# sent, igen
DATUM: 2014-09-30 | TID: 23:29:20 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll. Ikväll vart det sådär sent igen. En del kvällar känns det inte som jag hinner med någonting, och imorgon är det första oktober så vart fasiken tog september vägen? :3 Ikväll har jag i alla fall hunnit med en pratstund med lillebror [], träning och gjort en massa juice. Var meningen att jag skulle tvätta också men det sköt jag upp till imorgon istället ^^ Nu ropar sängen, känner redan hur trött jag kommer vara imorgon : )
 
Bild från ikväll, körde bröst och axlar, bra pass!
 

# Last day of september
DATUM: 2014-09-30 | TID: 09:46:00 | KATEGORI: Vardagligt

Hej hej. Tisdag och sista september idag. Solen skiner och jag var imorse peppad för en ny arbetsdag! Hoppas jag orkar med styrketräning ikväll då träningen uteblev helt igår. Vi började förresten se filmen The Purge igår, bra men lite stressande film :3 Skulle vilja hinna med att gå ut och fota lite nu också innan alla löven försvinner. Hösten är ju otroligt vacker! Kanske fredag efter jobbet.. Lördag ska vi till hudik som det verkar och äta på Route 84 på väg hem : ) P fick middag där i present (i juni..) så det kanske är dags nu ; )
 
Dagens lunch
Dagens strumpor ^^
 

# bakat potatis med laxröra
DATUM: 2014-09-29 | TID: 22:27:06 | KATEGORI: Ätbart

GOD KVÄLL. Jag har just gjort i ordning juice till mig och pojkvän till imorgon. Han fick en grönsaksjuice med bla tomat och morot och jag gjorde en med apelsin och morot (som blev asgod!!) och en med samma som igår. Han är iväg och tränar nu men jag är verkligen helt slut så jag hoppade träningen :3 Det gick förhållandevis bra att byta ut lunchen mot juice, mådde lite illa ett tag, kände mig febrig, trött.. När jag kom hem från jobbet var jag superhungrig! Dock var vi iväg på team sportia (köpte en underställströja) och dollar innan jag satte igång med maten. Ikväll blev det bakad potatis, laxröra och vitlöksbröd. Första gången som jag provar glutenfritt vitlöksbröd då jag dels brukar göra det själv och dels har jag inte sett att det funnits tidigare men jag tyckte inte att det smakade nå vitlök alls faktiskt. Brödet var dock väldigt gott så det var ju bra : ) Nu ska jag hoppa in i duschen! 
 
 

# new week
DATUM: 2014-09-29 | TID: 08:56:01 | KATEGORI: Vardagligt

 HEEJ. Jag vaknade med magont imorse men nu är det liite bättre. Läre ju pallra mig till jobbet ändå :3 Som ni ser nedan så har jag tagit med juice till jobbet. Två shakers med juice och en mindre burk med smoothie. Känner mig lite nervös då jag brukar bli illamåendet när jag blir för hungrig men förhoppningsvis ska juicen sätta stopp för det. Till middag blir det vanlig mat som tur är annars skulle jag nog inte orka träna : )
 

# picknick
DATUM: 2014-09-28 | TID: 23:12:46 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll. Jag har just tagit en dusch och ska snaaart lägga mig. Peppa för en ny arbetsdag! : ) Tidigare idag så var vi iväg på picknick med fyrhjulingen. Var lite kallt på slutet men annars var det väldigt mysigt ^^ Ikväll har vi ätit resten av smörgåstårtan, tränat och gjort en massa ljuice till imorgon. Tänkte prova att byta ut lunchen mot en liter juice imorgon, får se hur det går ; ) Dock blev den inte lika god denna gång och det enda jag uteslöt var bladspenat. Imorgon kväll ska vi göra juice på bla morot, apelsin och ingefära. Spännande! Har beställt lite julklappar såhär på kvällskvisten också, ihihihihihi. Nu läre jag soooooooooova. Hörs!
 
 

# Juice
DATUM: 2014-09-28 | TID: 14:38:00 | KATEGORI: Ätbart

Första juicen gjord! Blev drygt en liter och vi gjorde det på:
 
3 små morötter
4 gröna äpplen
1 citron
2 päron
1 gurka
1 liten påse bladspenat
 
Den blev riktigt god dessutom! 
 
Fick bli instagrambilder denna gång. Nästa gång fotar jag med den riktiga kameran istället ; )

# smoothie
DATUM: 2014-09-28 | TID: 11:17:05 | KATEGORI: Ätbart

MORRN! Här hemma vaknade vi vid 9 ungefär och då gjorde jag i ordning smoothie åt oss som vi åt medans vi fortsatte kolla på senaste Thor filmen. Ofta när vi kikar på film så delar vi upp den i en miniserie eftersom vi sällan orkar/hinner se klart : ) En stund efter att vi druckit upp smoothien åt vi lite smörgåstårta, ehehehe. Nu har P åkt iväg en sväng och jag ligger i soffan. Ska snart starta diskmaskinen sen får vi se vad som händer. Lite senare ska P hämta upp mig så ska vi ut på utflykt. Gäller att passa på när vädret är så fint : ) Ska eventuellt beställa fruitetox också, någon som provat det? : )
 
 
 

# Movienight
DATUM: 2014-09-27 | TID: 20:52:53 | KATEGORI:

Hej. Jag är hemma hos J just nu och har filmkväll : ) Vi ser Bad Neighbors och har ätit popcorn ^^ Hann med träning tidigare idag och till middag åt vi smörgåstårta som blev lyckad, dock inte så vacker ; ) 


# Bakdag
DATUM: 2014-09-27 | TID: 15:45:03 | KATEGORI: Ätbart

Tjaaa. Jag fick för mig att göra smårgåstårta OCH kärleksmums idag. Kärleksmumsen blev precis klar och brödet gjorde jag i ordning tidigare och nu ska jag börja göra fyllningen. Både kärleksmumsen och smörgåstårtan är lchf : ) P kommer hem efter 4 någon gång och då blir det mat framför antingen senaste Thor filmen eller sista X-men filmen. Därefter hoppas jag vi hinner med träning innan jag ska till Jessica : )
 
Instagrambild..
 

# morning
DATUM: 2014-09-27 | TID: 11:36:31 | KATEGORI: Ätbart

 
God förmiddag! Vi klev upp vid 9 idag och då gjorde jag i ordning frukost som vi såg till resten av filmen Captain America. Vi började se den igår kväll men orkade aldrig se klart ^^ Jag har inga direkta planer för dagen. Tänkte ta en promenad men såg och hörde att det blåste väldigt mycket ute så jag tror jag skippar det. Tänkte ta några varv i garderoben istället och rensa ur sånt jag inte använder. Så skönt att rensa ju! Ikväll ska jag umgås med Jessica : ) Förhoppningsvis hinner jag och älskling med träning innan dess plus att jag vill prova juicepressen ^^ Ska leta lite recept under dagen : ) Frukost blev en smoothie bowl och majsmacka med ägg ^^
 
 

# min kväll
DATUM: 2014-09-26 | TID: 19:22:24 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll! Sen jag kom hem från jobbet har jag slängt skräp, gått ner till källaren med grejer, rensat ur sommarkläderna ur garderoberna (får inte plats med både sommar- och vinterkläder samtidigt nämligen), startat en diskmaskin, handlat, städat och nu har jag just ätit middag till senaste avsnittet av Greys Anatomy. SÅ SPÄNNANDE! Himla drygt och behöva vänta en vecka varje gång dock :3 Om en stund kommer pojkvän hem och då blir det nog serier och sen läggdags. Eller träning kanske? För övrigt har jag haft en bra dag. Varit på intressant möte på jobbet bla, och så har dagen varit generellt lugn och bra : ) You gotta love fridays! ^^ 
 
 

# happy friday
DATUM: 2014-09-26 | TID: 10:32:00 | KATEGORI: Vardagligt

Hej! Äntligen f r e d a g ! Vi hämtade ut vår juicepress (råsaftcentrifug) igår så jag har drömt om juicer inatt :p Det och gröna lund ^^ Dock hann vi aldrig prova den då vi spenderade kvällen på gymmet (ben och triceps) så jag ska leta lite recept idag : ) Jobbar i vanlig ordning till 17.15 sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Har lovat att göra smörgåstårta (ehehehe) men vi får se om det blir ikväll eller imorgon : ) Förresten fick jag svar från halebops support igår. Skadan på telefonen täcks inte av garantin och jag fick inget kostnadsförslag vilket jag skulle få.. Väntar på svar på halebops chatt nu. Jäkla grejer :3
 
Bild från imorse
 

# suuushi
DATUM: 2014-09-25 | TID: 14:15:31 | KATEGORI: Ätbart

.. det blev sushi till lunch igen :D Sjukt mätt nu. Älskart! 
Bild från instagram. Heter Caloriine där ^^

# smoothie time
DATUM: 2014-09-25 | TID: 10:32:00 | KATEGORI: Ätbart

TJAO. Torsdag och löning idag så jag startade dagen med att betala räkningar ^^ Nu kikar jag runt på lite julklappar, det kliar i fingrarna : ) Julen är ju det mysigaste på hela året och jag älskar alla förberedelser runtomkring ^^ Bla så kommer jag även i år att bjuda in mina vänner på julfika, tror det blir fjärde eller femte året i år. Megamys ^^ Någonting som jag däremot inte ser fram emot är kyla och snö så jag hoppas att det dröjer till i alla fall november innan jag behöver dra fram vinterjackan ; ) Nu ska jag ta och dricka min smoothie. Idag innehåller den ananas, mango, ananasjuice, mandelmjölk och nyponpulver : )
 
 

# two days
DATUM: 2014-09-24 | TID: 10:32:00 | KATEGORI: Vardagligt

Tjaaa. Onsdag idag och vi blickar än en gång mot helgen : ) Vi var faktiskt iväg till sjukhuset igår och kollade upp brunfläckar då det var kostnadsfritt igår. Hittade ingenting konstigt : ) På kvällen somnade jag supertidigt. Har varit himla trött i några dagar och jag hoppas att det vänder snart! Idag har jag hunnit beställa present(er) till min pojkvän då vi firar 3 år i början på oktober ^^ Visste direkt vad jag skulle köpa : ) Har även bokat in en träff med min syster nu på söndag i Gävle. Himla längesen vi sågs nu! Annars idag så hoppas jag på en promenad på måga med J efter jobbet och så träning ikväll. Träningen igår uteblev nämligen då middagen blev så himla sen i och med sjukhusbesöket. 
 
 

# me ♡ sushi
DATUM: 2014-09-23 | TID: 16:45:00 | KATEGORI: Ätbart

 
Har länge klagat över att kameran är så dålig på denna telefon men idag fick en kollega mig att inse att skyddsplasten fortfarande satt på linsen x)

# t i s d a g
DATUM: 2014-09-23 | TID: 13:25:00 | KATEGORI: Vardagligt

Hej hej! Tisdag och jag hoppas på sushilunch idag : ) Jag somnade i soffan igår vid halv 1O så vi hoppade träningen, däremot kom jag iväg på promenad på måga med J. Dock var det väldigt kallt :3 Ikväll blir det däremot träning : ) Imorse var det också kallt, såg att många fick skrapa bilrutor :p Håller på och planerar julklappar också, har köpt några stycken men det är gaaanska många kvar :D Att köpa julklappar är ju typ det bästa som finns ^^
 
På min önskelista
Finns på Zalando just nu för 749:- 

# new in
DATUM: 2014-09-22 | TID: 20:42:38 | KATEGORI: Vardagligt

ÄLSKAR min nya fina klänning!!
 

# new in
DATUM: 2014-09-22 | TID: 19:10:54 | KATEGORI: New in

Nyponpulver och spirulina från Vitaminvaruhuset : )
 
 

# ten things
DATUM: 2014-09-22 | TID: 14:44:40 | KATEGORI: Vardagligt

... to be happy about today
 
♡ Det är höstfint ute
♡ Är igång med träningen
♡ Har finaste pojkvännen
♡ Haft en toppenmysig helg
♡ Lilltån börjar bli helt bra
♡ Min klänning har kommit idag
♡ Löning på ingång, alltid trevligt
♡ Magen mår ovanligt bra
♡ Jag ska beställa en Adidas väska idag 
♡ Arbetsdagen är snart över
 
Vad är du glad över idag? : )

# m o n d a y
DATUM: 2014-09-22 | TID: 11:01:11 | KATEGORI: We♥It

HELLO. Då var måndagen här igen. Är det någon mer som tycker att veckorna går väldans fort? Jag inväntar fortfarande mitt paket från Ellos (innehållande en klänning från Adidas ^^) som jag beställde för 9 (!!) dagar sen och det sista man kan se på kollinumret är att den var i Götebord den 17:de.. Ska det ta så lång tid? :3 Ångrar verkligen att jag beställde därifrån .__. Anyways. Efter jobbet idag ska jag slänga skräp och sen hoppas jag på en promenad på måga med J. Tån får härda ut ; ) Sen ikväll blir det styrketräning med min pojkvän : )
 
Lite måndagsinspo från weheartit

# perfect sunday
DATUM: 2014-09-21 | TID: 17:57:14 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll. Jag var hemma vid 12 idag och då åt vi soppa till lunch och sen körde vi ett pass på gymmet. Vi har även hunnit handla, städat här hemma och beställt en råsaftcentrifug (blev DENNA) och nu väntar jag på att kycklingen ska bli klar så vi kan äääta. Sjukt hungrig! :3 Till maten ska vi senaste Transformers : )
 
Dagens frukost ^^ (inte överens med kameran än..)
 

# new in
DATUM: 2014-09-21 | TID: 17:38:17 | KATEGORI: New in

Tre kökshanddukar och två termosmuggar (sistnämda till jobbet) från Åhlens : )
 
 

# bionight
DATUM: 2014-09-20 | TID: 23:54:36 | KATEGORI:

Heeej. Vi kom hem från bion för en stund sen. Vi såg The Maze Runner och den var riktigt bra : ) Tidigare ikväll åt vi gomiddag och såg Modern Family ^^ Och ja, de mesta av popcornen och chipsen var kvar :p


# sushi
DATUM: 2014-09-20 | TID: 14:26:46 | KATEGORI:

Hello. Vi har just ätit sushi och nu ligger vi och vilar. Kanonfint väder här, så härligt! Har blivit lite shopping, kopp med lock till jobbet, kökshanddukar och ett skal till min lånetelefon. Vi har även hunnit med chailatte och smoothie : ) Ikväll blir det bakad potatis och sen bio :D Hörs! 


# Mot Gävle
DATUM: 2014-09-20 | TID: 09:20:48 | KATEGORI:

Jag och min onda tå sitter på tåget mot Gävle och bästis just nu ^^ Slog i den i golvspegeln imorse och fasen va ont det gjorde :3 


# mysfredag
DATUM: 2014-09-20 | TID: 08:55:25 | KATEGORI:

Igår var jag och pojkvän iväg till abborrsjön och grillade korv. Supermysigt och gott men tyvärr blev det snabbt mörkt så vi stannade inte så länge : ) 


# lunch ute
DATUM: 2014-09-19 | TID: 17:12:00 | KATEGORI: Vardagligt

Idag var Marwin (ena lillebrorsan) till tandläkaren och medans han och mamma var där så passade jag Marshall. Eftersom jag hade lunch då så gick vi på Finess. Jag åt en ljuvlig grekisk sallad medans Marshall fick glass ^^ Nu räknar jag ner tills jag får ta helg, WOHO!
 
 
 
 

# f r e d a g
DATUM: 2014-09-19 | TID: 11:08:49 | KATEGORI: Vardagligt

Hej underbara fredag! Jag vaknade med träningsvärk i benen idag, skönt! Jobbar i vanlig ordning till 17.15 och efter det ska jag på coop och hämta ut ett paket från Lyko (smink) sen åker jag och pojkvän till Ljusnan för att grilla korv : ) Hörde att det skulle bli kallare till veckan så lika bra att passa på. Blir även träning såklart, han har ju ett gym hos sina päron ^^ Imorgon ska vi upp tidigt för P ska iväg med kompisarna över dagen och jag ska till bästis ♡
 
Bild från gårdagens träning
Dagens mellanmål på jobbet
 

# Råsaftcentrifug
DATUM: 2014-09-19 | TID: 10:43:00 | KATEGORI: Vardagligt

Jag och min sambo är inne på att köpa en råsaftcentrifug. Intresset startade nog efter att vi såg Fat, Sick & Nearly Dead som var en väldigt tänkvärd dokumentär. Sen dricker vi ju mycket smoothies sen tidigare så det känns som en självklar grej att prova : ) Den nedan finns bla på CDON till ett ok pris och jag har läst många bra recensioner om den och dessutom har jag en kollega som testat den. Är det någon här som har en råsaftcentrifug hemma? : )
 
 

# träna träna träna
DATUM: 2014-09-18 | TID: 20:20:00 | KATEGORI: Vardagligt

Heeej. Direkt efter jobbet idag var jag och J ut och gick runt måga, hoppas det börjar bli mindre jobbigt snart ; ) Åt middag (sallaaad) för en stund sen och nu ska jag och min darling dela på en celcius och sen kila till gymmet. Ikväll vankas ben och triceps. Bara att PEPPA! Har även lämnat in en liten beställning då J beställt från Vitaminvaruhuset : ) 
 
 

# my morning
DATUM: 2014-09-18 | TID: 08:53:02 | KATEGORI: Vardagligt

MORRN! Äntligen tillgång till kamera igen! Har tillfälligt lånat min pojkväns mobil medans min är inne på lagning (håller tummarna att det går på garantin). Och vilken skillnad i vikt! Min Sony väger ju ton i jämförelse med Samsugen jag lånat, haha ^^ Det blev i alla fall ett varv på måga igår, och när jag kom hem (och vi hade varit på dollar) så var jag superhungrig så jag beställde pommes till min kyckling på snabbt och gott och jäklar va dålig jag blev.. Hela kvällen förstörd typ :3 Vi kollade även på G.I Joe som var riktigt bra (även denna gång) : ) Så lämpligt att jag glömmer bort filmer jag sett så att man kan se dom igen ^^ Men i alla fall, aldrig mer pommes eller strips!
 
Mango- och ananassmoothie och två äggmackor
Favoritleggingsen på idag ^^
 

# bra start
DATUM: 2014-09-17 | TID: 11:19:42 | KATEGORI: Vardagligt

Morrn! Jag är lite mör sen gårdagens träningspass, körde axlar och rygg. Gick riktigt bra! Idag började jag dagen med ett varv runt sjön då jag tog ut min friskvårdstimme : ) Efter jobbet ska jag ev med J till måga och köra ett varv där, sen är det myskväll för hela slanten med mitt ♡ Ingen styrketräning ikväll alltså. Middag kommer vi faktiskt beställa hem, jag kommer ta en kycklingfilé med sallad från Snabbt och Gott. var sugen på det redan igår ^^ Ska bli gott att byta ut grekisk sallad mot något annat för en gångs skull ; ) För övrigt så dricker jag citronvatten igen, men två stycken per idag istället. Min hals gjorde uppror när jag drack 8 stycken så då valde jag att ha paus några dagar och sen minska dosen : ) So far so good!
 
Mitt fina träningslinne som jag tappat bort. Misstänker att jag glömt det på gymmet i Söderhamn :'(
 

# new in
DATUM: 2014-09-16 | TID: 19:18:12 | KATEGORI: New in

Dessa fick jag av mammis när jag var ner till Sthlm sist : ) Ekologiskt och bra ^^
 
 

# t u e s d a y
DATUM: 2014-09-16 | TID: 17:11:00 | KATEGORI: We♥It

HELLO. Jag slutar om en liten stund och då ska J plocka upp mig för då vankas ett varv på måga. När jag kommer hem blir det lite städning sen middag och träning i vanlig ordning. Passet igår gick så himla bra så vi kör på samma grej ikväll igen. Var illröd i ansiktet när passet var över : ) Imorgon är det onsdag vilket innebär att veckan återigen vänder och vi blickar mot helgen då roligheter är inplanerade ^^ Angående bilden nedan så är jag inne i en riktig frukt- och smoothie period just nu. Mango är för tillfället favoriten. Omnomnom! ♡ 
Bilder från weheartit.com
 

# serienördar
DATUM: 2014-09-16 | TID: 14:51:21 | KATEGORI: Vardagligt

Jag ÄLSKAR serier och är beroende av flera stycken om man nu ska kalla det de.. Gillar filmer också såklart med det är något speciellt med serier : ) Som tur är så är min pojkvän likadan så därför följer vi en hel del serier tillsammans ^^
Tänkte lista dom nedan, dom är länkade till IMDB : ) Har säkert glömt någon också :D
 
The 100
Arrow
Marvels Agents of SHIELD
The Last Ship
Dominion
Extant
Sleepy Hollow
Salem
Under the Dome
Game of Thrones
The Tomorrow People
Da Vinci's Demons
24
Revolution
Grimm 
Helix
 
 
Dessa serier ser jag själv: ^^
Grey's Anatomy
Orange is the new Black
How I met your mother
Sex and the City
Modern Family
 

# inspo
DATUM: 2014-09-16 | TID: 09:46:35 | KATEGORI: We♥It

 
 
 
 

# g r e k i s k s a l l a d
DATUM: 2014-09-15 | TID: 21:56:41 | KATEGORI: Ätbart

Tjaaa. Vi kom hem från gymmet för en stund sen (körde biceps, rygg och mage blandat med crosstrainern och löpbandet) och nu dricker jag en proteinshake och sen väntar duschen. Tidigare ikväll åt vi en varsin sallad till ett avsnitt av Under the Dome. Nu ser jag fram emot att få mysa ner mig i soffan! ♡ 
 
 

# happy monday
DATUM: 2014-09-15 | TID: 13:54:58 | KATEGORI: We♥It

Hej måndag! Ny vecka och nya möjligheter ; ) Jag var en riktig tröttis när jag vaknade imorse och hade dessutom väldigt ont i magen men det gick (som tur var) över efter några timmar. Idag jobbar jag i vanlig ordning till 17,15 sen blir det middag och träning med mitt hjärta. Har saknat träningen! Ska lägga om träningsschemat lite så att det blir lite mer cardio blandat med styrketräningen : ) Ikväll ska jag även felanmäla min telefon dit jag köpt den. Kameran är ju trasig och dessutom går det bara att prata i telefon om man har headset inkopplat :3 SÅ DRYGT!
 
Bild från weheartit.com

# bra helg
DATUM: 2014-09-14 | TID: 21:28:13 | KATEGORI: Vardagligt

Heeej. Lång dag! Startade dagen med mysfrukost sen åkte vi till Kaknästornet runt lunchtid. Fikade lite där sen bar det hemåt då Tim som vi åkte med inte hade röstat än : ) Nu är jag hemma sen några timmar tillbaka. Jag och min älskling ska se ett avsnitt av Helix och äta varma mackor. Nom! Bjuder på några bilder från igår och idag
 
Mamma och Marwin åt en gluten- och mjölkfri kokoskaka : )
Dagens frukost
Ceasar, jag, Anton (Ceasars kompis), Tim, Marwin och Marshall
 

# i soffan
DATUM: 2014-09-13 | TID: 23:19:27 | KATEGORI:

Hej! Jag har haft en iphone de senaste veckorna och det jag märkte fungerade väldigt bra på den var blogg.se appen. Till min glädje så är nu blogg.se appen för android blivit lika bra : ) Jag, mamma och lillebror Marwin har spenderat dagen i stan medan resterande gick i affärer. Vi lämnade in min mobil på lagning, fikade och kikade lite på stadium. Blev kär i en jättefin klänning från Adidas ^^ Ikväll har vi ätit kycklinggryta och fikat och nu är jag riktigt trött. Var riktigt glad över att ha fått tillbaka min mobil men tyvärr fungerar inte kameran 😒 Ska göra en återställning och uppdatering imorgon sen får vi se. Blev jäkligt grinig när jag upptäckte det kan jag lova. Anyways, bra dag i övrigt! 


# autumn
DATUM: 2014-09-13 | TID: 12:03:48 | KATEGORI: Vardagligt











# på väg
DATUM: 2014-09-12 | TID: 16:23:00 | KATEGORI: Vardagligt

 
Äntligen är vi på väg! Blev lite senare än tänkt (inte mitt fel). Tror inte att jag har glömt något. Viktigast är ju ändå smink, plånbok, mobilen som ska lagas och mobilladdare. Stockholm nu kommer vi! Mammas present till höger orkade jag inte slå in så det fick duga med snören : ) Förresten, någon som vet vart man kan köpa hello kitty strumpor för vuxna? Inte tjocka för såna har jag en massa av : }
 
 

# new in
DATUM: 2014-09-12 | TID: 14:25:29 | KATEGORI: New in

Tidigare idag så var jag ju och handlade lite på köpingen. Dels åt mig själv och dels åt mamma. På bokhandeln köpte jag bla en bok som jag spanat in länge och som dessutom låg etta på topplistan. Köpte även en hello kitty penna och ett varsin pennfodral med star wars till minsta bröderna : ) Brukar ta med mig lite smått och gott till familjen när jag åker ner ^^ Vem gillar inte överraskningar liksom?
 
 

# bra start
DATUM: 2014-09-12 | TID: 10:24:11 | KATEGORI: Vardagligt

.. det blev en promenad ändå : ) Nu ska jag hoppa in duschen sen ge mig ut på köpingen ^^
 
 

# en dag i september
DATUM: 2014-09-12 | TID: 08:55:00 | KATEGORI: Vardagligt

Vi i ett nötskal: två filtar, en varsin sallad och så rattar vi fyrhjulingen mot något mysigt ställe typ ljusnan eller denna sjö.
 
 

# friday
DATUM: 2014-09-12 | TID: 07:39:55 | KATEGORI: Vardagligt

GOD MORGON! Här hemma ringde larmet O6.15 och pojkvän åkte iväg för en stund sen. Han och en kompis är på väg till Norge just nu ^^ Själv ligger jag i soffan. Är meningen att jag och J ska ut på promenad vid 9-1O tiden men det ser lite mörk ut just nu då det regnar rätt bra. Iofs har jag regnjacka men.. Annars idag så ska jag packa väskan, köra en diskmaskin, städa upp lite här hemma, ev leta en varsin liten present till de två minsta bröderna och sen kommer lillebror och en kompis till honom hit vid 2 och sen drar vi mot Stockholm. Vi ska åka med en vän till familjen som också ska spendera helgen med oss : ) Hörs sen! 

# roiboos tea and smoothie bowl
DATUM: 2014-09-11 | TID: 13:59:24 | KATEGORI: Ätbart

♡ 

# att packa
DATUM: 2014-09-11 | TID: 12:23:47 | KATEGORI: Vardagligt

När jag var yngre och skulle iväg någonstans, oavsett om det var utomlands eller över en helg så packade jag veckor i förväg, och gjorde flera flera checklistor så att jag inte skulle glömma någonting. Nu när jag är äldre så har det snarare blivit tvärtom. Slänger i lite plagg jag kan tänkas behöva samma dag som jag ska åka. Vet inte om det berodde på en inre stress när jag förut skulle iväg eller om det bara handlar om att jag hade bättre framförhållning förr. Jag ska som skrivet till Sthlm imorgon och jag har inte öppnat väskan, än mindre börjat tänka på vad jag ska ha med mig. Vädret har jag dock kollat. Runt 20 grader och sol blandat med gråa moln. Ska bli härligt med lite miljöombyte och att få träffa familjen ♡ Min Kånken ryggsäck är jag förresten himla nöjd med! Så praktiskt när man är ute och går hela dagen och slippa få ont i en axel. Snygg är den också : )
 
 
 

# tea time
DATUM: 2014-09-10 | TID: 14:39:48 | KATEGORI: Vardagligt

Hey! Jag sitter och kikar efter ställen i Stockholm som kan reparera min mobil. Ska dit nu i helgen och då vore det ju underbart att få laga min mobil också. Såg att dom fixar sånt på nätet också men då kostar det 2OOO:-?! Dom ställen jag hittat i Stockholm tar mellan 12OO-16OO:-. Känns också dyrt men ändå helt okej. För övrigt dricker jag mitt favoritte från Lillis Smakeri i Söderhamn och kikar i HM katalogen : )
 
 

# new in
DATUM: 2014-09-10 | TID: 13:03:28 | KATEGORI: New in

Hej! Jag är hemma idag också. Känns lite jobbigt men hellre en dag till och bli frisk. Imorgon ska jag dock jobba! På fredag är jag ledig : ) Igår kväll kollade jag och min älskling på Edge of Tomorrow. Var lite skeptiskt till en början men den blev väldigt bra så den rekommenderar jag! Idag har jag mest legat i soffan och kikat på Modern Family. Sovit har jag gjort också. Plus att vi sov typ 11 timmar inatt. Men brukar vara så att jag sover mycket när jag är dålig. Nedan ser ni vad jag fick från HM igår som min snälla pojkvän hämtade ut åt mig : ) Beställde detta för över tre veckor sen. Jeansleggings ( mina jeans är tyvärr lite för små för tillfället :3 dessutom är jeansleggings himla bekvämt ), vinröd tubhalsduk ( älskar vinrött! ) och en bh. Halsduk är ju ett måste varje höst/vinter : )
 
 

# food love
DATUM: 2014-09-09 | TID: 12:59:40 | KATEGORI: Ätbart

 

# today
DATUM: 2014-09-09 | TID: 11:57:21 | KATEGORI: Vardagligt

 
.. det var ju inte meningen att jag skulle vakna med magont, rinnig näsa och huvudvärk idae.. Sååå jag har hittills spenderat dagen i soffan. Pojkvän är iväg och målar så jag sover mest, och kikar serier. Har bestämt att jag inte kommer må såhär imorgon utan då kommer jag må bra igen. Bra plan! Börjar bli lite hungrig nu så ska snart göra i ordning en smoothie. Får se om det funkar för magen.. Filten är en mysig teddyfilt från Rusta med teddytyg på undersidan. Finns för 99:- nu i flera färger ^^

# random
DATUM: 2014-09-08 | TID: 18:11:31 | KATEGORI: Vardagligt

 

# dear monday
DATUM: 2014-09-08 | TID: 11:36:14 | KATEGORI: Ätbart

Hello. Va helgen gick fort! Jag var toktrött när jag vaknade men det var för att vi var vaken länge igår och så Maleficent : ) Bra film! Idag jobbar jag i vanlig ordning sen ska jag gå och förtidsrösta när jag slutat. Känns bra att ha det gjort : ) Annars ikväll så står träning och soffmys på schemat, i vanlig ordning.
 
Stora sugrör från Lagerhaus : ) Finns dock billigare på IKEA
 

# new in
DATUM: 2014-09-07 | TID: 18:51:24 | KATEGORI: New in

Två linnen från Lager 157. Var instagram rea så jag fick dom för 7:- st : )
Leggings Lager 157 och strumpbyxor från HM
Lång tunika och trosor från Gina Tricot
Lååång kofta från Sally&Circle (som jag har letat!) och skjorta från Lager 157
.. och så köpte jag glasspinnar (på panduro) så jag kan göra egen glass : )
 

# lovely
DATUM: 2014-09-07 | TID: 18:42:52 | KATEGORI: Vardagligt

Hej! Jag kom upp från källaren nyss då jag letat lite borttappade grejer. Hittade inte skorna jag letade men däremot hittade jag en gammal väst som jag fortfarande kan ha ^^ Nu ska jag strax ta tag i dammsugning sen ska jag slänga ut lite grejer på fb. Annars idag så har jag spenderat några timmar hos Jessica. Vi tog hem lunch från Sibylla, riktigt gott! (Även om jag tyvärr blev väldigt dålig). Ikväll blir det nog träning och film med min fina ♡ Bra söndag! Ska alldeles strax slänga upp det jag handlade igår också : )
 
Dagens frukost; smoothie bowl och två majsbröd med ägg
 
I smoothie bowlen: 
Ananas, mango, blåbär, äppeljuice och mandelmjölk
 
Topping: 
Rostade kokosflingor, mullbär och hampafrön
 
U N D E R B A R T G O T T !

# Sundsvall
DATUM: 2014-09-06 | TID: 21:42:29 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll. Vi kom hem strax efter 8 och nu ligger vi i soffan och ska se senaste avsnittet av Extant : ) Vi var i Sundsvall vid halv 1O imorse tills dom stängde och ändå hann vi inte med alla affärer? :3 Blev lite shopping och så hann vi med både frukost, lunch och middag : ) Vad jag handlat tänkte jag slänga upp imorgon för nu är jag himla trött. 







# bra fredag
DATUM: 2014-09-05 | TID: 22:46:42 | KATEGORI: Vardagligt

Heeeej. Vi sitter i soffan och äter lite fruktsallad. Jag är sååå trött. Ska ta en dusch snart och sen skutta i säng. Tidigare ikväll så tog vi med oss en varsin sallad och åkte med fyrhjulingen till ljusnan. Kanonfint väder men det blev lite kyligt när solen gick ned bakom träden. Imorgon ska vi upp tiiidigt och åka till Sundsvall. Vi startar dagen med Ikeas brunch : ) 
 
 

# happy friday
DATUM: 2014-09-05 | TID: 15:25:30 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Ä n t l i g e n fredag! Jag slutar om några timmar och då ska jag hämta ut två paket på coop, hem och hämta sallad och sen ska jag och mitt hjärta ut med fyrhjuligen : ) Annars blir kvällen lugn eftersom vi ska upp tidigt imorgon och åka till Sundsvall ^^
 

# tränat
DATUM: 2014-09-04 | TID: 22:15:02 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll! Jag sitter och dricker shake för tillfället då vi kom hem från gymmet för en liten stund sen. Körde axlar och bröst och det gick riktigt bra! Vi hann med en liten shoppingrunda på coop också. När jag druckit upp ska vi ner i tvättstugan och hämta lite mer tvätt och sen blir det en dusch. Ska bli SÅ skönt med fredag imorgon! Wiiiee. Förresten, upptäckte att jag sett alla avsnitt av Orange is the new black. Buhu. Vad ska jag nu titta på? 
 
Ni får ursäkta mina fina instagram bilder ^^
 

# Sunny day
DATUM: 2014-09-04 | TID: 12:41:12 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Jag är hemma och äter lunch, grekisk sallad i vanlig ordning : ) Så skönt med utbildning för då har man 1 timmes lunch. Underbart väder också, har klänning idag ^^ Nu ska jag kika på lite mer Orange is the new black innan jag kilar tillbaka till jobbet.
 
 

# Ikväll
DATUM: 2014-09-03 | TID: 20:46:04 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll. Jag håller på och kokar ägg för tillfället, har inte ätit middag är så är jäätte hungrig! Var meningen att jag skulle göra en smoothie bowl men ena grejen till mixern var i diskmaskinen :3 Promenaden med J gick bra, 3.5 km på Måga. Hoppas på fler gånger : ) Riktigt skönt väder också! För övrigt så har dagen gått bra och ikväll har jag även städat här hemma och tvättat. Ska hämta det sista i tvättstugan vid 1O. Imorgon och på fredag har jag utbildning så arbetsveckan avslutas med två lugna dagar : )
 
 

# how to stay warm
DATUM: 2014-09-03 | TID: 14:34:39 | KATEGORI: We♥It

 

# warm chocolate
DATUM: 2014-09-03 | TID: 08:48:36 | KATEGORI: Ätbart

Morrn! Onsdagar är alltid bra dagar för då vet man att helgen närmar sig ^^ Jag jobbar i vanlig ordning sen ska jag förhoppningsvis ut med J på promenad och ikväll tänkte jag slänga ut lite grejer på fb. Planerar lite smått för lördagen också för då ska vi till Sundsvall : ) Bilden är från igår då jag gjorde i ordning varm choklad, tyvärr hade jag i för lite stevia så den var inte ett dugg söt, så det slutade med att jag bara åt upp grädden ^^
 
 

# idag
DATUM: 2014-09-02 | TID: 11:35:13 | KATEGORI: Vardagligt

Humör: Trött men glad
Kläder: Jeansshorts och tröja
Frisyr: Hänger
Låt: Se på mig nu
Händelse: Soffmys
Planer: Träning
Beroende: Smoothie
Måste: Fortsätta äta bra
Saknad: P <3
Ser fram emot: Helgen, Sundsvall here we come!
 
 

# smoothie time
DATUM: 2014-09-02 | TID: 10:46:00 | KATEGORI: Ätbart

Hello. Tisdag och jag har sån sjuk träningsvärk fortfarande. Tog verkligen i benen med både benböj och utfall ^^ Vilade från träningen igår och kikade serier istället. När P kom hem kikade vi på Fast and Loud : ) Strax efter 11 bevakade jag en auktion på tradera som jag vann, nya vita converse för 295:- ^^ Tycker personligen att 700 och uppåt är lite för dyrt för converse så då är tradera perfekt : )
 
Dagens smoothie
 

# flowers
DATUM: 2014-09-02 | TID: 10:11:53 | KATEGORI: Vardagligt


# green things
DATUM: 2014-09-01 | TID: 19:31:41 | KATEGORI: Ätbart

Hello. Jag ligger i soffan och ska strax starta diskmaskinen. P är på bio med några vänner så jag är solo några timmar. Tänkte antingen göra i ordning grönsaker och dipp eller en miniäppelpaj med sockerfritt toscatäcke. Inte bestämt mig än ^^ Sen blir det fler avsnitt av Orange is the new Black eller The Other Women : )
 
Dagens middag (och lunch)
 

# Första september
DATUM: 2014-09-01 | TID: 10:59:00 | KATEGORI: Vardagligt

Heej! Måndag idag vilket innebär ny vecka, nya möjligheter och 6 citroner. Jag har rast för tillfället men ska strax tillbaka. Vaknade med halsont och lite hosta imorse men just nu känns det lite bättre. Hoppas innerligt att jag slipper en förkyldning! Inga planer för ikväll mer än träning (om jag mår ok vill säga) och platta håret. Hann inte i morse så jag är riktigt rufsig : )
 
Bild från förra hösten
 
 
 

# that feeling
DATUM: 2014-09-01 | TID: 09:43:00 | KATEGORI: We♥It

 

# Hello september
DATUM: 2014-09-01 | TID: 09:01:00 | KATEGORI: We♥It