, sen gymmet och sen avslutar vi med serier i soffan ♡ Packa läre jag göra också eftersom jag åker till Gävle redan vid 1O imorgon. WOHO!!! Åker hem igen på söndag någon gång ^^
 
 

# En caroline
DATUM: 2014-03-27 | TID: 17:16:00 | KATEGORI: Personligt

Äntligen hemgång ^^ Bjuder på en bild som jag tog på lunchen. HEJA DET FINA VÄDRET!
 

# T o r s d a g
DATUM: 2014-03-27 | TID: 12:50:00 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Solen lyste när jag gick till jobbet imorse och det var inte lika kallt som föregående mornar. Tummen upp! Jag kände mig riktigt duktig igår. Hann med både bakning av bröd, müsli, städning av trappor och ett skönt träningspass. Blir samma grej igen förutom bakningen då. Efter jobbet ska jag hämta ut ett paket från HM. Förhoppningsvis kommer paketet från Lyko också : )
 
Random bild. Den vänstra har jag fått från pojkvän och den andra från bästis ^^
 

# New in
DATUM: 2014-03-26 | TID: 12:36:18 | KATEGORI: New in

Shoppade lite på hälsokosten igår. Kokosflakes (till müsli och smoothie, nom!) tortilla/pizzamix lchf och sockerfritt florsocker. Mixen har jag aldrig provat innan så det ska bli spännande. Kanske till pizza på fredag? : ) 
 

# Sony vs Samsung
DATUM: 2014-03-26 | TID: 11:24:41 | KATEGORI: Vardagligt

Om lite mindre än en månad ska jag byta telefon. Just nu står valet mellan Samsung Galaxy S5 eller Sony Experia Z2. Sonyn har betydligt bättre kamera men Samsungen är damm- och vattentålig. Har ju haft Galaxy S2 och S3 så vore ju roligt att byta till något nytt men å andra sidan har jag varit väldigt nöjd med samsung. Har som tur är några veckor på mig att bestämma mig ^^ Annars då? Trött trött trött. Igår var jag och såg Jessicas nya boende, mycket trevligt : ) Blev ingen promenad för det var så himlans kallt + att jag var jättetrött redan vid 1O :3 Ikväll blir det dock gymmet. Känner mig peppad faktiskt! Och innan gymmet ska vi hinna med trappstädning också. Tänk förresten att det redan är onsdag! Har så mycket roligt inplanerat i helgen :D Och nästa vecka är jag ledig fredagen för då åker jag till Sthlm ^^
 
Jag ska ha en svart : )

# Bra dag
DATUM: 2014-03-25 | TID: 10:30:00 | KATEGORI: Ätbart

HEJ! Så skönt med löning! Räkningarna lade jag in igår så det är klart. Skönt! Ikväll ska jag boka bussbiljett till sthlm. Låg på 15O:- vilket jag tycker är ett riktigt bra pris! Igår var en riktigt bra dag. På kvällen åt vi god middag, bakade bröd, gjorde müsli och tog en powerwalk. Vi avslutade kvällen med varm choklad och nybakad bröd. Nom! Ikväll ska jag ut på köpingen efter jobbet sen har vi tvättstugan, gymmet och putsning av fönster där vi har trappstädning. Ska även slå in bästis present ^^ Middag köper vi på snabbt&gott, deras kycklingfilé är såå god!  
 
Fint väder igår : )
Finns på instagram också! Där heter jag Caloriine

# 2O14-O3-24
DATUM: 2014-03-24 | TID: 09:47:00 | KATEGORI: We♥It

Good morning! Jag var megatrött när jag vaknade imorse men nu känns det okej. Kikar lite på biljetter då jag ska till stockholm nästnästa helg ^^ Wiiie! Men än så länge är det bara måndag. Ikväll blir det träning och brödbak. Hoppas verkligen att det är väder så att vi kan springa ute ^^ Imorgon är det tvättstugan och lite handling på köpingen. Jag äter alltid kokosflingor till frukosten och den var slut sist och skulle fyllas på igen imorgon, och tydligen tar den slut på någon dag så då är det lika bra att gå dit på en gång. För övrigt slängde jag iväg en beställning från HM igår, lite till mig och lite presenter : ) Både mamma och moster fyller ju år snart, hihi ^^ Älskar som sagt att handla presenter ^^ Ska även slänga iväg beställning på Nike air max 90 snart :D
 
 

# Funday
DATUM: 2014-03-23 | TID: 21:49:48 | KATEGORI: Ätbart

HELLO! Vi har haft en finfin söndag. Massa chill, matshopping, middag och bio. Vi var och såg Need for Speed. Otroligt bra film! Nu har vi just druckit en pwo och ska strax gå till gymmet. Blir styrketräning för min del. Bjuder på en bild på tårtan som jag bjöd på igår då jag spenderade dagen min familj hemma hos mormor i Nor : )
 
Lchf tårta 
 

# F f f r i d a y n i g h t
DATUM: 2014-03-21 | TID: 23:33:00 | KATEGORI: Ätbart

God kväll. Va det är skönt med fredag alltså! Vi kom hem från gymmet för en stund sen och nu har vi plockat upp här hemma. Strax duschen för min del sen tänkte jag somna i soffan ^^ Ikväll åt vi jättegod kycklingfilé till middag. Har även bakat lchf chokladmuffins som blev riktigt lyckade! {recept finns här} Imorgon tänkte jag slänga ihop tårtan då den helt enkelt inte kommer få plats i kylen : ) Ska bli så mysigt att få träffa familjen imorgon ♥ 
 
Kycklingfilé med fårost, sallad, champinjoner, pepparsås och tzatziki
 

# Lovely friday
DATUM: 2014-03-21 | TID: 10:33:00 | KATEGORI: Ätbart

MORRN! Äntligen fredag! Jag somnade redan vid 1O igår så jag var inte lika trött när jag vaknade imorse som jag brukar vara ^^ Dessutom sken solen vilket var himla skönt, var ju riktigt trevligt väder ute tycker jag : ) Idag ska jag till bolaget efter jobbet (åt mormor) samt till albins då jag inte hann det igår. Ska även baka tårta och muffins ikväll. Och träna. Och mysa. Och göra god middag. Woop!
 
Friday breakfast. Naturell soygurt med hemmagjord lchf müsli,
solrosbröd med kalkonsalami och gurka samt osockrad blåbärssoppa
 

# Torsdag
DATUM: 2014-03-20 | TID: 10:18:00 | KATEGORI: Vardagligt

GOD MORGON! Idag är det torsdag vilket innebär tvättstugan, trappstädning och gymmet. Puuh! Jag vaknade med träningsvärk efter gårdagens armhävningar. Ska bli så skönt med helg och efterlängtad sovmorgon. Har även lovat att baka tårta och chokladmuffins : ) Funderar på denna lchftårta så jag också får äta. Och alla älskar ju choklad ; )
 
Fick bli en färsk mobilbild denna dag
 

# Äppelpepparkaka
DATUM: 2014-03-19 | TID: 12:03:00 | KATEGORI: Ätbart

Hej efterlängtade onsdag! Idag blickar jag mot helgen igen. På lördag blir det kalas hos mormor med familjen, både Tom, Marshall och mormor fyllt år : ) Marshalls present ska jag handla imorgon tänkte jag. Ikväll blir det träning sen mys framför serier då P ska iväg på filmkväll. Kaaanske baka lite mer bröd. Och göra müsli. Tralalala.. Annars då? Mår bra, är trött och vill ha vår typ nu. Längtar tills jag kan springa ute igen, just nu är det svinhalt :3
 
Gjorde en äppelpepparkaka igår, supermumsig! Recept finns här  
 

# Solrosbröd lchf
DATUM: 2014-03-18 | TID: 13:35:00 | KATEGORI: Recept LCHF

HELLO. Idag är det en vecka kvar till löning. Woop! Inatt drömde jag att det var vår ute och att jag och P skulle åka till USA, kanske är för att min moster åkte dit i söndags ^^ Drömde att vi var på mataffären och köpte godis och insåg att vi var jättesena till tåget mot arlanda så vi fick springa som tokar, haha. Anyways. Min konstiga förkyldning vill inte ge med sig så ikväll tänkte jag träna cardio. Är ju egentligen bara snorig även om det är väldigt jobbigt :3 Efter jobbet ska jag hämta bästis asgrymma present som jag har beställt, så nöjd ^^ ihihihih. Det är SÅ roligt att handla presenter ju :D
 
Gjorde supergott solrosbröd igårkväll igen, nom! Recept finns här
 
 

# Snö
DATUM: 2014-03-17 | TID: 09:47:00 | KATEGORI: Vardagligt

HELLO. Ni kan ju gissa hur chockad jag blev när jag gick till jobbet imorse? Snö snö snö.. Tur att vinterskorna fortfarande låg kvar i hallen ^^ Annars då? Måndag, seg och snorig som attan och lite halsont. Blir nog ingen träning ikväll heller :3 Dock trappstädning då jag tagit på mig extrajobb nu i tre veckor. Cash is king! Hemma pratar videssutom om en weekend till Frankrike i vår. Iiihh ♡ Bevisligen är det ju inte vår riktigt än, haha. Vore mysigt att komma iväg!
 
 

# Vaniljbullar lchf
DATUM: 2014-03-16 | TID: 21:37:58 | KATEGORI: Recept LCHF

God kväll. Jag ligger i soffan och snorar och P är iväg och tränar. Känns lite orättvist ;3 Ikväll har vi mest kikat serier, städat lite (spillde ut både grädde och stevia strö på köksgolvet ><) samt bakat lchf vaniljbullar. Nu ska jag kika lite på Game of Thrones innan jag hoppar in i duschen ^^
 
Receptet finns här
Inte så fina men väldigt goda : )

# omelett brunch
DATUM: 2014-03-16 | TID: 15:17:23 | KATEGORI: Ätbart

Hej hopp! Jag har dragit på mig någon slags förkyldning så jag är jättesnorig och så har jag ont i bihålorna plus huvudvärk. Så ovärt :3 Låg i soffan hela gårdagskvällen framför Game of Thrones. Så bra serie! Idag sov vi ut och så har vi storhandlat på lidl och coop samt slängt skräp. Dom har faktiskt mycket frukt och grönsaker som är ekologiskt på lidl, som dessutom är billigt så tummen upp till det! Idag tänkte jag göra ett försök till kanelbullar lchf, wish me luck ^^
 
Vi åt en jättegod omelett till brunch samt kalkonbacon och blåbärssmoothe
Instagrambild. Heter Caloriine där : )

# Marängsviss/banana split
DATUM: 2014-03-15 | TID: 13:43:25 | KATEGORI: Ätbart

Halloj. Va skönt det var med sovmorgon idag, vaknade vi 1O ungefär och då åt vi frukost : ) Nu är jag själv i några timmar och har just satt igång diskmaskinen. Ska snart ta ett varv med dammsugaren, skura badrummet och bädda rent. Igår kväll åt vi hemmagjord lchf pizza till middag och till efterrätt lyxade vi till det och åt marängsviss/bananasplit lchf (om man bortser från bananen). Gjorde egen glass, egen chokladsås och egna maränger. Dock blev det alldeles för sött för min del så åt bara någon sked sen åkte resten ner i slasken :3
 
Pojkväns skål ^^
 

# haha
DATUM: 2014-03-14 | TID: 15:40:47 | KATEGORI: We♥It

My favourite ^^
 

# Grekisk sallad
DATUM: 2014-03-14 | TID: 13:11:51 | KATEGORI: Ätbart

Blandsallad, tomat, rödlök och getost.
 

# wanties från nike / junkyard
DATUM: 2014-03-14 | TID: 12:05:00 | KATEGORI: Vardagligt

 Klicka på bilden för att komma till linnet ^^

# Efterlängtat
DATUM: 2014-03-14 | TID: 10:02:00 | KATEGORI: Vardagligt

HEJ FREDAG! Som jag har längtat efter dig! Idag vaknade jag av att solen sken in genom persiennerna och fåglarna kvittrade på väg till jobbet. Dock var det lite kallt men det är ju å andra sidan bara mars : ) Ikväll blir det lchf pizza, träning och mys! ♡ Ska även klura ut någon slags efterrätt, har ju inte bakat på heela veckan så nu är det äntligen dags. Kanske hemmagjord lchf glass? :D Är otroligt sugen på hemmagjord chokladsås också ^^
 
 Bild från igår
 

# Dinner
DATUM: 2014-03-13 | TID: 20:54:12 | KATEGORI: Ätbart

Blev en enkel men mycket god middag ikväll. Stekt zucchini med lax och romsås. NOM! Nu ska vi strax dra iväg, står mellan powerwalk eller gymmet. Får se hur vädret är.. Hörde att det var 15 grader i sthlm idag, lät underbart! Här verkar det komma snö till helgen, äsch :p Själv hoppas jag på att få fota vårblommor i helgen och slippa snö : )
 
 

# nära nära
DATUM: 2014-03-13 | TID: 12:48:24 | KATEGORI: Vardagligt

HELLO. Vet ni? Imorgon är det fredag! Så himla skönt. Jag har fortfarande en väldig träningsvärk i benen så får nog bli cykeln ikväll igen. Igår körde jag biceps och triceps. Som tur är så mår knäet bra i alla fall. Ikväll har vi även tvättstugan inbokad + att dammsugaren läre fram : ) Kikat på lite presenter också, just beställt en till bästis ^^ Såå många som fyller år nu i mars april : )
Old pic : )

# awesome is my middle name
DATUM: 2014-03-12 | TID: 21:57:24 | KATEGORI: New in

God kväll. Jag sitter nyduschad i soffan och ska kika lite på Game of Thrones innan min älskling kommer tillbaka. Då blir det en nygräddad lchf macka för mig, hungrig! Har städat i flera timmar så nu är det fint här hemma igen ^^
 

# Härligt
DATUM: 2014-03-12 | TID: 14:44:00 | KATEGORI: Vardagligt

HELLO. Just nu känner jag för att sitta på ett fik i solen. Otroligt skönt ute idag! Känns verkligen som att våren är här. Wiiie. Bort med blåsten bara sen är det tipp topp! Annars då? Sån jäkla träningsvärk. Ungefär hela kroppen gör ont ^^ Haha. Ser dock fram emot kvällens pass. Så roligt med träning ju! Ska även rensa ur garderoben på tjocktröjor idag, dom kommer nog inte användas förrän till hösten igen : )
 
 

# New in
DATUM: 2014-03-12 | TID: 10:00:00 | KATEGORI: New in

Dear wednesday.. Jag gillar onsdagar. Då blickar vi mot helgen (och sovmorgon!!) igen. Vi var som skrivet till Bollnäs igår. Köpte bla en ny madrass till sängen och så besökte vi en klockaffär. Tänkte köpa en lite finare klocka till mig själv när jag fyller 25 så har börjat leta redan nu : ) Vet på ett ungefär vad jag vill ha. Klassisk herrklocka med vitt ur. Middag åt vi på Max. GI-burgare, minimorötter och cola zero. Haha. Är väl egentligen inte LCHF men äh, fanns inte så mycket att välja på ^^  När vi kom hem grattade vi mormor en sväng (hon fyllde 65 igår) innan hon skulle börja jobba och sen drog vi till gymmet. Jag körde cardio; cykel, armhävningar, utfall, crosstrainer och upphopp. Mitt i fick jag dock väldigt ont i knäet och har fortfarande ont så ikväll får jag satsa mer på överkroppen och gåbandet. HEJA! Ikväll är det även lite städning som gäller, har fortfarande inte packat upp väskan sen helgen :3
 
Ny sport-bh från Nike och funktionströja från HM
Bortse från sminkstrecken :D

# En högre växel
DATUM: 2014-03-11 | TID: 15:03:00 | KATEGORI: Personligt

Vi åt som sagt lite vad vi kände för i helgen som var men nu är det nya tag som gäller. Träningsschemat är lite ändrat så istället för 3 styrkepass och 3 cardiopass så blir det 2 styrkepass och 4 cardiopass. Känns bra. Let's burn some fat! Känns ännu bättre att vädret är så pass bra (minus blåsten då) att vi kan spendera de sistnämnda utomhus. Träningen blir så mycket roligare! Skinnjackan (x2) tänkte jag ta fram i veckan också, och vinterjackor + skor ska ner i helgen. Hoppas verkligen att våren är här för att stanna!  
 
Bild från förra sommaren
 

# Tisdag
DATUM: 2014-03-11 | TID: 10:02:19 | KATEGORI: We♥It

TJAAA. Tisdag och grått ute. Helt okej väder. Jag mådde illa hela kvällen igår (och idag) så det blev ingen träning men däremot lyckades jag baka lite bröd. Vi besökte även Lidl för första gången. Idag jobbar jag i vanlig ordning och efter jobbet ska jag och P åka till Bollnäs. Ska kika på en klocka till mig och på Jysk och kika efter en ny madrass. Efter bollnästrippen hoppas jag på träning. Är så träningssugen, särskilt på en springtur ute : )
 
 
 

# Home
DATUM: 2014-03-10 | TID: 09:46:22 | KATEGORI: Vardagligt

HEEEJ. Underbara måndag! Försöker verkligen tänka så när klockan ringer och jag ser ut som en zombie :D Idag ska träningsplanering ske, nya mål ska sättas och jag känner vååår i luften. Trodde det skulle storma idag men när jag gick till jobbet blåse det inte alls ^^ Gårdagen då; vi tog en liten sovmorgon och sen åt vi på den supersmarriga hotellfrukosten. Var lätt den godaste hotellfrukost jag någonsin ätit. Fanns verkligen allt, till och med för mig : ) Efter frukost och packning gav vi oss iväg till Cosmonova och En resa bland korallreven. Gullig och bra film trots att den var väldigt barnvänlig ^^ När filmen var slut åkte vi till Gamla stan och kikade i affärer, bland annat Sci fi bokhandeln. Mycket spännande att se! Middag käkade vi på Kungshallen eheheheh, åt samma som dagen innan. Bussen gick vid 17 så det var en lagom tid, hemma vid 21. Spenderade kvällen i soffan : ) Tänkte slänga upp lite bilder på vad jag handlat ikväll ^^
 
Världsbäst hotellfrukost!
Fantastisk helg ♡ 

# Trött
DATUM: 2014-03-08 | TID: 22:52:14 | KATEGORI: Vardagligt

Heeej igen. Filmen var bra och nu är jag en riktig tröttis. Blir en dusch strax och sen läggdags. Middagen vi åt var skitgod. Jag åt "Texas kyckling" med ris och massa sås. Var så mycket mat att jag inte ens orkade hälften :3 Haha.





# Mässa och bio
DATUM: 2014-03-08 | TID: 18:51:54 | KATEGORI: Vardagligt

Heeej. Vi är på hotellrummet en sväng och ska strax till Kungshallen och äta middag. Därefter blir det bio : ) Imorse åt vi tokgod frukostbuffé och sen for vi ut till båt och vildmarksmässan. Ska bli skönt att sitta lite för mina ben är så trötta!






# På hotellet
DATUM: 2014-03-07 | TID: 14:23:06 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Vi chillar lite på hotellrummet just nu. Hittills har vi käkat god lunch på Hard Rock Cafe och kikat på lite fina bilar. Om en stund ska vi ut på stan och sen Kista galleria för middag och shopping. Vi ska även träffa min moster : ) Vi ska även kolla in gymmet som dom har, självklart packade vi med träningskläder : ) 
 
 

# Mot storstaden!
DATUM: 2014-03-07 | TID: 06:43:00 | KATEGORI: Vardagligt

Sömniga drar vi oss mot bussen. Väskan är packad med godsaker och kameran är laddad. Nu kör vi!
 

# BOY
DATUM: 2014-03-06 | TID: 15:32:42 | KATEGORI: Vardagligt

Tröjan idag. och igår.. MELIKE!
 
 

# äntligen
DATUM: 2014-03-06 | TID: 08:36:50 | KATEGORI: Vardagligt

MORRN! Fan va trött jag är. Det blir så himla sent varje kväll. Förstår inte! Igår hade jag ont i magen heeela dagen och kvällen. Så drygt. Blev inte mycket gjort. Låg i soffan och kikade Game of Thrones typ. Idag måste det dock bli mer gjort. Efter jobbet lite handling till bussresan imorgon. Kanske ska besöka nyöppnade Lidl? :3 Ska även packa, ladda kameran.. Ska bli så roligt att komma iväg imorgon! : ) Sthlm here I cooome!
 
Webcambild. Trööööött.
 

# wednesday
DATUM: 2014-03-05 | TID: 10:44:01 | KATEGORI: Vardagligt

HELLO. Var helt säker på att det var helg när jag vaknade men ack.. Bara att kliva upp. Äntligen är onsdagen här! Jag har kollat upp lite biofilmer inför lördag kväll. Står mellan Robocop och 300: Rise of an empire. Vi ska släppa lite på matkraven också denna helg, jag tänkte äta popcorn på bio i alla fall ^^ NOOOM! För övrigt så längtar jag jättemycket tills vi åker, ska bli så mysigt! ♡ Ikväll blir det tvättning, packning och kanske träffa Anna ^^
 
Robocop / 300: Rise of an empire

# LCHF semla
DATUM: 2014-03-04 | TID: 23:08:51 | KATEGORI: Recept LCHF

Receptet kommer härifrån och jag gjorde 4 bullar av dubbelsats så dom blev lite större. SUPERNOMMIGT!
 
 

# Dinner
DATUM: 2014-03-04 | TID: 23:02:32 | KATEGORI: Ätbart

Ikväll har vi myst, kikat serier, ätit god mat, städat och ätit semla + varm choklad. Nöjd med dagen! Nu ska jag sova. Middagen bestod av kycklingköttbullar, hemmagjord brunsås, blomkålsmos och de där gröna jag glömt namnet på. Nommigt va det i alla fall!
 
 

# Semmelinspo
DATUM: 2014-03-04 | TID: 12:13:28 | KATEGORI: We♥It

Chokladsemla såg ju himla spännande ut! : )

# Fettisdagen
DATUM: 2014-03-04 | TID: 09:53:24 | KATEGORI: Ätbart

HELLO. Så var FETTISdagen här. Det bjuds på semlor på jobbet men jag laddar inför att göra egna ikväll istället ^^ Betydligt nyttigare och bättre för magen : ) Ikväll blir det träning och städning, och förhoppningsvis får jag somna tidiare än inatt, vid 2 var jag fortfarande vaken :3 När jag väl sov drömde dessutom mardrömmar och att jag hade gått upp jätte mycket i vikt x) Räknar dagarna till fredag :D
 
Ännu en frukostbild. Lyxade till det med lite äppeljuice imorse
 

# Caroline
DATUM: 2014-03-03 | TID: 20:05:37 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll. Vi ska snart dricka pwo och dra oss mot gymmet. Jag har sträckt mig på en skumt ställe så det gör ont på högra sidan av ryggen när jag andas, jätteskumt! Ikväll är det rygg, bröst och mage som gäller. HEJA! När vi kommer tänkte jag baka lite bröd och göra iordning müsli : )
 
Bjuder på en mobilbild
 

# Monday
DATUM: 2014-03-03 | TID: 09:25:42 | KATEGORI: We♥It

GOOD MORNING! Måndag idag vilket känns bra för jag räknar ner dagarna till Sthlmresan på fredag : ) Wieho! Igår satt vi och planerade ihop dagarna. Vi ska bla hinna med båt- och vildmarksmässan, Cosmonova, Kista Galleria och Sci Fi-bokhandeln.. Är minsann lite shoppingsugen ^^ Hoppas det är fint väder också, lite vårkänslor vore ju härligt! För övrigt så är det träning som gäller ikväll, samt äta smörgåstårta sen igår :D
 

# LCHF Smörgåstårta
DATUM: 2014-03-02 | TID: 23:00:00 | KATEGORI: Ätbart

God kväll. Jag har haft en riktigt bra söndag. Började med sovmorgon och god brunch på det. Efter det åkte vi på dollar och mataffären för lite söndagsshopping. Vi år smörgåstårta till middag, SÅ GOTT JU! Lite söndagslyx sådär för det tar ju lite tid ^^ Vi har även hunnit med styrketräning på gymmet samt städning och brödbak såhär på kvällskvisten. Nu kikar vi på Oscarsgalan (eller ja röda mattan, själva galan börjar 3 inatt och då sover vi :3) och ska äta nybakad macka med varm choklad : ) Blir nog sent ikväll ehehehe.
 
 

# LCHF chokladmousse
DATUM: 2014-03-01 | TID: 16:19:49 | KATEGORI: Recept LCHF

Vi var och tränade igår kväll och när vi kom hem (runt 11) så slängde jag ihop chokladmousse med hallon. NOM!
 
Recept finns här  Jag gjorde min sockerfri och hade inget kaffe i
Den blev ganska mäktig så vi åt upp hälften igår och resten idag ^^

2O14O3O1
DATUM: 2014-03-01 | TID: 16:15:43 | KATEGORI: Ätbart

HEJ! Så underbart skönt med helg ^^ Vi sov till 12 idag, himla härligt! Därefter år vi frunch och såg ett avsnitt av Grimm. Bra start! Har även hunnit baka kubb till familjen som ska plocka upp mig om en stund : ) Har en jäkla värk idag också men det ska nog gå bra ändå. Hoppas ni har en fin dag!