# s ö n d a g
DATUM: 2014-11-30 | TID: 22:47:00 | KATEGORI: Ätbart

God kväll! Jag har haft en skön söndag. Sov ut, åt frukost och sen åkte jag och hjärtat på dollar och ica. Sen dess har vi varit hem till hans föräldrar en sväng, ätit tacos och jag har gjort lussekatter och slagit in paket ^^ Mår liite bättre i förkyldningen men jag tog det lugnt från träningen även ikväll. Jag och P var även ut på julskyltningen men det var inte så mycket att se. Däremot invigde jag min nya vinterjacka : )
 
 Dagens lussekatter blir riktigt bra faktiskt. Förra gången fick jag slänga allt :3 Dessa är gluten- och mjölfria : )
 Dessa julklappar är till min moster ^^
 

# En dag i Sundsvall
DATUM: 2014-11-29 | TID: 21:35:33 | KATEGORI: Vardagligt

Heeej! Vi kom hem för en timme sen efter att ha spenderat heela dagen i Birsta (Sundsvall). Vi var där till halv 1O och åt frukost och sen har vi shoppat och kikat i affärer hela dagen : ) Glömde ta kort på julbordet som jag åt på IKEA, otroligt gott var det i alla fall och det fanns mycket jag kunde äta trots mina allergier ^^ Det enda jag hade önskat att jag kunde äta var ris ala malta men det får jag äta hemma istället ; ) Har köpt en massa julklappar, samt en vinterjacka till mig. Dock orkar jag inte visa några bilder ikväll. Jag är otroligt trött och dessutom har halsen blivit värre. Himla ovärt :3 Ikväll ska jag och min fina se Guardians of the Galaxy och mysa ^^ Otroligt nöjd över dagen i alla fall : )
 
 

# new in
DATUM: 2014-11-28 | TID: 19:57:02 | KATEGORI: New in

 God kväll. Jag ligger i soffan och kikar på Vänner i väntan på att sambon ska komma hem : ) Tidigare så startade jag en diskmaskin, städade upp här hemma och hämtade ett paket från Bodystore (skickade samtidigt chokladkalendrarna till småsyskonen ^^). Nedan är det jag köpte till mig själv men såklart beställde jag en del julklappar också ; ) Var meningen att jag skulle äta sushi till middag men jag orkade inte gå till kinarestaurangen och så kändes det mer ekonomiskt att äta något billigare (läs: påssoppa haha) men vi ska jag ju äta ute flera gånger imorgon så. HEJ JULBORD liksom :D Oh well, nu ska jag kika lite mer på vänner innan P kommer hem som sagt. Blir tidigt i säng ikväll då vi ska upp vid halv 7 imorgon då vi tänkte äta frukost på IKEA halv 1O : )
 
 

# friday i'm in love
DATUM: 2014-11-28 | TID: 15:30:17 | KATEGORI: Vardagligt

.. och så var det äntligen fredag! Jag har halsont och hosta idag men det stoppar inte mitt goda humör : ) Dessutom får jag förhoppningsvis sluta en timme tidigare och i så fall ska jag på hälsokosten och köpa en varsin chokladkalender till småsyskonen. Eftersom alla mina syskon är mjölkallergisk så har ingen av oss ätit chokladkalender någon gång så det ska bli riktigt roligt att ge dom en varsin med mjölkfri choklad i ^^ Ikväll blir det fredagsmys med min boyfriend. Lutar åt en film och sushi 
 
 

# The Healthy Box
DATUM: 2014-11-27 | TID: 22:26:40 | KATEGORI: New in

God kväll. Det doftar ljuvligt av saffran och pepparkaka här hemma just nu. Har andra plåten med pepparkakusmuffins i ugnen medans lussekatterna står på jäsning. Var riktigt sugen på att spela lite julmusik men jag ska försöka hålla mig till söndag ^^ Efter jobbet idag så kilade jag på coop och hämtade ut mitt paket från The Healthy Box. Nöjd som alltid : ) Träningen skippade jag ikväll då jag fått hosta och kliande hals, poop! :3
 
 

# beautiful day
DATUM: 2014-11-27 | TID: 17:57:00 | KATEGORI: Vardagligt

Jag gillar inte kylan men jag tycker däremot att det är riktigt härligt med soool! Slutar om några minuter och då ska jag skutta iväg på coop och hämta ut mitt paket från The Healthy Box och sen ska jag hem och äta med min P : )
 
 

# nästan fredag
DATUM: 2014-11-27 | TID: 10:32:17 | KATEGORI: Vardagligt

HEJ! Jag är så himla trött idag. Sov jättedåligt inatt, vaknade flera gånger, det var varmt, hade ont i ryggen, magen, hjärtklappning.. Känns inte så mycket bättre just nu MEN jag försöker tänka positivt. Ikväll lutar det åt träning, missade ju tisdagens träning :3 Imorgon är den efterlängtade fredagen här och på lördag åker vi till Birsta. WIEHO! Inväntar 3 paket också, eheheh ; )
 
 
 

# Broccolisoppa
DATUM: 2014-11-26 | TID: 18:22:02 | KATEGORI: Recept

En av mina favoriträtter är broccliosoppa. Himla enkelt, billigt och gott! Mitt standardrecept innehåller 1 potatis som jag skär upp i bitar och kokar i 1 liter vatten med 2 buljongtärningar. Om man vill kan man riva i 1 morot också. När potatisen börjar mjukna häller jag i ungefär 600-800g broccoli och låter den koka upp. Efter det moser jag allt med en stavmixer, blandar i lite matlagningsgrädde och kryddar med citronpeppar och salt om det behövs. MUMS! 
 
 

# Dagens smoothie
DATUM: 2014-11-26 | TID: 15:05:36 | KATEGORI: Ätbart

.. är gjord på ananas, mango, mandelmjölk, lite ananasjuice och nyponpulver.
Toppad med rostad kokos och mullbär
 
 
 

# home
DATUM: 2014-11-25 | TID: 19:07:46 | KATEGORI: Vardagligt

Heej. Jag har varit hemma från jobbet idag med ond mage. Himla jobbigt det här. Har i princip bara ätit frukost också men nu börjar jag bli lite hungrig. Hoppas på att må bättre imorgon så jag får jobba. Idag har jag mest legat i soffan och kikat på vänner, och beställt grejer från Bodystore. Både till mig och julklappar ; ) Igår hämtade jag ut ett paket från Fitnessguru som innehöll bla en shake och nudlar till mig (resten är julklappar). Nästa gång får det bli en shake med svart lock istället för vit ^^
 
 

# lugn kväll
DATUM: 2014-11-24 | TID: 20:04:11 | KATEGORI: Ätbart

God kväll. Jag sitter i soffan och har just lagt in räkningar för betalning. Skönt att ha det gjort! : ) Nu ska jag starta en diskmaskin och sen krypa ner under filten och kika på vänner. Sambon är iväg och hämtar en husvagn som han köpt ^^ Ser ut att bli lugnt hela kvällen och det ska bli riktigt skönt. Kika på vänner, kika efter julklappar och invända pojkvännen så vi kan se klart The Amazing Spiderman 2 : )
 
Dagens middag
 

# monday
DATUM: 2014-11-24 | TID: 16:52:00 | KATEGORI: Vardagligt

HELLO. Ny vecka, nya möjligheter : ) Jag hade fortfarande magont när jag vaknade imorse men jag pallrade mig iväg till jobbet ändå. Skönt såhär i efterhand! Slutar vid 18 i vanlig ordning och då ska jag hämta ut ett paket från Fitnettguru (både julklappar och en shake till mig ^^) och sen ska jag hem och dona lite. Är så himla sugen på att julpynta, slå på julmusik och slå in julklappar (därav bilden nedan) men jag har lovat mig själv att vänta tills på söndag då det är första advent : ) Idag är det förresten 30 dagar kvar till julafton :D Ikväll blir det vila från träning men imorgon kör jag med FitCamp igen : )
 
 Bild från weheartit.com

# skön söndag
DATUM: 2014-11-23 | TID: 22:06:11 | KATEGORI: Vardagligt

TJAO! Vi har en riktig mysdag här hemma. Har myskläder på mig, kikat på The Amazing Spiderman, ätit rester sen gårdagen och nu letar jag bakinspiration till julfikat : ) Har hittat ett lovande recept på lussebullar som jag ska försöka mig på. Förra året bakade jag aldrig lussebullar av någon anledning :3 Har även gjort saffranstryfflar men jag gillade inte bladningen med choklad och saffran .__. Får bli vanliga chokladtryfflar + hasselnötstryfflar som förra året : ) (plus en massa annat gott såklart!) Vi har även gjort lista inför Birsta till helgen. Ska bla på Lagerhaus för att köpa julpapper och smoothieburkar, Stadium för nya träningstights till mig, leta en massa julklappar och kika efter nytt kakel till köket. Ska även köpa mig en yogamatta till FitCamp:et som jag går på ^^ Till lunch ska jag givetvis äta IKEAS julbord :D
 
Lussebullar 2012
Julfikat 2012
Julfikat 2013
 

# Nyttiga saffransmuffins
DATUM: 2014-11-22 | TID: 21:49:12 | KATEGORI: Vardagligt

Tidigare idag bakade jag otroligt goda saffransmuffins. Dom är sockerfria, glutenfria och receptet finns [här].
Eftersom jag inte tål mjölk så bytte jag ut turkisk yoghurt mot havre fraiche och grädden mot soyagrädde : ) MUMS!
 
 

# bra lördag
DATUM: 2014-11-22 | TID: 20:54:26 | KATEGORI: Ätbart

Heeej! Va härligt det är med helg! Jag avslutade arbetsveckan (igår) med mys hos en vän. Grönsaker, dipp och prat : ) Idag tog jag och sambon sovmorgon och så har jag tagit det lugnt hela dagen medans han har varit utepå. Har bland annat gjort nyttiga saffransmuffins som jag tänkte visa senare ^^ Nu är P iväg och tränar (jag har mensvärk :3) så nu ska jag mysa ner mig i soffan framför senaste Greys Anatomyavsnittet : )
 
Dagens frukost och några bilder från igår. Sockerfri snickerskaka som jag gjorde : )
 
 

# wishlist
DATUM: 2014-11-21 | TID: 15:41:45 | KATEGORI: Vardagligt

 

# happy friday
DATUM: 2014-11-21 | TID: 11:24:44 | KATEGORI: Vardagligt

 
HELLO! Alltså äntligen, F R E D A G! Jag har fantastisk träningsvärk i typ hela kroppen idag. Tog mig knappt ur sängen imorse men sen gick det bättre. Ikväll blir det spett till middag och sen ska jag träffa J : ) I helgen har jag inga direkta planer mer än bakning, mys och träning ^^ Ska även göra en shoppinglista inför nästa helg för då ska jag och pojkvän till Birsta :D

# bra kväll
DATUM: 2014-11-20 | TID: 22:25:35 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll! Jag sitter i soffan just nu och har just druckit proteinshake och ätit lite soygurt. Tidigare var jag på ett tabata-styrkepass (?) på FitCamp. Sjukt jobbigt! Var mer tungt denna gång, sist var det mer svettigt :3 Efter träningen var jag och P och handlade lite på coop och nu ska vi ta en liten promenad innan det blir soffan och Marvels Agents of SHIELD. Tänk att det är fredag imorgon, u n d e r b a r t ! Just det! Mitt varsel på jobbet har blivit borttaget så jag får behålla jobbet, wieho! : )
 
middag innan träning
 

# Kinamix med tonfisk
DATUM: 2014-11-20 | TID: 11:52:05 | KATEGORI: Vardagligt

Heeej! Skönt med torsdag! Vi tränade igår, blev triceps och axlar varvat med löpning på bandet och idag vaknade jag med en enorm träningsvärk i benen. Liiite nervös inför kvällens tabata pass pga det ; ) Meeen det ska nog gå! I veckan har jag upptäckt en god maträtt som min pojkvän introducerat för mig, nämligen kinamix blandat med tonfisk. Enkelt och så gott! Perfekt när man ibland är lite småhungrig efter träningen på kvällen : ) Har även provat med rosta macka med sockerfri apelsinmarmelad och det var ju också gott! Jag som ALDRIG gillat sött på macka tyckte det passade väldigt bra till. 
 
 

# Tävlar
DATUM: 2014-11-20 | TID: 10:34:25 | KATEGORI: Vardagligt

 

Jag är med och tävlar hos Elin Söderström

det man kan vinna är hel platta HEAT med smak av lemon lime, och två kartonger med proteinbars (12st per kartong) med smak av Chunky Peanut & Caramel och Crispy Vanilla & Caramel till er läsare. Allt till ett värde av 1151 kr.

 

Tävlingen avslutas 23/11 

http://www.nattstad.se/elinsoderstrom/
Tävlingen finns HÄR


# onsdag
DATUM: 2014-11-19 | TID: 13:03:00 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Onsdag idag och vi blickar än en gång emot helgen : ) Jag vaknade med otrolig träningsvärk sen gårdagens tabata pass på FitCamp. Känns omöjligt att träna ikväll men jag antar att man botar träningsvärk med träning? ; ) Känns super roligt att vara igång med just förbränningsträning igen och det var ett härligt pass med härliga människor igår! Nästa tabata pass är imorgon men då är det mer fokus på styrka. PEPP! Var meningen att jag och sambon skulle se The Mockingjay ikväll men jag tror vi ska gå på fredag eller söndag istället. Förhoppningsvis lite mindre folk också då den går första dagen idag ^^
 
Imorse
 

# tisdag
DATUM: 2014-11-18 | TID: 11:24:03 | KATEGORI: Ätbart

Hello. Jag är himla trött idag. Trodde seriöst att det var mitt i natten när alarmet ringde, haha. Idag jobbar jag i vanlig ordning till 18.00 sen blir det middag innan P ska iväg till gymmet och jag ska iväg på FitCamp. Är både superpeppad och nervös :p Hoppas jag överlever timmen ^^ Förresten, någon mer än jag som börjat nynna på jullåtar? :D
 
Glömde köpa mitt majsbröd igår så idag blev det lchf-bröd till frukost : ) Var otroligt gott med både majonäs och dillkaviar då jag inte ätit det på flera månader :D
 
 

# ikväll
DATUM: 2014-11-17 | TID: 23:38:15 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll! Vi kom hem från gymmet för en stund sen (körde triceps och rygg) och nu dricker jag shake och kollar på gymgrossistens hemsida. Vi lurar åt att beställa celsius därifrån igen då det är rabatt på en platta just nu : ) För övrigt ska vi snart äta middag nr 2, nämligen pommes och korv x) SÅ hungrig! Himla tröttis är jag också, hua.
 
Två bilder från ikväll
 

# monday
DATUM: 2014-11-17 | TID: 12:35:00 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Jag har rast just nu. Har bästa lunchen denna vecka, 14-15 : ) Då ska jag äta rester av kinamaten som vi beställde igår när vi hade filmkväll ^^ Vi såg båda Hunger Games filmerna och i veckan lutar det åt att vi ska se första delen av sista filmen på bio ^^ Ikväll har jag och sambon för övrigt tvättstugan och så ska vi träna. Får bli rygg och triceps för min del då jag tänker undvika ben nu när FitCamp kör igång imorgon. Jag vet inte men jag har fått för mig att det blir mycket ben där :p Anyways, bra start på veckan!  
 
En bild från en kväll förra veckan

# kikärtsbiffar
DATUM: 2014-11-16 | TID: 14:49:01 | KATEGORI: Ätbart

Hello. Vi tog en sovmorgon idag, så skönt! Efter frukost stack P iväg för lite fix och jag har varit hemma och städat. Har även slängt skräp, gjort i ordning kikärtsbiffar och nu ska jag steka omeletten. Så skönt att fixa matlådorna redan nu. Vid 16 ska jag iväg på filmkväll : )
 
 

# bakning
DATUM: 2014-11-15 | TID: 22:13:17 | KATEGORI: Vardagligt

Ikväll har jag bakat chokladbitar med hasselnötter som fina Marja på Bakasockerfritt har gjort. Dom står i kylen och svalnar just nu, ser fram emot att få smaka! Om dessa blir bra så ska jag nog bjuda på dessa på mitt kommande julmys ^^
 
 

# en lördag iväg
DATUM: 2014-11-15 | TID: 21:43:50 | KATEGORI: Vardagligt

Heeej! Efter frukosten imorse så drog jag och pojkvännen till Delsbo för att gå på loppisar. Hittade inga fynd och därefter åkte vi till Bollnäs. Köpte lite julgrejer på Rusta, kikade i lite andra affärer och sen åt vi middag på Max. Deras GI kycklingburgare är så god! När vi kom hem igen handlade vi lite på coop, tränade axlar på gymmet och sen åkte P iväg på filmkväll med grabbarna och jag har pratat med mamma, satt igång en diskmaskin och bakat lite. Nu ska jag göra i ordning grönsaker och dipp och kika på senaste avsnittet av Grey's Anatomy. Som jag har längtat! Fick förresten samtal från min coach på FitCamp idag och vi hade en givande och härligt samtal. Fick bla veta min metaboliska ålder, haha : ) Inget jag vill berätta om här dock ; ) Får se om jag berättar efter dessa 4 veckor då den förhoppningsvis blivit bättre ^^  
 
Ni får ursäkta mina kassa mobilbilder :3

# min kväll
DATUM: 2014-11-14 | TID: 21:27:12 | KATEGORI: Ätbart

God kväll. Mitt illamående kom tillbaka ikväll plus att det strålar ut i ryggen på något vis så jag stannade hemma från gymmet. Istället har jag bytt om till myskläder, kikat på vänner, druckit te och ätit mackor, startat en diskmaskin till och gjort iordning bananchokladbollar som fanns med i Gymgrossistens senaste tidning. Om en stund kommer P hem och då ska vi mysa framför Arrow med bananchokladbollar och riskakor ^^
 
 

# bästa dagen
DATUM: 2014-11-14 | TID: 11:02:57 | KATEGORI: Ätbart

.. och så var bästa dagen på veckan här. F r e d a g ! Jag vaknade vid halv 5 imorse med sprängande huvudvärk men efter mer sömn och en ipren så känns det lite bättre. Jobbar till 18 i vanlig ordning och sen blir det middag, träning och lite städning hemma innan vi sätter igång med fredagsmyset ♡ Eller ja, egentligen startar väl myset redan på gymmet : ) Imorgon lutar det åt en tripp till Bollnäs för lite kik i affärer ^^
 
En del av gårdagens middag
 

# Sushi
DATUM: 2014-11-13 | TID: 13:36:37 | KATEGORI: Vardagligt

Hej! Redan torsdag! Veckorna går himla snabbt alltså. Imorse ringde inte mitt larm så jag vaknade en kvart innan jag skulle börja jobba. Paniiik. Gjorde snabbt en smoothie som jag tog med till jobbet och så hann jag sminka mig sen sprang jag hela vägen till jobbet, (bor himla nära som tur är!) så jag kom dit prick till 9. Heja mig! Jag har lite halsont sen igår samt träningsvärk i benen men annars känns det bra ^^ Är faktiskt pepp för träningen nästa tisdag! Känns dock bra med vilodag idag, så ikväll ska jag träffa Evelina : ) För övrigt ska det bli himla skönt med fredag imorgon!
 
Dagens lunch. Haha alltså jaa, jag älskar sushi! 
 

# onsdag
DATUM: 2014-11-12 | TID: 22:30:29 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Jag ligger i soffan just nu, ska strax hoppa in i duschen. Är enormt trött! Har jobbat i vanlig ordning och idag slutade jag vid 17 för kl 18 var jag på infomöte med FitCamp. Vi har gjort en livstilsanalys och en kroppsscanning samt kört lite träning. Var helt färdig när jag kom hem. Känner verkligen att min kondition är körd i botten så det känns bra att ha satt igång! Tog ut mig rejält i sista övningen (idioten) så nu har jag överansträngd-hals-hosta. Haha. Till middag körde vi något så enkelt som pommes frites och kycklingkorv. Åt sallad till lunch och sen lite till vid 16 så jag var väldigt hungrig vid 21 då vi äntligen åt middag :p ^^ Till middagen såg vi senaste avsnittet av Marvels Agents of Shield. Så härligt att många av våra serier startat upp igen : ) Duschen var det ja, hörs!
 
Trött tjej
 

# julklappstips
DATUM: 2014-11-12 | TID: 11:29:00 | KATEGORI: Vardagligt

 Stöd en god sak vettja! Finns [här]

# bra tisdag
DATUM: 2014-11-11 | TID: 23:09:15 | KATEGORI: Vardagligt

TJAO! Vi kom hem för en stund sen efter ett grymt bra tvåtimmarspass på gymmet. Körde som sagt mage, biceps och rygg och jag är helt slut just nu. Nu blir det proteinshake, en dusch och sen lite rester sen middagen. Är i senaste laget att äta men vi kom iväg lite senare än tänkt till gymmet då någon (läs: jag) somnade i soffan efter middagen : ) Ser fram emot att få krama kudden!
 
Till middag gjorde jag i ordning spett med kycklingköttbullar, kycklingkorv, marinerade champinjoner, gul lök och paprika. Otroligt gott! Det enda som fattades var tzatziki som jag tänker göra till nästa gång : )
 
 

# FIT CAMP
DATUM: 2014-11-11 | TID: 16:14:47 | KATEGORI: Träning

Idag har jag anmält mig till någonting spännande, nämligen 24fitClub FIT CAMP. Ska på informationmöte imorgon efter jobbet och sen hoppas jag på att få köra 4 veckor där. Är riktigt nervös då min kondis är sjukt dålig men det är väl kanske därför det vore bra att köra igång ; ) 
 
 

# celsius
DATUM: 2014-11-11 | TID: 10:50:39 | KATEGORI: Vardagligt

Hej! Var meningen att jag skulle kika in igår men jag somnade i soffan istället ^^ Vi tränade ben och triceps igår och mina ben värkte som bara den igår och idag :3 På kvällen kikade vi på Gas Monkey Garage och åt soppa. Ikväll ska vi äta hemmagjorda grillspett och sen träna biceps, rygg och mage. PEPP! Ska även beställa lite julklappar ^^
 
Innan vi tränar delar vi alltid på en celsius och kikar på youtubevideor med DLB ^^
 

# i love fruit
DATUM: 2014-11-10 | TID: 15:36:59 | KATEGORI: We♥It

Massa frukt inspo! Nån mer än jag som älskar frukt?! Just nu är min favorit mango : )
Och svenska jordgubbar på sommaren givetvis :D 
 
 

# Sockerfri chokladmousse
DATUM: 2014-11-10 | TID: 11:32:31 | KATEGORI: Recept LCHF

Hello. Då var måndagen här igen! Idag är det knappt tre veckor kvar till första advent. Som jag längtar! Har hittat riktiga fina adventsljus som jag ska köpa till första advent. För övrigt var jag riktigt trött när jag vaknade imorse. Vet inte om det är för att jag sover för lite eller för att jag helt enkelt kliver upp för sent (börjar jobba 9 så jag kliver upp 7.45) Oh well. På lunchen idag ska jag äta lunch hemma lite snabbt sen ska jag och sambon åka och kika på kakel då vi ska kakla om i köket. Spännande!
 
 
Vill även passa på att bjuda på receptet på chokladmoussen som jag gjorde i lördags:
 
100g mörk sockerfri choklad (jag använde cloettas)
2 äggulor
2 msk sukrin melis
2.5 dl vispgrädde (jag använde mjölkfri soyagrädde, Alpros Airy and Creamy)
 
Smält chokladen försiktigt och låt svalna till under 65 grader. (Annars kan äggulorna koagulera)
Rör ner äggulorna en i taget. 
Låt smeten svalna.
Vispa grädden, inte för hårt, och rör ner den i smeten tills det blir jämnt.
Rör i sukrin melis.
Fördela chokladmoussen i portionsglas och ställ i kylen. Garnera med tex hallon
 
 

# sunday
DATUM: 2014-11-09 | TID: 23:46:49 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll. Jag har haft en riktigt skön söndag! Började med mysfrukost med min moster innan hon tog bussen vid 1O.45. Därefter låg jag några timmar i soffan och kikade på Vänner : ) P kom hem mitt på dan och efter sen lunch (soppa) så åkte vi på dollar och sen tog vi en liten promenad. Ikväll har vi varit och hälsat på hans föräldrar, käkat en halv pizza var (min var en glutenfri, mjölkfri pizza med fårost, vitlök och kyckling, nooom) och sen drog vi och tränade. Axlar och bröst stod på schemat, mitt favoritpass! Helt slut efteråt och ökade på samtliga tror jag. Nu har jag just gjort sallad till lunchen imorgon, duschat och nu ska vi kika lite på The 100 innan läggdags ^^ BRA DAG!
 
Jag och moster åt sockerfri chokladmousse igår kväll, väldigt mäktig men god! 
 

# myslördag
DATUM: 2014-11-08 | TID: 18:12:56 | KATEGORI: Vardagligt

Hello! Jag ligger i soffan just nu och inväntar pojkvän som ska vara hemma en liten stund innan han ska iväg på filmkväll. Ikväll kommer min moster hit och ska sova över : ) Tidigare idag så har jag umgåtts med bästis. Vi har hängt här hemma, varit på köpingen, ätit lunch på järnvägspizzerian och kikat på ljustorget ^^ Nu lurar jag på middag åt mig, tror det lutar åt sallad : )
 
 

# Body Shred Program
DATUM: 2014-11-07 | TID: 17:46:07 | KATEGORI: Vardagligt

Är det någon här som hört talas om BODY SHRED PROGRAM? Jag har läst mycket om det via deras hemsida och sett många på instagram som använder det. Funderar på att köra det i januari. Har ju ingenting att förlora direkt : )
 
 
 

# maki
DATUM: 2014-11-07 | TID: 15:49:24 | KATEGORI: Ätbart

Det blev sushi idag. Sjukt mycket folk! Jag ääälskar verkligen sushi! Min favorit just nu är den nedan fast med majonäs ^^
När jag hämtade sista vändan så tog jag denna. Åt en tallrik innan åh ; )
 
 

# lovely friday
DATUM: 2014-11-07 | TID: 11:12:12 | KATEGORI: Vardagligt

Heej! Bästa dagen på veckan är här ; ) Jag har rast just nu, och lunch vid 12. Då håller jag tummarna för att det blir sushi med en kollega. Vi har planerat att gå varje dag den här veckan men någon av oss har alltid varit upptagen så nu är det femte gången gillt :p Ser fram emot kl 18 för då blir det träning och sen fredagsmys för hela slanten med mitt hjärta ♡ 
 
Standardfrullen och sneak peak på nya vardagsrumsbordet ^^
 

# bra torsdag
DATUM: 2014-11-06 | TID: 22:30:07 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Jag kom hem för en stund sen och har just startat en diskmaskin. Lutar och en film med P och sen sängen. Direkt efter jobbet var jag och P och tränade på gymmet. Blev ett intensivt ben- och triceps pass och jag börjar redan känna av träningsvärken! Var faktiskt riktigt skönt att ha träningen gjord så pass tidigt på kvällen så vi ska köra på det imorgon också, fast då med ett längre träningspass : ) Efter träningen var jag hem och drack en proteinshake och tog en dusch och sen gick jag hem till J. Myskväll där med grönsaker och dipp : ) Underbart med fredag imorgon, som jag längtat!
 
 

# mango
DATUM: 2014-11-06 | TID: 16:03:01 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Jag jobbar i vanlig ordning och direkt efter jobbet ska jag och pojkvän iväg till gymmet och köra ben och triceps. Därefter ska jag hem snabbt som attan och sen kila iväg till J för myskväll : ) Har laddat med grönsaker och dipp, nomnom! Tänk att det är fredag imorgon igen, äntligen :D
 
På coop har dom extrapris på mango just nu, 10 kr/st : )
 

# ikväll
DATUM: 2014-11-05 | TID: 23:15:15 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll. Vi kom hem från gymmet för lite mindre än en timme sen och nu har jag nyss duschat och städat upp lite här. Imorgon kommer det hit ett nytt vardagsrumsbord som min pojkvän har gjort. Spännande! : ) På gymmet körde vi axlar och bröst och jag är grymt nöjd över passet och armarna skakar just nu. Det var jätte jobbigt att duscha håret ^^ Skönt med torsdag imorgon. Ser så mycket fram emot helg och sovmorgon just nu!
 
Dagens middag, tomatsoppa och en lchf macka (vänstra är min) 
 

# onsdag
DATUM: 2014-11-05 | TID: 13:37:41 | KATEGORI: Vardagligt

Hej! Då var det onsdag igen då : ) Lite kyligare imorse så jag hade vantar på mig. Snön får dock gärna vänta ett tag till. Det blev ingen träning igår, sambon mådde dåligt och jag hade huvudvärk. Istället kikade vi på senaste avsnittet av Gotham och jag la mig tidigt. Idag är jag piggare så ikväll satsar vi på träning! Skulle ha letat mig en vinterjacka igen också, får se om jag inväntar nästa sundssvallsresa eller om jag får kika någonstans här i krokarna innan dess. Märks dagar som dessa att jackan är för tunn :3
 
 

# sushi
DATUM: 2014-11-04 | TID: 13:01:17 | KATEGORI: Ätbart

Hello. Idag blev det efterlängtad sushi till lunch. Så gott och var så mätt när jag gick tillbaka till jobbet. Var smart och bokade bord då det oftast brukar vara fullt vid 12 : ) Jobbar till 18 i vanlig ordning sen har vi tvättid. Soppa till middag tror jag sen blir det äntligen träning! SÅ PEPPAD!
 
Omnomnom

# 5O dagar kvar till julafton
DATUM: 2014-11-04 | TID: 08:26:00 | KATEGORI: We♥It

Det bästa på hela året är helt klart julen och allt runt omkring. Alla förberedelser, köpa julklappar, planera julfikat för vännerna, åka till storstäderna och känna in julfeelingen, baka en massa gott, lyssna på jullåtar och slå in paket, klä granen, mysas med familjen, vänta in julaftons morgonen.. Åh! Någon mer än jag som räknar ner? :D
 
 

# te och serier
DATUM: 2014-11-03 | TID: 21:57:34 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Jag ligger i soffan och inväntar P som är och tränar. Jag har laddat hela dagen för senaste Greys Anatomy avsnittet och så hade dom inte släppt något förra veckan. Sjukt besviken! Istället har jag kollat på New Girl och Modern Family. Ser fram emot imorgon för då blir det förhoppningsvis träning, wieho! Tvättstugan struntade jag i ikväll, får ta den imorgon istället. Orkade verkligen inte och så kom jag hem lite sent.. : )
 
 
 
 

# första glöggen
DATUM: 2014-11-03 | TID: 10:22:23 | KATEGORI: Vardagligt

Hej! Jag är på jobbet och har rast just nu. Var så himla trött när jag vaknade :3 Måndag idag och jag tycker att både helgerna och veckorna går himla snabbt. Idag är det 51 dagar kvar till julafton, iih! Ikväll har vi tvättstugan men annars har jag inget planerat. Blir vilodag idag också då jag inte känner mig helt hundra än. En hel vecka sen jag tränade idag. Apropå träning så hittade jag ett träningslinne som jag tappade bort i våras igår. Den hade tydligen följt med i påsen med vinterkläder som jag lade bort efter vintern :p Haha..
 
Drack första koppen med glögg för i år i lördags. Mums!
 

# my sunday
DATUM: 2014-11-02 | TID: 22:39:34 | KATEGORI: Ätbart

Hej! Vi har haft en hemmadag idag med en massa städning och rensning.  SÅ skönt! Fyllde en hel kartong med grejer från köket som vi aldrig använder : ) Har även bäddat rent, gjort juice till P till imorgon, gjort matlådor inför veckan och nu står brödet i ugnen. Ska strax ta en dusch och sen ska vi kika på The 1OO. Även denna helg gick otroligt snabbt och imorgon är det måndag igen..

 

# min lördag
DATUM: 2014-11-01 | TID: 20:42:45 | KATEGORI: Ätbart

Heeej. Jag startade dagen med mysfrukost med min fina pojkvän till serien Arrow. Vid 12 åkte jag med familjen till Sjöbo för fika (jag hade med mig mina bountybollar) och fira minsta brorsorna. Runt 15 åkte vi mot kyrkan i Järvsö för att gå på gudstjänsten där. Därefter vidare till mormor i Nor där vi just fått middag. Nu sitter jag i fotöljen med matkoma och kikar på tv.. P kommer och hämtar mig efter filmen med grabbarna ikväll : )
 
Det är mindre mat än vad det ser ut, fick ta en asiett då de stora inte räckte till :p
 

# hello november
DATUM: 2014-11-01 | TID: 09:34:00 | KATEGORI: We♥It