# The Healthy Box
DATUM: 2015-02-27 | TID: 11:16:00 | KATEGORI: New in

I tisdags hämtade jag ut ett paket från The Healthy Box. Känns alltid som lilla julafton när jag får paket därifrån ^^ I denna box ser jag mest fram emot att prova tvättmedlet och lilla godispåsen : ) P fick proteinbaren då den innehöll mjölk. Hej fredag förresten! Ska bli SÅ skönt med helg :D Ikväll blir det träning och mys med P.  
 
 

# Kyckling"paj" med getost
DATUM: 2015-02-26 | TID: 17:57:00 | KATEGORI: Recept LCHF

 
Ingredienser:
Färdiga kycklingbitar (jag köpte mina på coops salladsbar)
Getost
Körsbärstomater
Rödlök
Snackpaprika
Ägg
Oatly imat
Salt
Peppar
Vitlök 
Soltorkade tomater
 
 

# torsdag
DATUM: 2015-02-26 | TID: 12:01:47 | KATEGORI: Vardagligt

HELLO. Torsdag idag och snart helg! Jag jobbar till 17,30 idag och efter jobbet ska jag gå på finess och köpa en semla åt P. Han har inte ätit någon semla i år så nu är det dags :p Jag har hittills ätit två sockerfria semmelwraps ^^ Även träning blir det ikväll, ser fram emot det! : ) Igår hämtade jag ut ett paket från The Healthy Box som jag tänkte visa ikväll också, samt gårdagens mycket goda paj!
 
Dagens leggings
 

# wednesday breakie
DATUM: 2015-02-25 | TID: 11:23:48 | KATEGORI: Vardagligt

HEJ! Onsdag och löning idag! Det riktigt kliiiar i shoppingfingrarna men jag får fint vänta till Sthlm nästa vecka ^^ Annars då? Var och kikade på en mindre resväska igår då jag lånat ut min så den befinner sig redan i sthlm :p Personligen tycker jag 7-800 är dyrt för en så liten väska så jag kommer kolla om mormor har en att låna ut annars får jag slå till på en väska : ) Slutar ju 16,30 idag vilket ska bli sååå skönt! Tänkte göra paj (utan pajskal haha) till middag och vid 19 kommer Åsa till mig. Ska bli mys! ^^
 
 

# shake och the 100
DATUM: 2015-02-24 | TID: 23:16:45 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll! Jag har just lagt in räkningar för betalning och innan dess var vi och tränade. Jag körde rygg, biceps och mage. P körde cardio efter styrketräningen men jag gick hem istället. SÅ trött! Ska bli skönt med vilodag imorgon : ) Tänk att det redan är onsdag imorgon! Imorgon slutar jag 16,30 då har jag friskvårdstimme sista timmen så då kommer jag ta en promenad, sen blir det middag med P och sen ska jag träffa en vän ^^ Well, nu blir det lite The 100 innan läggdags : )
 
Bild från instagram. Heter caloriine där : )
 

# tisdag
DATUM: 2015-02-24 | TID: 15:19:26 | KATEGORI: Vardagligt

HEJ! Tisdag idag och jag var minsann lika trött i morse som igår morse. Hade jättesvårt att somna igår så ikväll tänker jag skippa min celsius som jag tar innan träningen. Har haft utbildning på förmiddagen idag och till lunch drack jag min första shake och det gick över förväntan. Riktigt god och oväntat mättande! Jag har vaniljsmak och blandade med äppeljuice. Dock gick jag ifrån köket på slutet för då var det en som skulle äta strips.. Som jag älskar strips alltså (inte min mage dock så äter ju inte sånt). Haha. Kommer köra shake istället för lunch till och med nästa vecka då jag har en liten paus eftersom vi ska till sthlm och då tänker jag äta som jag vill (fast nyttigt då) : ) Ser fram emot att besöka både Kungshallen, K25 och Blueberry ^^
 
 

# tonight
DATUM: 2015-02-23 | TID: 23:07:38 | KATEGORI: Vardagligt

Heeej. Vi ligger i soffan och kikar på Gas Monkey Garage just nu och har just ätit mango : ) Träningen tidigare ikväll gick bra, körde ben och triceps. Imorgon ska jag börja med Herbalife shake, så istället för lunch så ska jag dricka en shake. Tror det kommer gå bra då jag bytt ut lunchen mot juice tidigare och det har ju gått bra ^^ De enda jag är orolig över just nu är smaken :3 Haha. Fanns bara en mjölkfri sort och det var vanilj. Anyways, bra måndag! : )
 
 

# m o n d a y m o r n i n g
DATUM: 2015-02-23 | TID: 10:20:00 | KATEGORI: Ätbart

HEJ. Måndag morgon och jag dricker celsius. Sååå trött. Alltid svårt att somna på söndagskvällarna, haha. Jag vaknade i alla fall med rejäl träningsvärk i bröst och axlar idag, så gött! Ikväll får vi se vad det blir för träning, lutar åt triceps och ben. Woop!  Ska beställa pulver från Herbalife också, och köra det en månad. Får se om jag byter ut både frukost och lunch eller om jag börjar med att byta ut lunchen : ) Drömde till och med om olika sätt att dricka shaken på inatt, olika smoothiekombinationer osv.. x)
 
 

# vår i luften
DATUM: 2015-02-22 | TID: 22:18:59 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll! Jag ska strax hoppa in i duschen och sen ska vi fortsätta kika på The 100 : ) Eventet tidigare idag var riktigt trevligt och intressant och efter det var jag och P och tränade. Jag körde bröst och axlar. Gött! Ikväll har vi ätit efterlängtad nachos. Första gången för i år som jag åt nachochips. Mums! Nu är jag redo för ännu en arbetsvecka, tidiga pass denna vecka. Heja!
 
 

# bra saker
DATUM: 2015-02-22 | TID: 14:13:04 | KATEGORI: Vardagligt

♡ Det går riktigt bra med träningen just nu
♡ Jobbar tidiga passet till veckan
♡ Det känns att våren är på väg
♡ Om 1,5 vecka åker jag och mitt hjärta till Sthlm i fyra dagar 
♡ Jag har funnit nya härliga vänner
♡ Livet känns bra ♡ 
 
 Längtar så till sommar och värme!


# semmelwrap
DATUM: 2015-02-22 | TID: 13:59:19 | KATEGORI: Ätbart

HEJ! Jag sitter i soffan en sväng just nu och sambon är utepå. Har en ganska lugn söndag framför mig. Ska ta en dusch om ett tag och vid halv 4 ska jag åka med en kollega på ett event för Forever Living hos en annan kollega. Spännande! Om jag hinner så jag iväg till gymmet efter det : ) Igår när bästis var här så gjorde vi semmelwraps, åt chips och kollade på Constantine. Min första semla för i år och den var SÅ SÅ god! Och väldigt mättande ; ) Receptet kommer som alltid från Bakasockerfritt ^^ Denna kommer jag definitivt göra igen inom en snar framtid! 
 
Bra kväll! ♡ 

# a smoothie kind of day
DATUM: 2015-02-21 | TID: 15:08:18 | KATEGORI: Ätbart

Heej! Vi startade dagen med en rejäl sovmorgon som följdes av en brunch här hemma. Fick min efterlängtade smoothie : ) Sen dess har jag hunnit duscha (behövde tvätta håret) vika tvätt och fixa lite här hemma. Blir sen lunch typ vid 16 och sen vid 17 ska jag möta upp några vänner och gå på ett event som Citygym har ^^ Vid 19 kommer bästis hem till mig för lördagsmys : )
 
Ananas- och blåbärssmoothie toppad med hampafrön, kokosflingor och mullbär
 

# friday breakfast
DATUM: 2015-02-20 | TID: 11:09:54 | KATEGORI: Ätbart

Hey! Bästa dagen på veckan är här, f r e d a g hela dagen! ^^ Jag var förvirrad imorse igen, var helt säker på att det var lördag :3 Kanonväder var det idag också, har verkligen fått vårkänslor : ) Jobbar i vanlig ordning till 18 idag och då ska jag äntligen få hämta ut mitt paket. Igår jobbade jag över och dessutom kom det två tåg så jag fick verkligen stressa för att hinna till FitCampet. Gick ganska bra där förresten. Var inte jättenöjd med resultaten, men å andra sidan var jag bara med halva tiden så jag tycker det är okej ändå. Kommer vara paus i två veckor sen kommer dom köra igång igen. Jag kommer dock ge deras shakes en chans då jag fortfarande har ganska många kilon som jag vill tappa ^^ Anyways, ikväll ska vi äta god mat (ska bara komma på vad) och sen ska jag och P träna : )
 
 

# torrrsdag
DATUM: 2015-02-19 | TID: 15:14:55 | KATEGORI: Vardagligt

TJAO! Torsdag idag vilket innebär jobb i vanlig ordning och efter jobbet ska jag hämta ut ett efterlängtat paket på coop, springa hem och byta om och sen iväg på FitCamp : ) Ska bli roligt att se om det blivit nå resultat ^^ Sen verkar det som att det är "paus" en vecka och sen kör FitCamp igång igen i fyra veckor. Hoppas på det i alla fall! Inga andra planer för ikväll vilket känns ganska skönt : )
 
Arkivbild
 

# trött onsdag
DATUM: 2015-02-18 | TID: 19:35:38 | KATEGORI: Ätbart

HEJ! Jag ligger i soffan just nu och ska strax kika på New Girl. P åkte just iväg för att se film. Sååå trött idag. Och haft en dålig dag. Ska bli skönt att slappa i soffan hela kvällen (förutom ett kort besök på coop som jag ska göra senare). Till middag åt vi kycklingburgare, riktigt gott! : )
 
 

# bra kväll
DATUM: 2015-02-17 | TID: 23:18:54 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Jag har just tagit tag i lite disk, druckit en shake och innan det var vi på gymmet. Fick till ett riktigt bra pass med lite blandade övningar, och så gjorde jag PB i armhävningar, 17 stycken! Blev så glad :D Mitt tidigare PB var 12 ^^ Någonting mindre roligt var att det inte blev någon semla. Dom som sålde semlor jag kunde äta gjorde bara dem på beställning, vilket i n t e framgick på deras hemsida. Dumt! Imorgon kväll ska jag göra semmelwraps istället : ) Nu ska jag hoppa in i duschen!
 
Älskar mitt linne från gina ^^
 

# fettisdagen
DATUM: 2015-02-17 | TID: 12:28:38 | KATEGORI: Vardagligt

HEJ! Tisdag och fettisdagen. Som jag uttalar FETTISdagen : ) Jag jobbar till 18 idag och då ska jag hem och äta middag med P och sen blir det förhoppningsvis en semla ^^ Finns ett bageri här i Ljusdal som både säljer mjölk-gluten- och sockerfria semlor. Tummen upp! Har aldrig köpt en färdig semla tidigare så jag hoppas det finns kvar när sambon ska köpa semlor idag : ) För övrigt så är det träning som gäller ikväll, längtar redan! Kör hårt med armhävningar och benböj just nu eftersom det är avslutning på FitCamp (för denna gång) på torsdag : ) Igår var jag förresten sjukt sugen på banana split som vi hade kvar sen helgen, men jag var duktig och åt lite mango med sambon istället ^^
 
 

# vegetarisk paj
DATUM: 2015-02-16 | TID: 19:54:54 | KATEGORI: Ätbart

God kväll. Jag håller på och steker kycklingburgare just nu, och till det blir det hemmagjorda strips : ) När vi var i Hudik i lördags så köpte jag engångspajformar som jag använde igår. Gjorde två vegetariska "pajer" som jag åt till lunch idag (och en till imorgon) med kalkon till. Så enkelt och gott! Eftersom jag inte gillar pajdeg så hade jag bara i innehållet, så egentligen är det väl bara omelett fast i finare formar ; ) Anyways, kvällen ser ut att bli lugn förutom några svängar ner till tvättstugan. Både Constantine och Grimm väntar på oss ; )
 
 
Den innehåller ägg, vatten, färsk broccoli, tomat, getost och rödlök
 

# monday breakie
DATUM: 2015-02-16 | TID: 11:58:48 | KATEGORI: Ätbart

Hello! Härligt med måndag och ny vecka! Jag vaknade med otrolig träningsvärk i ben och rumpa sen gårdagens benböj. Gött! Jobbar till 18 denna vecka och idag efter jobbet har vi tvättstugan. Beroende på vädret blir det kanske en powerwalk, annars tänkte vi köra hemmaträning då gymmet är stängt idag. 
 
 

# sunday - funday
DATUM: 2015-02-15 | TID: 23:39:35 | KATEGORI: Vardagligt

 
God kväll. Strax läggdags för min del, tänkte bara kika in här först. Vi hade härlig sovmorgon här idag, och efter frukost och banana split (åt aldrig igår) så drog vi på gymmet. Jag körde ben, axlar och mage och fick till ett riktigt bra pass.  Lite ovant att träna dagtid då vi alltid tränar kväll annars men det gick bra. Efter träningen var vi och slängde skräp, handlade på Lidl och sen hem och storstädade lägenheten. Lite middag efter det sen drog jag och J på bio och såg Fifty Shades of Grey. Jag tyckte filmen var riktigt bra : ) Har dock inte läst böckerna än men det ska jag minsann göra nu! ehehehehe. Helgen har varit finfin och det känns bra att kicka igång en ny vecka imorgon ^^
 
 

# härlig alla ♡ dag
DATUM: 2015-02-14 | TID: 21:51:21 | KATEGORI: Ätbart

God kväll! Jag ligger i soffan och kikar på New Girl medans pojkvännen är på gymmet. Var meningen att jag också skulle träna men jag fick ont i magen så då stannade jag hemma istället. Dagen har för övrigt varit väldigt mysig. Sovmorgon, god frukost, öppnade paket som vi fick från svärmor (valfri upplevelse hos live it ^^) och så fick jag fina örhängen av P , sen får jag och P till Hudik. Fyndade en kappa från VILA för 175:- (kostat 699!) och lite småsaker på Clas Ohlson och vid 16 hade vi bord på Route 84. Otrooligt god mat även denna gång : ) Om vi orkar så ska vi äta banana split när P kommer hem annars tar vi det imorgon istället ^^ Anyways, bra dag! ♡ 
 
Kycklingfilé med bacon och soltorkade tomater, dollar chips, sallad, majs och bea, bbq sås och sweet chilisås. NOM!

# friday breakfast
DATUM: 2015-02-13 | TID: 10:08:30 | KATEGORI: Ätbart

HEJ FREDAG (den trettonde) ! Bästa dagen på hela veckan och dessutom så skiner solen : ) Jag vaknade med en rejäl träningsvärk i benen imorse men nu känns det lite bättre ^^ Passet igår tog verkligen på mage, ben och axlar! Idag jobbar jag i vanlig ordning till 17,30 och då ska jag hem och äta middag och sen ska jag träna med brorsan : ) 
 
 

# kvällsgott
DATUM: 2015-02-12 | TID: 22:19:26 | KATEGORI: Ätbart

God kväll. Jag kom hem från sista FitCamp passet för ett tag sen och sen dess har jag hunnit starta en diskmaskin och ätit en god macka : ) Nu inväntar jag sambon som snart kommer hem från gymmet och då blir det lite seriemys innan läggdags. Och så en dusch såklart ^^
 
Recept på mackan finns här. Jag hade på mosad avokado, kyckling och tomat
 

# perfection
DATUM: 2015-02-12 | TID: 10:19:00 | KATEGORI: Vardagligt

Tjao! Torsdag idag och jag har tagit fram mina vita converse igen : ) Känns helt klart som att det är lite vår i luften ^^ Efter jobbet idag ska vi snabbt äta middag, vila lite och sen är det dags för sista FitCamp passet för denna gång. Känner mig peppad! : ) Ska även köra ett varv med dammsugaren för usch va snabbt det blir dammigt :3 Ska bli skönt med fredag imorgon! 
 
 Perfekt avokado! 

# bröd
DATUM: 2015-02-12 | TID: 09:44:09 | KATEGORI: Vardagligt

Igår bakade jag ett jättegott bröd som jag hittade på Hannas blogg (hon som gjort boken Friendly Food) och det var verkligen super! Luftigt, god smak (jag uteslöt brödkryddorna) och passade perfekt till mosad avokado : ) Ni hittat receptet häär
 
 

# new in
DATUM: 2015-02-11 | TID: 21:31:39 | KATEGORI: New in

Igår fick jag ett paket från HM och den innehöll de fina plaggen nedan
(plus en allahjärtansdag present ^^) Spetsblusen tänkte jag ha nu på lördag då vi ska ut och äta : )
 
Kavaj | Spetsblus

# greys anatomy och kubb
DATUM: 2015-02-11 | TID: 20:30:32 | KATEGORI: Ätbart

God kväll. Sambon är iväg på filmkväll med kompisarna och jag har just placerat mig i soffan framför Grey's Anatomy. Har hunnit baka kubb också och nu står en omgång bröd i ugnen. Ser verkligen fram emot att få testa bröder senare ikväll : ) Receptet på kubb hittar ni här ^^ Ska hugga in på en sån nu! : )
 
 

# dagens lunch
DATUM: 2015-02-11 | TID: 15:54:14 | KATEGORI: Ätbart

Min lunch idag bestod av en kalkonchorizokorv, en avokado och en halv tomat. Glömde helt bort att fixa matlåda igår så då fick det bli ett ihopplock (finns det ett ord som heter så? :p) : ) I bakgrunden står även en Njie Aloevera dryck, mango diet ^^ Anyways, gött varé! Omnomnom. 
 
 

# är med och tävlar
DATUM: 2015-02-11 | TID: 12:48:19 | KATEGORI: Vardagligt

Är med och tävlar om en Mix&Go Pro hos Vitt eller svart
Tävlingen finns här : )
 
 

# vår i luften
DATUM: 2015-02-11 | TID: 11:23:56 | KATEGORI: Vardagligt

HEEJ! Onsdag idag och jag är en riktig tröttis. Dels i kroppen sen gårdagens FitCamp pass (som gick bra ^^) och trött i huvudet pga för lite sömn :p Idag är det dock vilodag vilket ska bli skönt! Antingen så ska jag träffa en vän ikväll eller så ska jag ligga i soffan och kika på senaste Grey's Anatomy : ) Igår fick jag ett paket från HM också så ikväll tänkte jag visa vad jag fick ^^
 
Blommor is the shit :D
Imorse
 

# nike
DATUM: 2015-02-10 | TID: 17:27:36 | KATEGORI: Vardagligt

Älskar träningskläder, speciellt från Nike : ) Tycker snygga träningskläder gör att
träningen blir roligare och jag blir mer motiverad. Dessutom sitter dessa väldigt bra ^^

# just another tuesday
DATUM: 2015-02-10 | TID: 15:15:13 | KATEGORI: Vardagligt

Heej! Tisdag idag vilket innebär middag direkt efter jobbet och sen FitCamp kl 20. Så peppad! : ) Är sugen på att baka bröd ikväll också, har nämligen hittat detta recept som jag tycker låter och ser väldigt gott ut. Eller egentligen har jag hittat en massa recept på hennes blogg som jag vill prova men först ut blir nog brödet ^^ För övrigt så känns livet bra idag. Har roliga saker inplanerad varje dag denna vecka och på lördag är det ju Alla ♡ Dag ^^
 
Förresten, någon som har tips på något mjölkfritt alternativ som man kan ha på ägghalvorna? (förutom kaviar och majonäs:) Citronpeppar åt jag förut men det funkar inte sen jag var sjuk :3
 
 Alltså mosad avokado på majsbröd är så gott!
 
 

# hej måndag
DATUM: 2015-02-09 | TID: 10:18:07 | KATEGORI: Vardagligt

God morgon! Härligt med måndag och ny vecka! Jag sov dåligt inatt igen, somnade sent och vaknade flera gången, typiskt för söndagskvällar. (Antar att det är för att jag har sovmorgon på helgerna) men utöver det är mår jag bra : ) Slutar 17,30 denna vecka och efter jobbet idag ska jag på Lidl för frukt och bärhandling sen hem och tvätta. Även middag och träning tänkte jag hinna med.
 
 
 
 

# just do it
DATUM: 2015-02-08 | TID: 23:40:00 | KATEGORI: Vardagligt

.
Linne Nike / Tights HM / Skor Nike
 
God kväll! Ikväll har jag och P varit på gymmet, jag körde rygg, triceps och mage. Så skönt och roligt att bara köra styrka denna gång, helt klart roligare än att springa på bandet ; ) Känns faktiskt helt okej med måndag imorgon, har mycket roligt inplanerat i veckan som kommer och dessutom jobbar jag tidiga passet på jobbet : ) Har haft bästa helgen också, woho! 
 
 

# sun(ny) day
DATUM: 2015-02-08 | TID: 17:11:47 | KATEGORI: Ätbart

HELLO! Jag och moster startade dagen med en god brunch till några avsnitt av Sex and the City : ) Efter det tog vi en härlig promenad och det var så skönt! Till middag åt vi sallad och broccolisoppa, himla gott! Nu har hon tagit bussen hemåt igen och jag ligger i soffan och längtar efter sambon som är på väg hem ^^ Blir nog någon serie och sen träning. Får se om vi orkar tvätta också eller om vi skjuter upp det till imorgon ; )
 
Härlig dag! ♡ ♡ 

# härlig lördag
DATUM: 2015-02-07 | TID: 18:43:01 | KATEGORI: Ätbart

Hello. Jag sitter med min moster i soffan just nu och jäser efter maten.. Hon kom vid halv 12 idag och sen dess har vi varit på finess och ätit lunch, kikat lite i affärer (hittade ett assnyggt linne som jag tänker köpa till veckan) och sen sov vi lite middag innan maten : ) Till middag åt vi bakad potatis med laxröra (mmhh!) och innan det hann vi med lite färskpressad juice : ) Blir lugnt ikväll, stekt banan och någon film ^^
 
Juice på apelsin, morot och ingefära + en isbit
 

# fredagsinspo
DATUM: 2015-02-06 | TID: 16:31:46 | KATEGORI: We♥It

 

# friyay
DATUM: 2015-02-06 | TID: 11:28:58 | KATEGORI: Ätbart

HEEJ! Fredag idag och det är betydligt varmare ute så tack för det! : ) Jag jobbar i vanlig ordning till 18 och då ska jag hämta ut paket från gymgrossisten och sen ska jag hem och fixa middag. Ikväll tänkte vi äta kycklingburgare sen blir det träning och fredagsmys! ♡ Just nu ser jag dock mest fram emot att få lägga mig i soffan efter träningen ; )
 
Dagens frukost. Ananas och blåbärssmoothie, två majsmackor med avokado och kyckling + ett ägg
 

# avocado
DATUM: 2015-02-05 | TID: 11:25:33 | KATEGORI: Vardagligt

HELLO! Torsdag idag och solen skiner : ) Jag drömde att jag var i LA inatt, och att jag hade magrutor som jag kollade på hela tiden (för att se att dom verkligen var där x) och att mamma jobbade som frisör :p Var lite förvirrad när jag vaknade ^^ Idag jobbar jag till 18 i vanlig ordning och då ska jag förhoppninigsvis på coop och hämta ut ett paket och sen ska jag äta en snabb middag innan FitCamp kl 20. Riktigt laddad! : )
 
avocado <3

# lillördag
DATUM: 2015-02-04 | TID: 19:51:42 | KATEGORI: Ätbart

God kväll. Jag sitter i soffan och inväntar J : ) Arbetsdagen har gått bra, tänk att det redan är torsdag imorgon! Snart helt ju! Imorgon är det FitCamp som gäller igen (längtar redan!) på fredag är det fredagsmys med min älskling (med träning såklart) ♡ och på lördag kommer min moster hit och ska bo här tills på söndag ^^
 
Kvällen till ära har jag doppat jordgubbar (oväntat söta och goda) i sockerfri mörk choklad : )
 
 

# onsdag morgon
DATUM: 2015-02-04 | TID: 08:11:55 | KATEGORI: Ätbart

God morgon! P åkte för en liten stund sen och jag ligger i soffan.. Funderar på att sova en stund till, börjar ju inte förrän 9,3O : ) Jag vaknade med träningsvärk i ben och axlar idag, skönt att träningen tog igår ^^ Idag är det vilodag och ikväll ska jag träffa J : ) Ikväll ska jag och P boka hotell också för i början på mars ska vi till Stockholm ^^
 
Dagens frukost
 

# bra tisdag
DATUM: 2015-02-04 | TID: 00:05:46 | KATEGORI: Vardagligt

Heej. Tänkte bara kika in här innan jag ska lägga mig. Vilket jag ska göra nu : ) Ska upp med P imorgon vid 7 redan då han ska iväg över dagen. Fitcampet ikväll gick bra och min kropp är helt slut nu. Skönt ^^ Förutom träningen ikväll har jag fixat matlådor inför imorgon och torsdag. Omelett med paprika, getost och rödlök. Hörs imorgon!
 
Innan träningen
På väg till träningen
Kvällsmål
Matlådor inför imorgon och torsdag
 
 
 

# tuesday
DATUM: 2015-02-03 | TID: 09:11:12 | KATEGORI: Vardagligt

HELLO. Tisdag idag och jag är himla trött. Haft möte nu på morgonen och klev upp en timme tidigare än vanligt :3 Anyways, jobbar till 18 och då ska jag hem och äta middag och sen blir det första Fit Camp träningen. Har ju varit sjuk de första två veckorna men nu tänkte jag bannemig komma iväg : ) Är fortfarande trött i kroppen sen jag var sjuk så det kommer bli en spännande kväll ; )
 
Bild från gårdagens pass på gymmet
 

# tonight
DATUM: 2015-02-02 | TID: 22:14:16 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll. Vi hem hem från gymmet för en liten stund sen och nu ska vi äta lite till Gas Monkey Garage ^^ Körde ett lugnt axel och tricepspass, skönt! Får bli tidigt i säng ikväll då det är möte innan jobbet imorgon. Puuuh, lång tisdag! Invigde nya väskan som jag fick av brorsan till gymmet idag, me like! : )
 
 

# För ett år sedan
DATUM: 2015-02-02 | TID: 10:44:31 | KATEGORI: Vardagligt

.. så bakade jag lchf semlor : ) Även i år tänkte jag baka dessa då jag minns att de var underbart goda. Dock är jag mest förtjust i locket. Men än är det inte fettisdagen på några veckor. Hej förresten! Måndag idag och jag var enormt otaggad när jag vaknade imorse. Tror det har att göra med att magen fortfarande krånglat lite, och att det är över en vecka sen jag tränade :3 Ikväll tänkte jag dock besöka gymmet med hjärtat. Ska bli roligt : ) När ska det sluta snöa förresten? Fick plumsa hela vägen till jobbet typ :3
 
 

# gifts
DATUM: 2015-02-01 | TID: 22:22:40 | KATEGORI: New in

Det ni ser nedan fick jag av brorsan i sen julklapp ^^ Har faktiskt kikat på både tröjan
och väskan tidigare men inte slagit till så jag är mer än nöjd : )
 
 

# hummus
DATUM: 2015-02-01 | TID: 21:03:01 | KATEGORI: Recept

God kväll. Jag ligger i soffan och kikar på Modern Family medans P är iväg och tränar. Tidigare idag gjorde jag lite matshopping inför veckan men utöver det har det varit rätt lugnt. Åt hummus till middag igen (och kokt potatis), älskart! Har även ätit årets första smågodis. Var gott med några stycken men sen räckte det : ) Blir lugnt tills läggdags, en dusch och så serier i soffan med P ♡ Juste, och så ska jag boka biljett till Summerburst i Sthlm i sommar :D
 
 
Hummus:
1 burk kikärter
3 msk olivolja
1 msk citron
1 vitlöksklyfta
salt 
 
Blanda allt i en matberedare och njut : )