# mys
DATUM: 2014-10-31 | TID: 22:20:52 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll! Sambon kom just hem från gymmet så nu blir det fredagsmys framför Hercules : ) Tidigare ikväll åt vi hasselbackspotatis och kycklingfilé och sen gjorde jag i ordning sockerfri snickerskaka och lchf bounty. Bountyn ligger dock i frysen fortfarande så choklad får dom på sig imorgon. Så himla skönt med helg, wiiee!
 
 

# lunch
DATUM: 2014-10-31 | TID: 14:32:32 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Jag är hemma och äter lunch just nu och kikar på New Girl. Såå himla trööött! Ska tillbaka om en stund och då jobbar jag till 17 sen tar jag helg. Fick sluta en timme tidigare idag, så skönt!
 
Finväder idag åh
 

# friday
DATUM: 2014-10-31 | TID: 09:24:00 | KATEGORI: Vardagligt

 
God morgon! Jag är så jäkla förkyld idag, haha. Pallrade mig dock till jobbet ändå. Blir jag sämre går jag hem :3 Tur man bor nära! Skönt med fredag är det i alla fall! Jag har inga planer för ikväll mer än middag och soffhäng med sambon. Vill bli bättre till imorgon eftersom jag ska på kalas då : ) Bjuder på två bilder på morgonens smoothie som i vanlig ordning gjordes på ananas, blåbär, osockrad mandelmjölk och nyponpulver ^^
 

# trött
DATUM: 2014-10-30 | TID: 22:53:57 | KATEGORI: Vardagligt

Heeej. Jag ligger i soffan och är supertrött. Inväntar P som är på gymmet och när han kommer hem blir det förhoppningsvis sovdags. Tidigare ikväll så åt vi middag (kycklingburgare igen) till ett avsnitt av The Flash och sen sov jag i soffan en stund innan vi gick ut på köpingen. Hittade en massa på både Kardemumma och Fifty men jag var inte alls på shoppinghumör plus att jag hade huvudvärk så dit får jag kika in någon annan gång istället ^^ Härligt med fredag imorgon hörni! Veckans bästa dag, wiiee!
 
 

# torsdag
DATUM: 2014-10-30 | TID: 12:06:59 | KATEGORI: Ätbart

Hello. Lägesrapport: halsen bättre men är väldigt snorig istället :3 Vaknade fler gånger inatt av att jag var supertäppt i näsan >< Utöver det så är det bra. Helgen närmar sig, familjen är uppe så det blir lite kalas i helgen : ) Imorgon tänkte jag baka lite lchf godis så jag också har något att äta i helgen. P har beställt nyttigare snickerskaka så det tänkte jag också slänga ihop. Ikväll hoppas jag på att få komma iväg på spöknatta ^^ Igår såg vi förresten senaste avsnittet av Marvel Agents of SHIELD. En av mina favoritserier! Till det åt vi grönsaker och dipp. Nom! 
 
 

# te
DATUM: 2014-10-29 | TID: 20:57:05 | KATEGORI: Vardagligt

Mitt nya te som jag fick i The Healthy Box : )
 
 

# min onsdagskväll
DATUM: 2014-10-29 | TID: 20:54:43 | KATEGORI: Ätbart

God kväll. Det blev en favorit i repris till middag ikväll, nämligen kycklingburgare. Tänkte passa på och göra god mat nu när jag ändå inte tränar om kvällarna : ) Annars brukar vi äta sallad eller soppa innan gymmet och det är ju också gott men inte lika roligt :p P är iväg och tränar just nu och jag ska se ett avsnitt av New Girl och dricka te. Vill också träna men jag känner att det är lika bra att vila så jag inte blir sämre :3
 
Omnomnom..

# hello kitty
DATUM: 2014-10-29 | TID: 15:15:00 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Jag är precis som igår hemma på lunch och äter grekisk sallad : ) Härligt att solen lyser, när jag gick till jobbet imorse så regnade det :3 Blir lika lugnt ikväll som igår kväll. Halsen är sämre och huvudet värker. Igår började vi kolla på End of Days så den ska vi nog fortsätta se på ikväll ^^ Funderar på middag också men jag har inte kommit på nå än.. Är väldigt sugen på kycklinghamburgare ^^
 
Bild från igår kväll
 

# The Healthy Box
DATUM: 2014-10-28 | TID: 20:40:10 | KATEGORI: Vardagligt

Alltså jag älskar denna boxen som jag hämtade ut idag. Verkligen perfekt! Nytt te (i'm a tea lover!) raw agave sirap som jag ändå tänkt köpa i helgen, cashewnötter till P och Nobe sockerfria aloe vera dryck med grapefrukt som jag velat testa så länge : ) Ska även bli spännande att prova Raw Chocolate och Eat Natural bitarna ^^ Wiiee, känns som julafton!
 
 

# laxröra med bakat potatis
DATUM: 2014-10-28 | TID: 20:30:31 | KATEGORI: Ätbart

God kväll. Jag sitter i soffan och är supertrött. Till middag åt vi laxröra med bakad potatis och jag är fortfarande supermätt. Till maten såg vi senaste avsnittet av Gotham : ) Har inga direkta planer för kvällen mer än att ligga i soffan med P ♡ och lägga mig tidigt. Vore skönt om halsondet försvann till imorgon faktiskt :3 Imorgon är det förresten onsdag, härligt!
 
 

# tisdag
DATUM: 2014-10-28 | TID: 14:46:00 | KATEGORI: Vardagligt

Heej. Jag vaknade med halsont i morse, så himla ovärt. Kände av redan igår kväll men trodde det skulle försvinna under natten :3 Är på jobbet nu i alla fall, känns bra att vara tillbaka! Har lunch just nu och äter grekisk sallad. Hade inte så mycket till matinspiration igår :p Efter jobbet ska jag hämta ut två paket, ett från The Healty Box och en julklapp : ) Har inte så många klappar kvar att köpa nu, hihi ^^ Verkar inte bli någon träning ikväll så då blir det nog soffan och serier istället : ) Och kanske gomiddag?
 
Muppbild på Ceasar och mig från i lördags :p
 
 

# Ikväll
DATUM: 2014-10-27 | TID: 23:07:44 | KATEGORI:

Färskpressad juice på äpple, apelsin och morot ^^ 
Kvällsfika

# falafel
DATUM: 2014-10-27 | TID: 21:08:48 | KATEGORI: Vardagligt

HELLO. Jag har varit hemma idag, inte alls mått bra och feber har jag haft också. Känner mig lite bättre ikväll så tänker jobba imorgon. Mest legat i soffan idag, och gjorde i ordning falafel (köpta) till middag. Var väl inte jättegott kanske, kikärtsbiffarna jag gjorde förut var mycket godare så de blir det nästa gång ^^ Jag och P började kolla på en ny serie (ehehehehe hej serienördar!) idag som heter Constantine, bra men nääästan lite för läskig för min del :p Förresten, från och med idag och en månad framåt så har vi bestämt oss för att vara ifrån socker och onyttigheter så som popcorn, friterat osv osv.. Spännande! Nu ska jag starta diskmaskinen och slänga mig i duschen, hörs imorgon! 
 
Köpte ett nytt te igår som är himla gott!
 

# söndag
DATUM: 2014-10-26 | TID: 22:24:00 | KATEGORI: Vardagligt

Hello! Vi startade dagen med god frukost och sen for jag, Tom och Marwin in till stan en sväng. Hittade en jättefin jacka från Didriksons som jag tyvärr inte köpte och nu ångrar jag mig :3 Vid tre tiden åt vi sen lunch och sen traskade jag och Ceasar mot tåget. Vi åkte snabbtåget så det tog bara 3 timmar från Sthlm till Ljusdal ^^ Ikväll har jag och mitt hjärta handlat mat, ätit pizza och kikat på Grimm. Nu är det äntligen läggdags! 
 
 
 

# stan
DATUM: 2014-10-25 | TID: 20:52:53 | KATEGORI:

Hello. Vi har spenderat dagen i stan och kom hem för en liten stund sen. Har både fikat och ätit middag på kungshallen : ) Har köpt ett beeswax till mina nike skor och ett schampo
. Var meningen att jag skulle prova en vinterjacka på intersport men det glömdes bort så det får bli imorgon ^^ 


# Sovdags
DATUM: 2014-10-25 | TID: 01:13:06 | KATEGORI:

God kväll (natt). Jag ligger i soffan och ska strax sova. Är riktigt trött! Tåget var sent så vi var framme typ 35 minuter senare än planerat och så regnade det när vi kom fram :3 Ikväll har vi druckit te och ätit mackor ^^ 


# smoothie
DATUM: 2014-10-24 | TID: 13:57:32 | KATEGORI: Ätbart

Hello. Jag är hemma idag. Mage som krånglar och huvudvärk. Bah. Ska boka sista minuten tågresa till mig och Ceasar snart, och föra över senaste Greys Anatomy avsnittet till mobilen. Och duscha, sminka mig och fixa håret.. 18.1O går tåget, tralalalala.. 
 
Dagens sena frukost (åt vid 12) 
(mobilbilder)
Ananas smoothie med nyponpulver toppad med kokos flakes oh mullbär

# today
DATUM: 2014-10-23 | TID: 21:26:50 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Jag har varit hemma från jobbet idag. Fick tråkiga besked imorse om att jag blivit varslad från och med idag (jag och nio till ungefär) och eftersom jag har två månaders uppsägningstid så jobbar jag fram till jul ungefär. Har känt mig både ledsen, besviken och arg men å andra sidan vet jag hur denna typen av jobb fungerar så nu känns det lite bättre. Har både en plan b och c så jag känner mig lugn : ) Dagen har gått till att packa, jag och lillebror Ceasar åker till familjen i Sthlm imorgon ^^ och så har jag slagit in paket. Var liite krångligt att slå in sparkcyklarna men det gick : ) Ikväll har jag och P ätit kycklingburgare igen och sen var vi iväg på gymmet. Körde ett grymt bra bröst och axelpass. Nu blir det kvällsmys framför Marvels Agents of SHIELD ^^
 
Dagens lunch, köpt färdigrätt; kyckling med röd curry
 

# kycklingburgare
DATUM: 2014-10-22 | TID: 23:25:26 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll! Kom hem från gymmet för en stund sen (I know, blev skitsent ikväll, igen..) och nu dricker jag shake. Hann inte slå in presenterna ikväll utan får göra det imorgon kväll istället ^^ Tidigare ikväll hämtade vi ut ett paket från gymgrossisten och så åt vi supergoda kycklingburgare till middag. Jag brukar byta ut hamburgerbröd mot rostat bröd då det är så himla mycket godare. Tips! Annars hade vi på sallad, tomat, rödlök, kalkonbacon och hamburgerdressing. MEGANOM! Nu ska jag slänga mig i duschen, hörs imorgon! 
 
 

# onsdag
DATUM: 2014-10-22 | TID: 11:31:03 | KATEGORI: Vardagligt

Heeej. Onsdag idag och vi blickar mot helgen igen! ^^ Jag har faktiskt mina nya skor på mig idag, men gick en omväg till jobbet så jag skulle slippa gå i lera : ) Förresten hämtade jag ju ut min mobil igår. Började med att jag tappade den i juli och spräckte skärmen. Lagade skärmen i sthlm men upptäckte då att kameran inte fungerade samt att det bara gick att prata i hansfree. Skickade in den till halebop på garanti men fick svar att garantin inte gällde eftersom en "obehörig" hade bytt skärmen och att kameran och högtalaren var trasig och inte gick att laga. Valde att få tillbaka mobilen ofixad och var märkte jag igår? Jo att kameran funkar, alltså har dom lagat den då det stod att det var en kabel som lossnat. Så nu är jag nöjd tjej igen ^^ Hihi. Anyways, ikväll är det träning och lite presentinslagning som gäller : ) 

# nike air force 1
DATUM: 2014-10-21 | TID: 22:45:42 | KATEGORI: New in

Hello. Vi kom just hem från gymmet och har just druckit en shake. Mage, biceps och rygg stod på kvällens schema. PEPPT! Nedan ser ni skorna som jag hämtade ut idag. Fick dom faktiskt av min fina sambo i sen 3 års present ♡ ♡ Dock är ju inte vädret det bästa för dessa vita skor just nu så de får ligga kvar i lådan någon dag till ^^ Nu ska jag slänga mig i duschen. Ska upp tidigt och gå på möte imorgon :3 Baaah. Puss!
 
 

# 2O14 - 1O - 21
DATUM: 2014-10-21 | TID: 14:56:28 | KATEGORI: Vardagligt

HELLO. Redan tisdag! Jag var relativt utvilad när jag vaknade imorse vilket kändes skönt. Är hemma på lunch nu, fiskgratäng, broccoli och brysselkål. NOM! När jag slutar ska jag hämta ut mitt paket från Zalando (som innehåller mina skooor!) och sen har vi tvättid ikväll. Ska även hinna med gymmet och att lägga mig i rimlig tid för imorgon börjar jag 45 minuter tidigare :3 Onsdag imorgon åh, tänk va snabbt veckorna går. Snart är det jul ; ) (64 dagar för den som räknar alltså)
 
Två bilder från i söndags 
 
 

# förändring
DATUM: 2014-10-20 | TID: 11:00:00 | KATEGORI: Vardagligt

Dear monday. Jag sov så himla dåligt inatt. Somnade sent som f*n, vaknade tusen gånger och drömde konstiga drömmar. Var helt slut när jag vaknade och skallebank på det. Bara att äta frulle, ta en ipren och pallra sig till jobbet : ) Efter jobbet ska jag hämta ut paket (min gamla mobil som fortfarande är trasig :3) äta middag, hämta lite grejer hos J och sen träffa Evelina : ) Otroligt längesen vi sågs så det är verkligen på tiden! Någonting mer som det är på tiden med är en träff mer frisören. Månaderna bara springer iväg och nu är det dags igen. Är dock sugen på lite mer förändring än bara klippning. Kanske lite färg såhär på höstkanten? Kortet nedan är från oktober 2011, älskar brunt! Fördelen med mitt hår just nu är dock att jag slipper hålla efter med färgning ; ) Får klura lite till tror jag ^^
 
 

# träningspass
DATUM: 2014-10-19 | TID: 23:16:25 | KATEGORI: Träning

God kväll. Jag sitter nyduschad i soffan och gäspar. Tränade till halv 11 ungefär och har sen dess druckit shake. Sååå trött. Körde axlar och bröst blandad med cardio. Hej svettpass! Imorgon är det vilodag vilket känns skönt. Ingen söndagsångest faktiskt, känns helt okej med måndag och jobb imorgon : ) Tralalalalala..
 
 

# perfect sunday
DATUM: 2014-10-19 | TID: 20:47:54 | KATEGORI: Vardagligt

HEJ! Jag har haft en riktigt bra söndag hittills. Sov till 12 (hej sovmorgon!), åt en god frunch. Vilade lite. Sen åkte vi till ljusnan och gick en bit längs ljusnanleden. Har varit otroligt fint väder idag! Till middag var det meningen att vi skulle äta hemmagjorda hamburgare men eftersom vi inte hittade kycklingburgare på de fyra mataffärer (!!) vi var på så slutade det med att vi köpte utemat istället :p Nu har just maten inför veckans matlådor blivit klara så nu ska vi dricka celsius (vi har även beställt ett flak celsius från gymgrossisten idag) och kila till gymmet. 
 
 

# min lördagskväll
DATUM: 2014-10-18 | TID: 22:48:21 | KATEGORI: Vardagligt

Tjao. Jag ligger i soffan och myser och har just sett senaste avsnittet av Grey's Anatomy. Älskar verkligen den serien! P är iväg på filmkväll men han kommer nog hem snart : ) Tidigare ikväll så åt vi toast med hemmagjorda strips och sen for vi till gymmet. Ben och triceps på dagens schema och mina triceps värker än :3 Haha. Nu ska jag surfa runt efter lite julklappar ^^
 
Min väska fyndade jag på loppis för en tjuga i somras ^^
 

# Tea time
DATUM: 2014-10-18 | TID: 14:37:59 | KATEGORI: Vardagligt

Just nu. Myskläder, rött te och New Girl ^^

# best thing
DATUM: 2014-10-18 | TID: 12:13:56 | KATEGORI: Ätbart

Morrn! Jag klev upp vid 1O imorse och gjorde i ordning lördagsfrukost. Så skönt med sovmorgon! Nu har jag precis gjort mig i ordning då vi ska ut och kika i lite affärer : ) Inga direkta planer för dagen mer än lite skåprensning, träning och god middag ^^
 
 
Smoothie bowl: Smoothie på ananas, mango, blåbär, passionsfrukt, mandelmjölk, lite äppeljuice. Toppad med hampafrön, kokos flakes och mullbär. -  DELISH!

# perfect
DATUM: 2014-10-18 | TID: 00:10:00 | KATEGORI: Vardagligt

Heeej .Jag ligger i soffan med matkoma och är riktigt trött. Träningen gick riktigt bra, körde mage, rygg och biceps. Efter det har vi kikat på Arrow och ätit gött. Var första gången jag åt jordnötskrokar och dom var helt okej. Den lilla skålen innehåller fransk nougat och är min ; ) Nu tänkte jag släpa mig i säng. Ska bli så skönt med sovmorgon imorgon! : ) 
 
 

# 1O saker
DATUM: 2014-10-17 | TID: 18:00:00 | KATEGORI: Vardagligt

 
1O saker jag är glad/tacksam över;
 
♡ Det är fredag
♡ Det är 68 dagar kvar till julafton
♡ Jag ska träna ikväll
♡ Jag mår bra
♡ Om en vecka är det löning
♡ Imorgon ska jag senaste Grey's Anatomy avsnittet
♡ Jag har redan handlat många julklappar ^^
♡ Det snöar inte
♡ Jag har himla fin(a) sambo, familj och vänner
♡ Sovmorgon imorgon
 
 

# f r e d a g
DATUM: 2014-10-17 | TID: 10:46:00 | KATEGORI: Vardagligt

Äntligen är bästa dagen på veckan här : ) Jag vaknade med träningsvärk i axlarna imorse, riktigt skönt! Men köttade på rätt bra igår så det var lite väntat ; ) Ikväll väntar samma koncept fast med biceps och rygg. PEPP! Annars ikväll så är det soffmys med P som gäller ♡ Och senaste avsnittet av Arrow. Och kanske fruktsallad. Namnam. 
 
 

# tröttis
DATUM: 2014-10-16 | TID: 23:41:33 | KATEGORI: Ätbart

God kväll. Ikväll år vi soppa till middag och sen kilade vi till gymmet efter att ha slängt skräp. Hoppas att alla ni som har möjlighet källsorterar! Anyways. Träningen gick kanon. Axlar och bröst blandat med cardio. Svettigt och var riktigt röd i ansiktet efteråt : ) När vi kom hem drack vi proteinshake och såg The Flash och sen åt vi varma mackor. Hann bli riktigt hungrig efter träningen då jag inte håller mig mätt speciellt länge på soppa. Jag tar tacksamt emot tips på vad man kan äta till kvällsmål efter träningen? Vi dricker ju proteinshake men ibland är jag hungrig ändå :p Behöver dock vara gluten- och mjölkfritt vilket begränsar det lite :3 TIPS NÅGON? : ) Nu ska jag sova! 
 
 
 
 
 
 

# t h u r s d a y
DATUM: 2014-10-16 | TID: 16:00:00 | KATEGORI: Vardagligt

HELLO. Jag startade dagen med utbildning på jobbet. Skön morgon! Slutar 18 i vanlig ordning och då ska jag först hämta paket (julklappar igen ^^) och sen blir det middag med P och träning ikväll. Hade ju vilodag igår och det var riktigt välbehövligt, fick mina 8 timmars sömn inatt : ) Inte för att jag var så mycket piggare imorse men :p För övrigt känns det fantastiskt skönt med fredag imorgon! ^^
 
Nya tröjan från Intersport är på idag
 
 
 

# o n s d a g
DATUM: 2014-10-15 | TID: 22:00:55 | KATEGORI: Ätbart

God kväll. Jag har just tagit en lååång härlig dusch och sitter nu i soffan och inväntar P som gör samma sak : ) Vilodag idag så då blir det soffläge och Marvels Agents of SHIELD :D Tänkte försöka komma i säng i tid också så jag slipper vara så jädrans trött imorgon ^^ Tidigare ikväll så var J här. Vi åt grönsaker med dipp, chokladbollar och pratade ♡ Bra kväll! 
 
Tomatsoppa till middag ^^
 

# Snyggt från gina tricot
DATUM: 2014-10-15 | TID: 11:36:00 | KATEGORI: Vardagligt

 
I want it all!

# hemklickat
DATUM: 2014-10-15 | TID: 09:45:00 | KATEGORI: New in

 
Vet ni vad jag beställde igår? Ihihihihihi. Har kikat på dessa ett bra tag nu men varit lite snål (läs: ekonomisk) trots att dom är mycket billigare. På Zalando finns det nämligen barnstorlekar upp till strl 40 vilket passar mig perfekt. (Har 39 egenligen men behöver en strl större på Nikeskor) Dessutom så hämtade jag paket från Vitaminvaruhuset igår och då följde det med en rabatt på 1OO kr på Zalando som jag såklart utnyttjade ^^ [Här] finns skorna

# smoothie time
DATUM: 2014-10-15 | TID: 09:14:32 | KATEGORI: Ätbart

Morrn! Jag sov jättedåligt inatt, vaknade flera gånger.. Vid halv 1 låg vi och pratade om mat för då var båda hungrig :3 Vid 3 var jag också vaken. Superdrygt! Haha. Nu är jag supertrött. Anyways. Imorse slänge jag ihop en riktigt god smoothie gjord på mango, ananas och passionsfrukt blandat med osötad mandelmjölk och lite äppeljuice. Till det åt jag mina två standard majsmackor med ägg : ) Brukar kolla på New Girl till frukosten också, lite morgonmysigt sådär ^^
 
 

# autumn
DATUM: 2014-10-14 | TID: 17:59:00 | KATEGORI: Vardagligt

HEY. Jag slutar om någon minut och då ska jag på coop och handla nachochips samt hämta ut ett paket (julklappar). Har dock inge julpapper än men det tänkte jag införskaffa nästa gång vi ska till Sundsvall vilket troligen blir i november. Köper oftast julpapper på Lagerhaus då jag giller deras mönster och så är det mycket papper för pengarna ^^ Ikväll efter middag och lite mys framför serier med P ♡ så ska vi gå och träna. Ben ikväll men jag satsar på ett cardiopass. Riktigt pepp på att svettas faktiskt! Imorgon är det onsdag och då blickar vi än en gång emot helgen : )
 
Lite bilder från lunchen
 

# t i s d a g
DATUM: 2014-10-14 | TID: 10:57:00 | KATEGORI: Ätbart

HELLO. Tisdag idag och jag knaprar på morötter : ) Har precis pratat med mamma ang presenter. Har ju två småbrorsor som fyller år i oktober ^^ Marwin och Marshall (Marshall fyller inte år men han brukar få ändå ^^) har jag köpt present till, sparkcyklar : ) Men Ceasar är det inte färdighandlat till än utan den ska jag beställa nu : )
 
Dagens frullis + smoothie
 

# bra start på veckan
DATUM: 2014-10-13 | TID: 22:39:26 | KATEGORI: Ätbart

HEJ! Jag dricker shake för tillfället och har just gjort lite juice tillsammans med P. Den blev riktigt god men jag äter vanlig lunch denna vecka. Blev ju så himla kissnödig och det blir lite dumt när man jobbar :3 Men vi får se om jag ångrar mig till nästa vecka ; ) Tidigare ikväll åt vi rester av nachos till forts av Man of Steel och sen drog vi och tränade. Körde biceps, rygg och mage blandat med löpbandet. Svettigt! Nu ser jag fram emot att få krama kudden! 
 
 

# be awesome
DATUM: 2014-10-13 | TID: 12:24:22 | KATEGORI: We♥It

Hello. Måndag morgon och jag sov himla dåligt inatt så jag är väldigt trött idag :3 Har just beställt lite mer julklappar (ihihihihihi) och nu ska jag äta ett äpple. Har träningsvärk sen gårdagens pass vilket känns väldigt bra, speciellt i axlarna. Ökade på samtliga övningar dessutom vilket är roligt för då vet man att det går framåt och att man orkar mer : ) Förresten, idag är det 72 dagar kvar till julafton! :D
 
 

# Flowers and banana split
DATUM: 2014-10-12 | TID: 21:58:18 | KATEGORI: Vardagligt

Två bilder från igår. Fick fina blommor av min älskling ♡ och efterrätten som han önskade till kvällen. Banana split ; ) Vaniljglass, banan, grädde och chokladsås. MUMS! Nu blir det lugnt med såna sötsaker på ett tag dock ^^
 
 

# mat och träning
DATUM: 2014-10-12 | TID: 21:54:12 | KATEGORI: Recept

Heeej. Vi kom tillbaka från gymmet för en stund sen (körde axlar och bröst och fick till ett bra pass!) och nu dricker jag lite shake. Ska strax ta tag i disken och duscha sen ska vi fortsätta se Man of Steel : ) Fördelen med att börja sent imorgon ; ) Tidigare idag åt vi nachos och jag slängde ihop en tonfiskgratäng som jag ska äta till lunch i veckan. Blandade Imat Fraiche (mjölkfri creme fraiche typ), Abbas tonfisk i vatten, tomat, paprika och purjolök som jag sedan hällde över broccoli och haricot vert och sen in i ugnen tills den såg klar ut ; ) Gjorde ett provsmak när den var klar och den blev riktigt god! ^^
 
 

# it's called frunch
DATUM: 2014-10-12 | TID: 14:22:00 | KATEGORI: Ätbart

HEY. Söndag och konstant regnväder = myssöndag! Jag har fortfarande på mig pyjamasen och ligger i soffan just nu : ) Vi tog en sovmorgon till 11 idag, välbehövligt! Därefter åt vi frunch och såg ett avsnitt av Sleepy Hollow. Bra serie! Nu ska jag beställa lite julklappar och kl 18 har vi tvättid. Träna ska vi göra också, får se om det blir innan eller efter 18. Tänkte även försökta mig på en tonfiskgratäng som jag har hört mycket gott om : )
 
Försökte mig på en smoothie med mango, hallon och kokosmjölk idag men det blev lite sur :p
 

# Route 84
DATUM: 2014-10-11 | TID: 18:41:37 | KATEGORI: Ätbart

Hej. Route 84 är verkligen en restaurang som vi kommer äta på igen. SÅ HIMLA GOTT! Nu ska vi dricka celsius och sen kila till gymmet. Har fortfarande matkoma men det är ben och triceps ikväll så det ska nog gå ändå ^^ 
 
 

# Romerska
DATUM: 2014-10-11 | TID: 15:34:37 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Jag sitter nyfixad i soffan och inväntar avgång. Haha. Sååå himla hungrig! Tar väl en 4O minuter att åka dit : ) Romerska var supermysigt, men som vanligt går tiden så himla snabbt. Jag tycker mest om bubblingen men det fanns både ångbastu och vanligt bastu ^^ Hörs!
 
 

# God start
DATUM: 2014-10-11 | TID: 12:06:00 | KATEGORI: Ätbart

TJAO. Här hemma klev vi upp vid 1O och mumsig frukost strax efter det. När frukosten var uppäten fick P lösa ett korsord som jag gjort. Vi ska nämligen till Romerska spa idag men det visste inte han, förrän nu ^^ Vi ska dit till 13 sen är vi nog klar där vid 14.3O och då ska vi hem och göra oss i ordning och sen ska vi åka till Forsa för att äntligen få äta på Route 84. Dollarchips here we come! : ) Ikväll lutar det åt träning och hemmagjord milkshake ; )
 
Det kanske ser lite tråkigt ut men majsbröd med bregott och ägg och citronpeppar är otroligt gott!
 

# underbart
DATUM: 2014-10-10 | TID: 20:18:48 | KATEGORI: Vardagligt

Äntligeeen är arbetsdagen över! Har haft huvudvärk hela dagen och dessutom har det varit lite körigt på jobbet idag. Skönt med helg med andra ord! Efter jobbet åkte jag och mitt hjärta direkt till gymmet där vi körde rygg, biceps och mage. Bra pass! Nu sitter jag i soffan, ska strax värma lite broccolisoppa och kika på senaste Grey's Anatomy. J får jag träffa på söndag då det blev lite sent ikväll : ) Vi blev bjuden på fika på jobbet idag då en kollega slutat så jag snodde med mig den sista biten hem, eheheheh. Efterrätt!
 
Jag kommer verkligen inte överens med min mobilkamera ><
 

# f r e d a g
DATUM: 2014-10-10 | TID: 10:15:00 | KATEGORI: Vardagligt

 
HEEEJ. Äntligen är fredagen här! Regnade dock när jag kilade till jobbet imorse men jag hoppas att det har regnat klart tills ikväll : ) Ikväll ska vi iväg och träna direkt när jag kommer hem från jobbet och sen ska jag slå in paket och träffa Jessica ^^ Resterande planer skjuter jag upp till på söndag. Längtar dock som en tok till senaste Grey's Anatomy ; ) Just nu har jag rast så nu ska jag kika efter lite julklappar ^^
 
 

# bra kväll
DATUM: 2014-10-09 | TID: 22:56:44 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll : ) Jag sitter nyduschad i soffan och jag just gjort juice till imorgon. Tidigare ikväll så har vi hunnit med supergod bakad potatis med laxröra (var så hungrig att jag inte hann ta bild eheh så bjuder på en bild från förra gången vi åt det) till senaste avsnittet av Arrow och sen ett träningspass (axlar och bröst). Nu ska vi se The Flash innan vi ska sova ^^
 
 

# t o r s d a g
DATUM: 2014-10-09 | TID: 10:15:00 | KATEGORI: We♥It

HEJ. Äntligen torsdag : ) Idag regnade det inte när jag vaknade vilket var ett plus, var nästan varmt ute också ^^ Ser fram emot helgen nu, imorgon efter jobbet ska vi först träna och sen ska jag kolla Greys Anatomy och beställa julklappar. På lördag firar jag och P tre år tillsammans och det ska vi fira med Romerska på dagen (som han inte vet om ^^) och senare på dagen ska vi äta på Route 84 utanför Forsta (japp, bokade bord igår!). Har även två presenter som han ska få men som jag inte slagit in än : ) Ska även bli skönt med sovmorgon för åh vad trött jag varit denna vecka. Anyways, mycket av torsdagen kvar och ikväll ska vi äta bakad potatis med laxröra (mmhh!) och träna. 
 
Lite inspo från weheartit
 

# wanties
DATUM: 2014-10-08 | TID: 18:01:00 | KATEGORI: Vardagligt

Dessa finns bla på Ellos : )
 

# rain
DATUM: 2014-10-08 | TID: 13:08:01 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Jag är hemma och äter lunch. Ångrade att jag inte tog med lunchen till jobbet idag då det spöregnar ute :3 Skorna ligger på elementet för tillfället ^^ För övrigt grymt skönt med onsdag idag, snart helg igen ; ) Inga direkta planer för kvällen mer än middag och träning : ) (och kanske göra broccolisoppa då jag börjar lessna lite på sallad ^^) Och mys i soffan med serier såklart ♡ 
 
 

# ikväll
DATUM: 2014-10-07 | TID: 23:01:23 | KATEGORI: Vardagligt

Heeej. Vi kom hem från gymmet för ett tag sen och jag har just druckit en shake och ska strax hoppa in i duschen. Tidigare ikväll har vi storhandlat, ätit middag (sallad) och kikat på Sleepy Hollow. Blir nog Gotham innan läggdags också : ) Vi körde ben på gymmet så mina ben är riktigt trötta just nu ^^
 
tre random från min mobil :3
 

# lunch lunch lunch
DATUM: 2014-10-07 | TID: 13:46:36 | KATEGORI: Ätbart

HELLO! Jag är hemma och äter lunch just nu. Mumsig sallad : ) Det regnar ute så jag är mer sugen på att krypa ner under filten med en kopp te än att jobba meeeen det är bara att pallra sig iväg ^^ Har fortfarande huvudvärk men annars är det helt okej. Nu ska jag fortsätta se New Girl innan det är dags att kila tillbaka till jobbet. Ovant men skönt med en timmes lunch ^^ Slutar 18.00 och då ska jag på coop och hämta ut ett paket :D (julklapp ofc)
 
 

# tonight
DATUM: 2014-10-06 | TID: 22:36:24 | KATEGORI: Vardagligt

Hej. Jag har legat däckad hela dagen med huvudvärk och illamående. Så trist! Mår dock lite bättre nu ikväll så imorgon ska jag jobba. Imorgon börjar vi med nya arbetstider så jag kommer jobba 9.00-18.00 vilket känns lite jobbigt men jag försöker se det positivt. Sovmorgon och längre lunch : ) Nu ska jag krypa ner i en renbäddad säng, så härligt!
 
Vår sovrumsdel. Nytt är spottarna i taket. Får ta en bättre bild en annan dag ^^
 

# new in
DATUM: 2014-10-06 | TID: 09:22:00 | KATEGORI: New in

Tröja från Vero Moda
Tröja från Intersport som jag köpte igår
Topp från Vero Moda
 

# bra dag
DATUM: 2014-10-05 | TID: 23:12:48 | KATEGORI: Ätbart

TJAO. Jag har haft en riktigt mysig dag med lunch, fika och julshopping. Var hemma vid 18 igen och då åkte jag och hjärtat och handlade ingredienser till nachos. Var riiiktigt gott! ^^ Ikväll var det meningen att vi skulle träna men vi gjorde en storstädning här hemma istället och nu är det riktigt rent och fint : ) Skulle dock behöva sova typ nyss så duscha håret får jag göra imorgon, tänkte ta en snabbdusch nu och sen slänga mig i säng :3 
 
Prova ischailatte för första gången, mums!
 

# på tåget
DATUM: 2014-10-05 | TID: 10:36:27 | KATEGORI:

Heeej. Jag sitter på tåget mot Gävle just nu. Ska träffa min syster : ) Tror det är 2 år sen sist så det är verkligen på tiden! Jag och P startade dagen med frukost framför fortsättningen av X-men. vi orkade aldrig se klart igår kväll :3 För övrigt så sitter jag och klurar på ett nytt träningsschema med mer fokus på fettförbränning. Jag är inte alls där jag vill vara rent viktmässigt just nu :3


# fika
DATUM: 2014-10-04 | TID: 23:02:20 | KATEGORI: Ätbart

God kväll. Vi har haft en mysig dag i Hudik och det blev lite shopping ändå. Minsta brorsorna ska få en varsin sparkcykel när dom fyller år nu oktober och utöver det så har jag köpt en julklapp och en tröja till mig själv : ) Den tänkte jag dock visa imorgon. På vägen hem var det meningen att vi skulle äta på Route 84 men när vi kom dit (15,45) var det FULLT! Alltså besvikelsen var enorm! Dessutom var jag sådär gråtfärdigt hungrig (blir arg om jag blir FÖR hungrig :3) så det var en pest att åka hela vägen hem för att få köpa mat. Slutade med att vi köpte mat från Snabbt och Gott, för mig blev det kycklingfile med klyftpotatis och mexidressing. Imorgon ska vi boka bord där till nästa lördag då vi ändå firar 3 år tillsammans ^^ Ikväll har vi tränat (bröst och axlar) och nu ska vi fika lite till senaste X-men filmen ^^
 
Chokladmaräng till mig och kanelbulle till P : )
 

# smoothie
DATUM: 2014-10-04 | TID: 10:36:00 | KATEGORI: Ätbart

TJAO! Här hemma klev vi upp vid 9 och sen dess har vi ätit frukost och jag har gjort mig i ordning. Vid 11 tänkte vi åka mot Hudiksvall för lite julklappsshopping, kika i affärer och sen avslutar vi med middag på Route 84 : ) Tar med kameran också så håll tummarna för fint väder! Solen lyste när vi klev upp men nu är det molnigt. Däremot är det väldigt varmt ^^ Dags att fixa håret, hörs sen!
 
Mango/ananas/papaya smoothie med mandelmjölk och nyponpulver toppad med kokosflingor, mullbär och gojibär.
 

# fredagsmys
DATUM: 2014-10-03 | TID: 20:26:23 | KATEGORI: Vardagligt

 
 
Heeej. Kom hem från gymmet för ett tag sen och har nyss druckit en shake. Körde ben och triceps och benen skakar än :3 P åkte precis och jag ska tända lite ljus, poppa popcorn (fredagsmys jö) och skära upp lite mango. Först ut är senaste avsnittet av Greys Anatomy sen fortsätter jag antingen med New Girl eller Once Upon A Time. Den sistnämda är det längesen jag såg så jag ligger nog efter med någon (eller några) säsong. Önskar alla en härlig fredagskväll! ♡ 
 
Dagens middag, två glutenfria mackor med kalkon, tomat och fårost. NOM! 
 
 

# fredag
DATUM: 2014-10-03 | TID: 13:45:20 | KATEGORI: Vardagligt

Hej underbara dag! Fredagen måste ändå vara en av dom bästa dagarna på hela veckan, tycker ni inte? Idag hoppade jag juicelunchen och åt istället på kina med en kollega. Hej S U S H I ! Efter jobbet ska jag ut på köpingen lite och sen ska jag hem och förbereda middag. Får bli en snabb middag då jag vill hinna med träning med P innan han åker iväg på filmkväll : )
 
 

# min kväll
DATUM: 2014-10-02 | TID: 21:47:22 | KATEGORI: Vardagligt

God kväll. Ikväll har jag tvättat, handlat, städat lite och nu sitter jag nyduschad i soffan och kikar på New Girl och Modern Family : ) Har även gjort i ordning lite grönsaker och dipp. Om en stund kommer pojkvän hem och då ska vi fortsätta se Marvel Agents of SHIELD. Härlig kväll! Dagen har för övrigt gått bra även om det varit lite mycket att göra på jobbet, ska bli riktigt skönt med fredag imorgon!
 
 

# hemklickat
DATUM: 2014-10-02 | TID: 12:47:00 | KATEGORI: Vardagligt

Hejhej. Va skönt med torsdag hörni! Jag har lunch i vanlig ordning och dricker mina juicer. Slutar 17.15 och sen ska jag ut på köpingen en sväng och köpa en tröja som jag kikat på ett tag. Lika bra att göra slut på presentkortet tänkte jag ; ) Annars så är det städning och tvättning som gäller ikväll. Skönt att ha det överstökat när helgen kommer ^^ Längtar SÅ mycket till lördag :D 
 
Denna klickade jag hem idag från Nelly, rea rea : )
 

# Everyday Minerals
DATUM: 2014-10-01 | TID: 21:30:18 | KATEGORI: Vardagligt

Jag vill tipsa om en kanonbra mineralfoundation som jag använder. Den heter Everyday Minerals och finns [här]. Den täcker bra, räcker länge och den sorten jag använder heter Ivory Semi Matte Base och skimrar lite också : ) Jag har torr hud och den här passar mig perfekt. Jag använde Make Up Stores liquid foundation förut men den blev jag fet i hyn av och dessutom känns det bra att använda en foundation som dels är lätt och som dels är ekologisk ^^ När min rouge är slut (använder Make up store nu) så ska jag prova Everyday Minerals rouge också : )
 
 

# did someone say salad?
DATUM: 2014-10-01 | TID: 18:31:36 | KATEGORI: Ätbart

Det går bättre och bättre med juicen och idag drack jag juicen vid lunchtid, alltså vid 13 och sen var jag inte hungrig förrän vid 16.30. Himla skönt! Som det ser ut just nu så dricker jag smoothie och äter två majsmackor med ägg och citronpeppar på morgonen, äter en banan på första rasten, dricker 1 liter juice på lunchen, dricker en smoothie på eftermiddagen och sen en sallad när jag kommer hem från jobbet. Om jag tränar så blir det en halv celsius innan träning och så vatten + proteinpulver efter träningen.. Upplägget känns bra än så länge. Det jag upplever som negativt just nu är att jag blir så himla kissnödig när jag dricker juicen :3 Anyways, kvällens sallad är uppäten och nu ska jag och hjärtat dela på en celsius till lite Dana Linn Bailey på youtube (motiveringstips!) och sen drar vi på gymmet. När vi kommer tillbaka ska vi göra i ordning juice och sen se ett efterlängtat avsnitt av Marvels Agents of SHIELD :D
 
 

# trött
DATUM: 2014-10-01 | TID: 08:51:00 | KATEGORI: Vardagligt

Hello. Onsdag och vi blickar än en gång mot helgen : ) Jag kommer ha utbildning halva dagen idag vilket känns riktigt segt. Är så himla trött idag och då är det jobbigt att ha utbildning :3 Inatt drömde jag att jag tog bussen till LA och åkte karuseller bland palmerna, haha ^^ Kör juice även idag, tänkte göra hela arbetsveckan sen får vi se. Är sugen på att köra en riktig detox och bara dricka i en vecka men det skulle bli väääldigt dyrt har jag märkt då det kostar att köpa så mycket grönsaker och då det mesta är ekologiskt. Oh well, får se hur jag gör. Ikväll är det förhoppningsvis promenad och så styrketräning på det. Mest längtar jag till sängen, skulle gärna krama kudden redan nu! 
 
 

# First of october
DATUM: 2014-10-01 | TID: 08:44:20 | KATEGORI: We♥It