# Frukostkaka
DATUM: 2013-07-21 | TID: 13:40:48 | KATEGORI: Vardagligt

1 dl mortlad fiberhavregryn
1 msk stevia strö
1 msk kokosmjöl
1 tsk kanel
1 tsk bakpulver
 
Blanda allt i en skål.
 
1 ägg
1 äggvita
 
Vispa en minut i en annan skål.
 
3 msk kalorisnål äppelmos/mosad banan
2 msk mjölk/vatten
 
Häll i äggsmeten och vispa.
Vispa i mjölblandningen i äggsmeten.
 
Jag använde kokosolja och glutenfritt ströbröd till en 12 cm springform.
 
25 minuter i en ugn på 180 grader. Klart!
 
Min favorit är soygurt och jordgubbar som topping
Receptet kommer härifrån




Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?